Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Ależ zabrzmiało poważnie :)

Witam się!

Ja cała jestem poważna :P

Hejka ;)

53 minuty temu, Aleksa. napisał:

jakie priorytety ? :D

Niedługo będzie u Nas szczeniak wiec trzeba mieć na to i owo :P

Qurwa młody znowu jest chory , kaszel , katar , gorączka :/ pół nocy nie spałam i standardowo zaspałam do pracy :/ dobrze że pogoda jest do dOpy i nie bedzie żal że nie możemy iść w weekend na spacerek ....

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

Mi właśnie też już na gardło nacieka....norma i myślę, czy iść na koncert w ndz :D

A u Ciebie to czasami nie jest sprwa powiązana z alergią ?

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Z krzywą przegrodą ;/

Mi tez alergolog powiedziała że mam krzywą przegrodę :/ byc może dlatego cały czas ma problem z nosem ale odpukać , od dłuższego czasu nie używam w ogóle kropli , ale w lutym się pewnie zacznie ;(

Posted
13 minut temu, łamAga napisał:

Mi tez alergolog powiedziała że mam krzywą przegrodę :/ byc może dlatego cały czas ma problem z nosem ale odpukać , od dłuższego czasu nie używam w ogóle kropli , ale w lutym się pewnie zacznie ;(

Cała jestes krzywa :P Mnie tez gardło boli, ale to wina wiatrów.. 

Posted
12 minut temu, *Magda* napisał:

Ja dziś pobudka o 5:50, bo Nathan stwierdził, że już koniec spania :/

Ja tak mam codziennie :/

7 minut temu, angineuuka napisał:

Cała jestes krzywa :P Mnie tez gardło boli, ale to wina wiatrów.. 

Wiem :P

To Ty gardłem bąki puszczasz a nie dOpą ? :P

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Ja tak mam codziennie :/

U mnie zazwyczaj pobudko koło 6:30-7:00, ale wczoraj padł mi już o 19, więc spodziewałam się, że może wcześniej wstać ;)

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

A ja na poczatku nie wiedziałam o co chodzi :D

Bo Ty grzeczna dziewczynka jestes :P ja jestem zepsuta przez koleżanki z pracy które ciagle opowiadają o obrzydliwych rzeczach :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Bo Ty grzeczna dziewczynka jestes :P ja jestem zepsuta przez koleżanki z pracy które ciagle opowiadają o obrzydliwych rzeczach :P

Chyba one są zepsute przez Ciebie :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

U mnie zazwyczaj pobudko koło 6:30-7:00, ale wczoraj padł mi już o 19, więc spodziewałam się, że może wcześniej wstać ;)

A ja kłade Fabiana do łóżka o 18:30-19 , w sumie to sam mówi juz od 18stej " paś" i się pokłada , kiedys przeciągnęłam go do 21 bo myslałam że później wstanie i co ? i pobudke miałam o 5 :/ wydaje mi się że to wina tego że nie ma drzemki w dzień :/

1 minutę temu, *Magda* napisał:

Chyba one są zepsute przez Ciebie :P

Na pewno nie :p one są nienormalnie obrzydliwe :P

Przypomniało mi sie tylko jak kiedyś poszłam do koleżanek stolika , oparłam się i stoję , jedna mówi " co tam ?" a ja " nic , przyszłam się do Was spierdzieć " buahahahahahaha wiem też jestem obrzydliwa :P

• Upvote 1