łamAga Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Aga co Ty oglądasz :P :P Nooo białe torebki , muszę byc na bieżąco z modą :D Quote
*Magda* Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Niektóre jakieś dyndajace te torebki :D Ale ten z tatoo, całkiem fajną ma tę torebkę ;) Quote
łamAga Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Niektóre jakieś dyndajace te torebki :D Ale ten z tatoo, całkiem fajną ma tę torebkę ;) zalezy jeszcze o jakiej torebce rozmawiamy :D 6 minut temu, angineuuka napisał: hahaha Aga xD No co :P Quote
*Magda* Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 12 minut temu, łamAga napisał: zalezy jeszcze o jakiej torebce rozmawiamy :D O tych białych :P Quote
łamAga Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Przed chwilą, *Magda* napisał: O tych białych :P Tak tak , innych tak nie widziałam :D:P Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Nie czuję wolnego... leżę w łóżku chora :D Quote
łamAga Posted December 31, 2016 Author Posted December 31, 2016 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Nie czuję wolnego... leżę w łóżku chora :D Ciesz się tym stanem że jak jesteś chora to możesz poleżeć :D Quote
mar....ka Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 20 godzin temu, łamAga napisał: Ciesz się tym stanem że jak jesteś chora to możesz poleżeć :D każdy kiedyś sobie poleży, wiec nie zazdrość :P Quote
*Magda* Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Jakby Cię to interesowało łamAga, to wróciłam na dogo :P Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 4 godziny temu, mar....ka napisał: każdy kiedyś sobie poleży, wiec nie zazdrość :P Ale ja bym chciała tylko tak poleżeć żeby wypocząć :P 17 minut temu, *Magda* napisał: Jakby Cię to interesowało łamAga, to wróciłam na dogo :P Suuuuuper :D Ja robiłam formata więc trochę mi zeszło :P Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Qurwa Sebka kiedyś zabije ! szlam do kuchni odnieś swoją butelke po piwie to wręczył mi swoje dwie , nie miałam jak tego wziać bo miałam jeszcze miseczkę więc jedną butelke jego wzięłam pod pachę , nachylam się w kuchni żeby je postawic i z tej pod pachą polało się strumieniem piwo wracam i mówie : Ja: zabić Cie teraz czy później Sebek: o co Ci kobieto chodzi ? Ja : dajesz mi butelke z połową piwa i nawet mnie nie informujesz cała podłoga w kuchni pływa w piwie Sebek : piwo tam było ???? a mi się qurwa tak pić chciało Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 W się śmiejecie a mnie normalnie ponosi :P popołudniu też : jemy obiad Sebek : Qurwa już tego nie wmieszcze , zostawie sobie i zjem na kolacje Ja : przecież Ty nie jadasz kolacji Sebek : no bo w święta to się nie nazywa kolacja , w święta się ogólni wpierdala Quote
angineuuka Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: W się śmiejecie a mnie normalnie ponosi :P popołudniu też : jemy obiad Sebek : Qurwa już tego nie wmieszcze , zostawie sobie i zjem na kolacje Ja : przecież Ty nie jadasz kolacji Sebek : no bo w święta to się nie nazywa kolacja , w święta się ogólni wpierdala Wy jestescie siebie warci xD Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: Wy jestescie siebie warci xD My siebie warci ? My się kiedyś pozabijamy :P Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Mam kilka fot ale nie dużo bo są monotematyczne , z takim ruchliwym psem nie idzie robic fot innych niż leżących :/ Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Wczoraj oglądałam Harrego Pottera na tvn-ie i mnie tak reklamy wqurwiały że masakra no i dzisiaj mówie do Sebka Ja : Ten Tvn jest ale zjeb...any , przez reklamy zdążyłam zjeśc całą pczkę chipsów Sebek : Nie przez reklamy , przez łakomstwo 1 Quote
Ania :) Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Hahaha Sebek ma rację :p ja też oglądałam, ale tym razem nie do końca :) Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: Wczoraj oglądałam Harrego Pottera na tvn-ie i mnie tak reklamy wqurwiały że masakra no i dzisiaj mówie do Sebka Ja : Ten Tvn jest ale zjeb...any , przez reklamy zdążyłam zjeśc całą pczkę chipsów Sebek : Nie przez reklamy , przez łakomstwo za duzo powietrza w tych chipsach, a nie ;d Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 7 minut temu, Ania :) napisał: Hahaha Sebek ma rację :p ja też oglądałam, ale tym razem nie do końca :) Spadaj :P Ja wymiękłam przy ostatnich reklamach , koncówke już znam na pamiec więc nie chcialo mi sie kolejne 30 minut czekac na 5 minut filmu :P 6 minut temu, angineuuka napisał: za duzo powietrza w tych chipsach, a nie ;d Noooooo , i to nie była jakaś mega paka :P ale za to skutki mam do dzisiaj , siedze i towarzyszy mi drapaczka :D plecy mam juz zdarte :P a rano rewolucja żołądkowa :P Quote
Recommended Posts