łamAga Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Karmi sobie Magda wypij :D ja heinekena pije :D Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Angi nie żałuj sobie :D ja sie wahałam czy kawe czy piwo , ale piwo wzięło dzisiaj górę :D Bylismy dzisiaj z młodym odwiedzić Sebka babcie , jak Ona mi zawsze jebnie kawe to pije ją wielkimi łykami żeby szybko wypić bo bełta idzie puścić hahahaha Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ja sobie nie zaluje :lol: ale nie mam na wiecej ochoty ;) Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Mi tez jedno wystarczy ;) zwłaszcza ze to 650 ml ;) Quote
angineuuka Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Ja liche 330 :p idz se poczytaj to co wrzucilam na fb :p Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 ja jutro se tego cydra chyba spróbuję ;) idę idę ;) Quote
łamAga Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Przeczytałam :D dobre w huj :D :P oj tam , już wypiłam :( :P Quote
Ania :) Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Leon mial niecale 7msc jak go wzielismy. Ludzie go sprzedali (za naprawdę bardzo małe pieniadze ) bo dziecko niby miało alergie, a pare miesiecy pozniej napisali do mnie, że chcieliby go wziąć z powrotem bo domek z ogrodkiem kupili... Najpierw chciałam z adopcji ale tam maja takie wymagania, ze podziekowalam. Trzeba dobrze szukac. A wybrali sobie drogą rase. A takich bez rodowodu to strach kupowac. Mi sie akurat poszczescilo (odpukac!) ale roznie bywa. Tak jak mówiłam może by sie dogadali z hodowca zeby psa na raty kupic ? Ja dzisiaj tez herbatke :d ale szefowa mi mowila ze dobra jest warka czarna porzeczka z limonka? Musze sprobowac w koncu :) Quote
łamAga Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Kurcze co to za ludzie , najpierw że dziecko ma alergię a później że dom kupili ???? i co , i dziecko by na dwor nie wypuszczali a psa do domu ???? zimą też ????? debile ;) Warka porzeczka limonka przepyszna , potwierdzam bo często ją piję :D Quote
Ania :) Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Noo poczatkowo pisali maile jak tam Leon czy sie zaaklimatyzowal o zdjecia prosili. No to wysylalam pisalam, ze wszystko ok. Po czym przez kilka dobrych miesiecy zero odzewu i nagle taka wiadomość... odpisalam, że pies to nie zabawka, którą najpierw sie oddaje a za chwile chce z powrotem. Zeby sobie lepiej pluszowego psa kupili, bo z tego co pamietam dziecko ma alergie. Juz mi nie odpisali :p Quote
*Magda* Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ania, pewnie sprawili sobie innego psa :/ Skończcie już pisać o alkoholu, bo ja nie mogę pić :( Quote
łamAga Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Anie dobrze im napisałaś !!!! My jak adoptowaliśmy Pepsi to ludzie od których ją braliśmy przywieźli nam ją do domu bo jechali akurat gdzieś w nasze strony i też był płacz , lament i w ogóle że Oni cierpia że ją oddają ale muszą , a jak tylko zamknęli drzwi za sobą tyle ich widzielismy i słyszeliśmy , nie odezwali się ani razu żeby zapytać co u niej ;( rodowodu nam nie przywieźli bo rzekomo gdzieś go mieli gdzie nie mieli dostepu i w ogóle i mieli nam go dosłać , nie zależało nam na papierkach więc nawet na niego nie czekalismy , po kilku latach chcielismy dokładnie przyjrzeć się jej pochodzeniu i napisalismy do nich meila z prośbą o rodowód , napisali że już go nie mają , nawet nie wysilili się żeby przy okazji zapytać jak kotek sie zadomowił co u niego czy jest zdrowa i w ogóle ;( To tylko jeszcze napisze że dzisiaj wypije sobie tą wareczkę jak bedzie w tesco i Sebek kupi :D :D :D :D Byłam na targu "staroci" bo chce Fabianowi kupić skoczek rodeo , kiedys jak nie chciałam to był koles co sprzedawał same zabawki z fisher price i miał te skoczki , a teraz jak chce kupić to 3 tygodnie z rzędu ide i go nie ma ;( Quote
Ania :) Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 no niektorzy ludzie sa okrutni... Moze jak bedzie w sklepie to sobie kupie ta warke dzisiaj :) A to tak zawsze jest, jak sie cos bardzo chce kupic lub potrzebuje to tego nie ma xd Quote
angineuuka Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Akurat z Coma mialam podobne akcje, ale ja mam wyjebane na to czy sie nia interesuja :> dla mnie lepiej Quote
Ania :) Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ja teraz to się cieszę, że sie nie odzywają :P Quote
łamAga Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Mi tez Ono do szczescia nie sa potrzebni ale po co tak lamentowali jak ją zostawiali u nas .... Ja już nabyłam piwko :D i chipsy :D a boczki rosną :P Quote
Ania :) Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 A ja zapomnialam o tym piwie xd mam chipsy tylko xd Quote
łamAga Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 co jak co ale o chipsach to ja moge zapomnieć ale nie o piwie :P wlaśnie pije , takie prosto z zamrażalki :D Quote
Ania :) Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ja nie pije ogolnie także moglam zapomnieć :p chcialam sprobowac tylko tej warki ale to moze jutro jak znowu nie zapomne xd Quote
łamAga Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Ja miałam cydr spróbować i zapomniałam ;) ja piwo pije czesto :/ lubie piwko zwlaszcza takie mocno zimne :) 1 Quote
Recommended Posts