Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
20 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

HEJ! Zimno, ratujcie :D

HEJ! nie uratujemy bo Nam też zimno jak cholera ! jak ja wymarzłam w figlolandzie , jak dla mnie miejsce zabaw dla dzieci powinno być dobrze ogrzane , a tam tak pizgało mrozem że do teraz nie mogę się dogrzac brrrrr

Posted

A Sebek znowu mi dzisiaj musiał dojebać :P

jestesmy w figlolandzie , siadam na kanapie i mówie 

Ja: te kanapy mogły by być troszkę bardziej twarde bo aż wpadłam jak usiadłam 

Sebek : ja tez wpadłem jak usiadłaś :P

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

A Sebek znowu mi dzisiaj musiał dojebać :P

jestesmy w figlolandzie , siadam na kanapie i mówie 

Ja: te kanapy mogły by być troszkę bardziej twarde bo aż wpadłam jak usiadłam 

Sebek : ja tez wpadłem jak usiadłaś :P

ahhahaha

Posted

Pamiętam jak pracowałam w bajkolandzie i też przez parę dni był problem z ogrzewaniem, ja siedziałam w dwóch swetrach, a klienci uciekali po pół godzinie bo nie mogli wytrzymać. Na nic było tłumaczenie szefowej, bo myślała, że przesadzamy.dopiero jak sama przyjechała i zmarzla po 5minutach to się za to wzięła :/

Posted
28 minut temu, Tyś(ka) napisał:

dobraliście się z Sebkiem :D nie ma co, hahha.

:D :P

5 minut temu, Ania :) napisał:

Pamiętam jak pracowałam w bajkolandzie i też przez parę dni był problem z ogrzewaniem, ja siedziałam w dwóch swetrach, a klienci uciekali po pół godzinie bo nie mogli wytrzymać. Na nic było tłumaczenie szefowej, bo myślała, że przesadzamy.dopiero jak sama przyjechała i zmarzla po 5minutach to się za to wzięła :/

Ale tam była dmuchawa ale tak dziwnie ustawiona że jak stałam przy ladzie albo przy drzwiach do wc to leciało cieplutkie powietrze a na kanapy wiało zimne brrrr dobrze że dzieciaki biegały to się trochę rozgrzały ;)

Posted
23 godziny temu, łamAga napisał:

W sumie , czemu nie :P powiem że to nie chcący a satysfakcja będzie :D

Powiesz odruch bezwarunkowy :D

Ja zamarzam samą drogą z domu do samochodu , jeju jak ja dziekuję Bogu za to prawko !

Sobie dziękuj, a nie Bogu :P

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Powiesz odruch bezwarunkowy :D

Sobie dziękuj, a nie Bogu :P

Taaaaa a On i odda i powie " jakie te odruchy bezwarunkowe się modne zrobiły " :P

Trochę sobie , trochę szczęściu :P

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Cześć ciotka :)

cześć cześć ;)

Kurde napaliłam sie na płaskiego mopa z viledy , miał być dzisiaj w lclerku zestaw mop plus wiadro za 65 zł czyli w bardzo atrakcyjnej cenie , poszłam , łaziłam po sklepie jak głupia i nie było ;( 

Posted

cześć cześć ;)

Kurde napaliłam sie na płaskiego mopa z viledy , miał być dzisiaj w lclerku zestaw mop plus wiadro za 65 zł czyli w bardzo atrakcyjnej cenie , poszłam , łaziłam po sklepie jak głupia i nie było ;( 

albo był a nie widziałas haha

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

albo był a nie widziałas haha

był tylko ten obrotowy a ja go nie chce :P

1 minutę temu, *Magda* napisał:

To trzeba było zapytać gdzie leży, a nie łazić :P

Byłam pytałam ale nikt nie potrafił mi odpowiedzieć , jutro jade jeszcze raz i pójdę do biura obsługi klienta , podobno jak pokaże im ten produkt w gazetce to nawet jak go nie ma na sklepie to mi sprowadzą w tej cenie jaka widnieje w gazetce , zobaczymy ....

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Byłam pytałam ale nikt nie potrafił mi odpowiedzieć , jutro jade jeszcze raz i pójdę do biura obsługi klienta , podobno jak pokaże im ten produkt w gazetce to nawet jak go nie ma na sklepie to mi sprowadzą w tej cenie jaka widnieje w gazetce , zobaczymy ....

Być może, bo nam też tak ławkę sprowadzili ;)