Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Aguś :)

Zdjęcia kociastych fajne :D

Z zoo też :P

A co ten Twój dentysta ma za znieczulenie, że nie może podawać go kobiecie w ciąży?!

Ja jak z Theosiem byłam w dwupaku, to mogłam dostać znieczulenie, gdyby była taka potrzeba ;)

Posted

Ja już się tyyle czasu wybieram do tego zoo, tzn byłam tam już kilka razy, ale wybieram się odkąd to afrykarium otworzyli. Wszyscy, którzy byli, mówią, że jest rewelacyjnie :) 

Posted

Dzieki laski , to dopiero pocztek zdjęć , jeszcze Was nimi troche pomecze :P

Magda nie mam pojecia co to za znieczulenie ale w Polsce u jakiegokolwiek dentysty pierwsze pytanie jakie pada to czy podejrzewasz ciąże lub czy w niej jesteś , a u tego do którego ja chodze to na poczekalni nawet wisi kartka żeby poinformowac o ciazy recepcjonistke i lekarza .... nie wiem dlaczego ....

Ania afrykarium jest mega <3 najwiecej czasu tam spedzilismy ale było tyle ludzi że żałowaliśmy że najpierw nie poszlismy do zwierzat na dworze a pozniej wlasnie tak bo wtedy by sie pewnie przerzedziło troszke bo każdy od rana pierwsze co to uderzał na afrykarium ;)

W ogóle są miejsca gdzie np leniwce chodzą Ci nad głową , albo nietoperze latają , mi kaczka by w czoło zaiwaniła , leciała i by nie wyrobiła ale zrobiłam unik hahahahaha super jrst to zoo , chodzilismy 8h a i tak pewnie wszystkiego nie widzielismy ;)

Bylismy i w Poznaniu i w Łodzi i nigdzie nie było tak fajnie ;)

Dzisiaj bratowa mi mówiła że po tych wczorajszych nawałnicach Poznanskie zoo jest w ogóle zamknięte ehhh :/

Posted

Ja mam nadzieję, że w końcu też się wybierzemy. Byliśmy już we wrocławskim zoo kilka razy i zawsze byłam zachwycona :) Nie wiem czy uda nam się jeszcze w tym roku jechać, bardzo bym chciała, ale czas pokaże.

Czekam na nastepne zdjęcia, bo są piękne :)

Posted

My następnym razem pojedziemy wiosną jak jeszcze nie będzie tak ciepło , wczoraj dużo zwierząt było pochowanych w norach i gdzie się tylko dało gdzie było trochę cienia , no i nie w weekend tylko w środku tygodnia żeby nie było tyle ludzi ;)

Dziekujemy , super ze fotki się podobają :D

A u nas teraz fajna pogoda jest , taki fajny chłodek powiewa ;)

Posted

Aniu, ja byłam we Wrocławskim zoo i średnio mi się podobało :/

Według mnie, opolskie zoo choć mniejsze, to dużo ładniejsze ;)

Aguś, ta Polska to chyba sto lat za murzynami, bo tu ciąża+dentysta+znieczulenie nie jest problemem ;)

Posted

Do Opola nie mam tak daleko to może kiedyś też się tam wybierzemy :) mojemu bratu podobało się też w poznańskim zoo.

Mnie nigdy żaden dentysta nie pytał przed podaniem znieczulenia czy jestem w ciąży lub podejrzewam że jestem :p

Posted

My bylismy we Wrocławskim dwa lata wstecz i też nam sie nie podobało , teraz po zmianach jest super ;) w Poznaniu nam sie nie podobało a w Łodzi obleciało , w Opolu nie byliśmy ;)

No to może ja wyglądam ciagle jak w ciąży że mnie pytają :P

chociaż jak ja patrze na niektórych zdjęciach na mój brzuch to masakra :P

Posted

chyba na głowy pada psom jak sie ochłodzi :P

Kurcze od 5tej dzisiaj nie spie , moje dziecko na prawde jest zdania że sen jest dla słabych , wstał o 5tej i drzemke sobie zrobił dopiero o 11;30 a ja zamiast teraz odsypiać to na kompie siedze ....  

No i pszczoła mnie dzisiaj upierdzieliła franca jedna :[

Posted

Bo Fabian wie że sen jest dla słabych , a że jutro chce wstać wczesniej bo musze isc z Qwendi do weta to pewnie sobie pośpi dłużej :P

Magda to osy mnie kochają :P ja bym wolała żeby mnie coś innego użądliło :P

zaraz Wam pokażę pewną metamorfozę :P

Posted

Angi brat mógł by sobie zrobić metamorfoze ale w głowie :P

W długich lepiej ale za to w krótkich mu chłodniej , dzisiaj jak spał to pierwszy raz nie obudził się przepocony na główce , tak to mu aż pot po buźce spływał :/