*Magda* Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie mam nawet łańcuchow :P Ale to nie problem kupić :P Quote
łamAga Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ale to nie problem kupić :P szkoda kasy na pierdoły :P teraz mam inne priorytety :P 1 Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ależ zabrzmiało poważnie :) Witam się! Ja cała jestem poważna :P Hejka ;) 53 minuty temu, Aleksa. napisał: jakie priorytety ? :D Niedługo będzie u Nas szczeniak wiec trzeba mieć na to i owo :P Qurwa młody znowu jest chory , kaszel , katar , gorączka :/ pół nocy nie spałam i standardowo zaspałam do pracy :/ dobrze że pogoda jest do dOpy i nie bedzie żal że nie możemy iść w weekend na spacerek .... Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Mi właśnie też już na gardło nacieka....norma i myślę, czy iść na koncert w ndz :D Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Mi właśnie też już na gardło nacieka....norma i myślę, czy iść na koncert w ndz :D A u Ciebie to czasami nie jest sprwa powiązana z alergią ? Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: A u Ciebie to czasami nie jest sprwa powiązana z alergią ? Z krzywą przegrodą ;/ Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Z krzywą przegrodą ;/ Mi tez alergolog powiedziała że mam krzywą przegrodę :/ byc może dlatego cały czas ma problem z nosem ale odpukać , od dłuższego czasu nie używam w ogóle kropli , ale w lutym się pewnie zacznie ;( Quote
*Magda* Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Ja dziś pobudka o 5:50, bo Nathan stwierdził, że już koniec spania :/ Quote
angineuuka Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 13 minut temu, łamAga napisał: Mi tez alergolog powiedziała że mam krzywą przegrodę :/ byc może dlatego cały czas ma problem z nosem ale odpukać , od dłuższego czasu nie używam w ogóle kropli , ale w lutym się pewnie zacznie ;( Cała jestes krzywa :P Mnie tez gardło boli, ale to wina wiatrów.. Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 12 minut temu, *Magda* napisał: Ja dziś pobudka o 5:50, bo Nathan stwierdził, że już koniec spania :/ Ja tak mam codziennie :/ 7 minut temu, angineuuka napisał: Cała jestes krzywa :P Mnie tez gardło boli, ale to wina wiatrów.. Wiem :P To Ty gardłem bąki puszczasz a nie dOpą ? :P 1 Quote
*Magda* Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: To Ty gardłem bąki puszczasz a nie dOpą ? :P Quote
*Magda* Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Ja tak mam codziennie :/ U mnie zazwyczaj pobudko koło 6:30-7:00, ale wczoraj padł mi już o 19, więc spodziewałam się, że może wcześniej wstać ;) Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: hahahahha nie mogłam się powstrzymać :D Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 A ja na poczatku nie wiedziałam o co chodzi :D Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: A ja na poczatku nie wiedziałam o co chodzi :D Bo Ty grzeczna dziewczynka jestes :P ja jestem zepsuta przez koleżanki z pracy które ciagle opowiadają o obrzydliwych rzeczach :P Quote
*Magda* Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Bo Ty grzeczna dziewczynka jestes :P ja jestem zepsuta przez koleżanki z pracy które ciagle opowiadają o obrzydliwych rzeczach :P Chyba one są zepsute przez Ciebie :P Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: U mnie zazwyczaj pobudko koło 6:30-7:00, ale wczoraj padł mi już o 19, więc spodziewałam się, że może wcześniej wstać ;) A ja kłade Fabiana do łóżka o 18:30-19 , w sumie to sam mówi juz od 18stej " paś" i się pokłada , kiedys przeciągnęłam go do 21 bo myslałam że później wstanie i co ? i pobudke miałam o 5 :/ wydaje mi się że to wina tego że nie ma drzemki w dzień :/ 1 minutę temu, *Magda* napisał: Chyba one są zepsute przez Ciebie :P Na pewno nie :p one są nienormalnie obrzydliwe :P Przypomniało mi sie tylko jak kiedyś poszłam do koleżanek stolika , oparłam się i stoję , jedna mówi " co tam ?" a ja " nic , przyszłam się do Was spierdzieć " buahahahahahaha wiem też jestem obrzydliwa :P 1 Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jesteś ohydna :P Wiem :P ale ja tylko żartowałam :P Quote
mar....ka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Proszę o podpisanie https://secure.avaaz.org/pl/petition/Minister_Srodowiska_Pan_Jan_Szyszko_Niepodpisanie_nowego_planu_ochrony_Karkonoskiego_Parku_Narodowego/?aEZIIdb Quote
Recommended Posts