Ania :) Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Z tego co pamiętam to Aga chyba ma teraz popoludniowki :) Quote
*Magda* Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 58 minut temu, Ania :) napisał: Z tego co pamiętam to Aga chyba ma teraz popoludniowki :) Dokładnie tak :/ Quote
*Magda* Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 6 godzin temu, mar....ka napisał: hej Aga, my się zawsze mijamy Bo Ty tak często na dogo wchodzisz :P Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Hej laski ;) ŁamAga wróciła :P wreszcie można wygodnie usiąść i napić się piwka :D Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ja już dziś wypiłam grzane wino z rumem i amaretto na świątecznym jarmarku, a teraz piję piwko :) Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja już dziś wypiłam grzane wino z rumem i amaretto na świątecznym jarmarku, a teraz piję piwko :) Uooo matko , aleś namieszała :D a ja sie cykam wypić 2 piwo :P Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: Uooo matko , aleś namieszała :D a ja sie cykam wypić 2 piwo :P ahaahahhaha A ja na antybiotyku i nie chcę :P Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Teraz, angineuuka napisał: ahaahahhaha A ja na antybiotyku i nie chcę :P najwyżej antybiotyk przestanie działać :D Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: najwyżej antybiotyk przestanie działać :D w tamtym roku piłam ( i to nie piwo :P ) na tabsach gdzie nie powinnam, i wiem co moze byc ;d ahaha Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 6 minut temu, łamAga napisał: Uooo matko , aleś namieszała :D a ja sie cykam wypić 2 piwo :P To tam tak winko mieszali :P Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: w tamtym roku piłam ( i to nie piwo :P ) na tabsach gdzie nie powinnam, i wiem co moze byc ;d ahaha Hehehehehe wyobrażam sobie :P 3 minuty temu, *Magda* napisał: To tam tak winko mieszali :P dobra dobra :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 No poważnie, takie były "w standardzie" ;) Jutro też bym chętnie pojechała :D Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: No poważnie, takie były "w standardzie" ;) Jutro też bym chętnie pojechała :D Może lepiej nie jedz :P Ja jutro mam zamiar iść do nas na jarmark Bożonarodzeniowy , ale mam duzo rzeczy do ogarniecia wiec nie wiem czy mi wyda :P Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 a ja jutro mam zamiar sprzątać. ;P Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Teraz, angineuuka napisał: a ja jutro mam zamiar sprzątać. ;P ja muszę posprzatać ogród , pokoje , łazienke , pranie itd a jeszcze chcelismy skoczyć do bajkolandu i do stadniny , nie mówiąc o odkurzaniu aut :P Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: ja muszę posprzatać ogród , pokoje , łazienke , pranie itd a jeszcze chcelismy skoczyć do bajkolandu i do stadniny , nie mówiąc o odkurzaniu aut :P na pewno zdazysz na jarmark xD Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Hahahahaha Sebek mi powiedział " ale Niedziela nie jest gumowa" :P Qurwa ale czaicie , w tygodniu nie mam na nic czasu to na weekend mi się uzbiera :/ o myciu okien zapomniałam napisac :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 A ja dziś olałam system i stwierdziłam, że nie sprzątam wszystkiego jak co sobotę i tylko poodkurzałam :) Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A ja dziś olałam system i stwierdziłam, że nie sprzątam wszystkiego jak co sobotę i tylko poodkurzałam :) Po co sprzątać, skoro i tak święta poza domem.. :) :D Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 5 minut temu, angineuuka napisał: poproś teściową XD wole miec brudne okna :P 5 minut temu, *Magda* napisał: A ja dziś olałam system i stwierdziłam, że nie sprzątam wszystkiego jak co sobotę i tylko poodkurzałam :) zrobiłaś sobie dzień dziecka :D Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 11 minut temu, angineuuka napisał: Po co sprzątać, skoro i tak święta poza domem.. :) :D Właśnie dlatego :P 4 minuty temu, łamAga napisał: zrobiłaś sobie dzień dziecka :D Tak prawie :D Quote
Recommended Posts