Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja właśnie się zraziłam kilka lat temu u jednej dentystki,więc masakra :/ Teraz chodziłam do takiej miłej pani, robiła bezboleśnie, wizyta wypadała mi w czerwcu, ale... W marcu zmarła na raka :( I jakoś do innego boję się iść, więc zwlekam....

Posted

ciekawe czy znajdzie w tym roku jeszcze :D najwyzej im lodowisko zrobimy :D

ale dzisiaj zamówilismy już siatkę na " wybieg " dla kotów :D

to ale psy pewnie miały radoche :D czekamy na filmik ;)

Posted

To zamówcie w necie to bez problemu będzie:P

Ja nie cierpie dentystów :P Najeździłam sie do nich przed założeniem aparatu tyle, że dziękuje plus miałam dwa zeby wyrywane, za pierwszym wyrywaniem prawie zemdlałam :P 

Posted

Na allegro Sebek szukał ale nie wiem czy coś wynalazł bo poszedł spać przed nocką :D

Ja raz miałam zęba wyrywanego na żywca bo ropa mi naszła i nawet mi nie dała znieczulenia bo mówiła że i tak nie zadziała , we dwie mnie trzymały , nigdy tego nie zapomnę :D a raz mnie tak w nocy bolał ząb że tego bólu nie da sie opisać , ból po cesarce to pikuś , całą noc siedziałam i ryczałam rano poszłam do dentystki a Ona do mnie że ząb jest zdrowy Ona mi go nie wyrwie że mi go zatruje i pozniej go naprawi , ja że ma rwac Ona że nie że przestanie boleć jak mi zatruje , no to ok , faktycznie przestał boleć ..... na godzine , po godzinie jak mnie zaczał boleć to myślałam że oszaleje i mówie " o nie , nastepnej takiej nocy nie przeżyje " poszłam do niej wlazłam do gabinetu i jej powiedziałam że nie wyjde stamtąd jak mi tego zęba w tej chwili nie wyrwie :D no i musiała , nie miała wyjścia hahahaha

Posted

O rany na zywca nigdy bym sie nie zgodziła na wyrywanie zęba. Ja miałam znieczulenie i kompletnie nic nie czułam, no jakies tam grzebanie w paszczy tak, ale bólu zero :P zemdlałam po prostu ze stresu i był wtedy straszny upał :P Dwa dni później wyrywał mi drugiego zeba i na luzie podeszłam, bo wiedziałam, że nic nie będzie boleć  :D 

Posted

Ola  ja chce do Twoich rodziców ;( :P

Angi ale co będą Ci szyć ?

Pojechalismy dzisiaj do dentysty z młodym i pierwsze pytanie jakie mi zadał dentysta to czy karmie piersią hhahaha mówie że nie a On " to spoko bo jak by co to można dać znieczulenie " , a ja na samą mysl o znieczuleniu zdrętwiałam , powiedział że jak będzie mnie bolało to mam podnieść lewą rękę , trzy razy jak mi dojechał do nerwa to myślałam że spadne z fotela , prawą ręke prawie sobie wbiłam w brzuch ale za cholerę nie podniosłam lewej ręki , jak sobie pomysle o tej igle wbijanej w dziąsło o tym że papę będę miała zdrętwiałą przez pół dnia to już wole chwile pocierpiec hahahahaha ale jeszcze tylko jedna wizyta i na razie mam luzik :D

Posted

Ja raz wzięłam znieczulenie i powiedziałam sobie że nigdy więcej bo ból wbijanej igły i to paskudne uczucie jest o wiele gorsze niż ból w czasie wiercenia :/ i napić sie nie mogłam tak miałam warge znieczuloną i się oblewałam :P więc podziekuje :P zniosłam 3 dni nieziemskiego bólu po cesarce to i 5 min wytrzymam :P

Posted

Ola bo nie próbowałaś bez ! może niepotrzebnie bierzesz znieczulenie ;)

Angi nie odpowiedziałaś mi na pytanie na szycie czego jedziesz :P

W ogóle jaki dzisiaj przypał zrobiłam , jak zawsze :P poszłam do biedronki mamie po lakier , przy okazji wzielam sobie odżywkę do rzęs ide do kasy wykładam na lade lakier i odżywke , zapłaciłam , pakuje do torby i za plecami słysze szelest torebki papierowej na pieczywio , koles w kolejce za mną kupowal cos tam , i takie olśnienie " qurwa przecież ja brałam bułki , co ja z nimi zrobiłam ?!?! " a ja mam taką manie że jak coś biore z półki i jest w miare duze to wkładam w budkę od wózka , i zapomniałam o nich hahahaha ale wróciłam sie i mówie do babki że ja przepraszam ale w budce jeszcze miałam bułki i o nich zapomniałam :D skasowała mi je i poszłam hahahaha