Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukamy wszedzie jak na razie ;) mamy duzy dłg wdziecznosci u tego kolegi więc chcieli bysmy sie też odwdzięczyć ;)

Magda zakładaj facebooka , widac że obcykana jesteś ! :P

Posted

Aga- bardzo chcę :D Ale nie teraz niestety... Nie mam za bardzo warunków na 3 psa, najpierw pójdę do pracy, zarobię, i wtedy dopiero ;) Tylko wtedy zaś czasu będzie mniej, Ciekawe czy mnie nie przerośnie... No zobaczymy jak wyjdzie ;) Na razie złożyłam CV :D i w marcu się bronić muszę :)

Posted

No właśnie tego się boję ;) Chociaż mam inne wątpliwości- w domu są 2 niewychowane psy. Nie chcę, żeby młoda (bo suczka by była :)) przejęła zachowania tej dwójki. Więc pasowałoby spacerować i pracować z nią pojedynczo. No ale tych nie oleję, więc robi się problem- bo praca+szkoła obrona+ minimum 2h dziennie Kaja (i ok połowa z tego Lucek)+ młoda, też pewnie z 2h... Doby mi brakuje :(

Posted

My Leona znaleźlismy na olx ;)  więc tam tez warto popatrzeć, no a jeśli znajoma hodowczyni ma buldożki to na pewno orientuje sie w jakich cenach sa pety, może sama coś zaproponuje, albo pieska na raty ?

Guest TyŚka
Posted

Ostatnio były dwa pety bf na sprzedaż, trzeba śledzić ;). 4tys za psa to przegina.

Hehehe, to ja też planuję ozziczkę, suczkę właśnie. Z tym, że Marta chyba szukasz wśród showów? ;) Bo ja jednak celuję w twardego psa.

Posted

Jemu w ogóle nie zależy na rodowodzie , zależy mu tylko żeby to był pies zdrowy więc pomyślałam może o adopcji , mówił ze tak do 300 km mógł by dojechać ale nie chce dawać więcej za psa jak 1500 , a to nie łatwe do załatwienia ;)

W zoo kupiłam młodemu zabawke bez której nigdy z zoo nie wracalam ,czyli skaczacego pająka :D i Kinia go dzisiaj zabiła ;( Ona w ogóle nie umie szanować zabawek ;( na allegro wylicytowałam od babki taki fajny grający i świecący bębenek to tak dzisiaj w niego waliła że musiałam jej go wziąć ,  teściowa oczywiście zlewka totalna , słyszy że co chwile ją wyzywam ale po co ją zawołać :[

Posted

No własnie ta rasa jest chorowita :/

laski sobie głowy nie zaprzatajcie , ja odpusciłam , Sebek czegos tam szuka ale watpie żeby znalazł ;)

ale te za 1700 kusza , wysle mu linka i niech sobie obejrzy ;)

a My napijmy się piwka :D