łamAga Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Tych ludzi mi nie szkoda bo mieli już psa tej rasy i wiedzieli z czym to sie je , niech sobie lepiej ratlerka kupią , a psa szkoda , to fakt ;( Quote
łamAga Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 No i mnie szkoda bo muszę do mamy łazić naokoło ! Quote
*Magda* Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Zamiast ratlerka, to może lepiej pluszaka :D Oj Aga, nie narzekaj :P Więcej kalorii spalisz :D Quote
łamAga Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Może i masz racje , zreszta maja jeszcze Ragdola to powinien im wystarczyć :P No i to jest pozytywna strona tego pogryzienia :P To ja uciekam sobie , wróce po 23 po ciężkiej pracy grrrrrr ;) Miłego dzionka ;) Quote
*Magda* Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 No, jak po 23 to na bank druga zmiana w pracy :/ No niestety, ja już będę wtedy spać, bo wstaję o 6 i jadę na grzyby :P Quote
łamAga Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Praca , praca :/ Ale przeleciało jakoś ;) Quote
łamAga Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Taaaak , w niedziele nie pracuje :P Quote
jolkablaszczyk Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 dzień dobry :) mnie już psy na spacer wyciągneły... a TZ smacznie sobie jeszcze chrapie... Quote
marta1624 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Aga- mam pytanie laika- jakie rolki polecasz dla początkującego? Takie żeby majątku nie wydać, ale żeby jeździć się jako tako dało... Koleżanka mnie namawia na rozpoczęcie tej "zabawy", ale nie wiem czy mnie wkręci- dlatego nie chciałabym od razu kupować mega drogich ;) Ale wiem też, że jak kupię badziewie to mi się jazda na pewno nie spodoba, bo będą mnie np.obcierać. Polecasz jakieś osobiście? PS. Stwierdziłam że uderzę do ciebie :D Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Hejka ;) A ja sobie pospałam do 10 :D Marta zależy co dla kogo jest drogo , na pewno odradzam Ci marketówy , bardziej sie na nich zmęczysz niż najeździsz i jazda na pewno Ci sie nie spodoba , ja doradzała bym Ci jednak kupno twisterów , One mają twardą skorupę dzieki czemu noga tak nie lata i jezdzi sie super , najlepiej jak bys kupiła używane na początek , nie macie tam u was jakiego takiego targu z używanymi rzeczami ? Chciałam wam pokazać "psa morderce" ale nie moge fot dodawać ;( Quote
*Magda* Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 To ten misiek tak sieje postrach i gryzie?! Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Tak to ten , tutaj jest szczeniakiem , teraz ma pół roku i juz jest tak agresywny .... To czystej krwi chińczyk .... Quote
*Magda* Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 To on ma pół roku i już tak szaleje?! O kurcze, ktoś tu chyba ma duży problem :/ A ci właściciele mają dzieci? Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 No dokładnie :/ Mają córke , ale to duża dziewczyna , ma 16 lat .... Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Jak na razie wet do niego jeździ i jest na obserwacji , a co z nim bedzie to nie wiadomo , kupili psa za 12 tys to pewnie teraz szkoda im go uspic ehhhh Quote
angineuuka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Wet pewnie w lape dostanie to i nie uspi :p Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Ale to nie od weta zalezy . jak policja by stwierdziła że psa trzeba uspic to dają raczej swojego weta .... Quote
angineuuka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 A to oni tez w lape nie biora? ;) ja to bym od razu mu kulke, albo witamine M podala :P przeciez dojdzie do tragedii predzej czy pozniej.. Quote
Recommended Posts