Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No hejjj ;)

wczorajszy dzien minął bez wiekszych atrakcji ufff poza tym że zanim młodego zawiozłam do mamy do zmokłam jak kaczka i do pracy jecha lam w bluzce roboczej i na to wzielam od mamy taką kurtke przeciwdeszczowe , spodnie miałam mokrutkie ale co tam , do 23 wyschły w szafce :D 

a dzisiaj bylam po nowy telefon :D :D :D :D

miałam wziąć Lg g4c ale w koncu wziełam HTC desire 620 , ciekawe czy bede zadowolona :D no i za chwile do pracy ;( 

Posted

Ja jakoś nie jestem przekonana do htc. Ja teraz we wrzesniu będę tez zmieniać tel i zastanawiam się między samsung galaxy grand prime a lg spirit 4g bodajże, chyba, że jeszcze coś innego mi wpadnie w oko :) 

Posted

Hello ;)

Ja już miałem HTC i nie narzekałam co do jego funkcji , byłam z niego zadowolona ale troszke zepsuł się ( całkiem sam :P ) guzik włączania i zaczeło mnie to denerwować , musze go wystawic jako lekko uszkodzonego bo tylko leży i zbiera kurz :P

Ja ogólnie często zmieniam telefony , Sebastian mi wróży że za miesiąc będę juz mówiła o zmianie :P 

Najbardziej chciała bym samsunga galaxy 6stke ale mnie na niego nie stać , ale co do najwiekszych bajerów to poleciła bym huawei-e , ale te to dopiero cenowo wymiatają :/ P8 jest super ale w ofertach mają tylko P8 light a to już nie to samo jest ;)

Muszę sie pożalić na mojego męża bo chciał mnie unicestwic :P kłócił się ze mną że nie mam alergii na gruszkę , ja mam alergię krzyżową i nie pamietam wszystkich rzeczy jakich mi jeść nie wolno ale coś mi sie tam gruszka kojarzyła , no ale tak mnie przekonywał że mu uwierzyłam , matko co sie ze mna  zaczelo dziać , niedobrze mi było , nie wiedziałam która częścią ciała na kibel siadac hahahaha a w pracy to chyba pomyśleli że mam swierzba tak sie drapałam , a skóra mnie piekła jak by mnie podpalali , do teraz zresztą się czochram :/ a takie ładne duże gruszki mamy ;( 

Posted

Ale żeście teraz Sebka nakręciły :P przeczytałam mu to , to powiedział że w sumie nie głupi pomysł bo to jest tak ze jak sie tak nagle zejdzie to sie wieksza kase z ubezpieczalni dostaje i już mi proponuje sałatki z gruszki albo gruszke w cieście naleśnikowym :P