keciulinka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 hehe widze ża natrafiłam na taka sama milosniczkie zwierzat jak ja :) tez mialam takiego bojownika ,ale niestety moja niewiedza zakonczyla tragicznie jego zywot :( teraz mam pieska ,żółwia i dwa welony :) ale jeszcze przydalby sie kotek (ragdol) i dwa spaniele ,ale to w przyszlosci :) Pozdrawiam i zapraszam do mojej galerii :) Quote
łamAga Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Naklejka napisał(a):Czesałam schroniskowce furminatorem, świetny jest... ale tnie trochę włos, dlatego go nie kupię :P Ładny bojownik ;) Troszeczkę ścina to fakt , dlatego mój Tż nie chce nim czesać Qwendzi ale ja to sie nawet zwykłym gestym grzebieniem dla psów fajnie wyczesuje :lol: dzieki :lol: keciulinka napisał(a):hehe widze ża natrafiłam na taka sama milosniczkie zwierzat jak ja :) tez mialam takiego bojownika ,ale niestety moja niewiedza zakonczyla tragicznie jego zywot :( teraz mam pieska ,żółwia i dwa welony :) ale jeszcze przydalby sie kotek (ragdol) i dwa spaniele ,ale to w przyszlosci :) Pozdrawiam i zapraszam do mojej galerii :) Oj tak , zwierzeta to ja kocham , gorzej z czasem dla nich :lol: radgolle tez sa słodkie ale jednak wolę maine coony :evil_lol: Quote
Karro Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 maine coony są przecudne uwielbiam tą rasę :) Quote
keciulinka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 dOgLoV napisał(a): Oj tak , zwierzeta to ja kocham , gorzej z czasem dla nich :lol: radgolle tez sa słodkie ale jednak wolę maine coony :evil_lol: ojj wszystkie kociaki sa slodkie a zwlaszcza jak sa malutkie :) Quote
przeszlus Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Na poczaątku nieco xle przeczytałem, i zastanawiałem się " co jej jest, przeciez ryby sierści nie mają " xD No tak taki pluszowy do wypchania ;) Quote
Speedymania Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 dOgLoV;17363134 [IMG napisał(a):http://img546.imageshack.us/img546/6512/dsc07508i.jpg Super zdjęcie . Takie tajemnicze :) Quote
junoo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 http://img812.imageshack.us/img812/4211/dsc07486n.jpg pocieszne stworzenie :) Quote
łamAga Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='understandme']maine coony są przecudne uwielbiam tą rasę :) Ja też :loveu: [quote name='keciulinka']ojj wszystkie kociaki sa slodkie a zwlaszcza jak sa malutkie :) i rudziutkie :loveu: [quote name='przeszlus']Na poczaątku nieco xle przeczytałem, i zastanawiałem się " co jej jest, przeciez ryby sierści nie mają " xD No tak taki pluszowy do wypchania ;) Mają ale taką swoją :eviltong: [quote name='Brunomania']Super zdjęcie . Takie tajemnicze :) :evil_lol: [quote name='justyska2']http://img812.imageshack.us/img812/4211/dsc07486n.jpg pocieszne stworzenie :) Oj tak ale troszke strachliwy jest , nie wiadomo ile czasu siedział na tej budowie i z jakiego powodu w ogóle tam był :roll: Quote
przeszlus Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Heej ;) W ciagu następnego tygodnia mnie się nie spodziewaj bo w sobotę idę na wesele i nie wiem ile będzie poprawin :evil_lol: No i w sobotę za tydzień jest kolejne :evil_lol: Taaa, mają siersć... :cool3: Quote
wiki4 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 http://img812.imageshack.us/img812/4211/dsc07486n.jpg Łoo jejciu, jaki pluszak :loveu::loveu: Niech mu kokardkę na łepek przypną :D Quote
kavala Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Pięknego masz bojownika :) Ja kiedyś próbowałam hodować, ale zdychały dosłownie po kilku dniach. Dotąd nie wiem w czym był problem. Dodam, że inne rybki hoduję z powodzeniem :) Quote
keciulinka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 wiesz mozliwe ze szybka zmiana warunkow ,albo cos z tempaeratura ,ph wody :/ moj bojownik przezyl dwa dni wlasnie przez to ze za szybko zmienilam mu warunki powinnam stopniowo przyzwyczajac go do nowej wody. :shake: Quote
Karro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kavala napisał(a):Pięknego masz bojownika :) Ja kiedyś próbowałam hodować, ale zdychały dosłownie po kilku dniach. Dotąd nie wiem w czym był problem. Dodam, że inne rybki hoduję z powodzeniem :) Może złe źródło skąd brałaś bojownika? Bo ja już nie kupuje rybek do mojego akwarium w zoologicznym, bo szybko padają, tylko kupuje u takiego jednego hodowcy prywatnie ;) Quote
kavala Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 understandme napisał(a):Może złe źródło skąd brałaś bojownika? Bo ja już nie kupuje rybek do mojego akwarium w zoologicznym, bo szybko padają, tylko kupuje u takiego jednego hodowcy prywatnie ;) Obawiam się, że to było to. Przez kupnem siedziały w szklance nie wiadomo ile :( Quote
wiki4 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kavala napisał(a):Obawiam się, że to było to. Przez kupnem siedziały w szklance nie wiadomo ile :( Słyszałam niedawno, że wlewają coś do akwariów, żeby ryby ładniej wyglądały, ale to je osłabia i najczęściej umierają później. Nie wiem ile w tym prawdy ;) Quote
Karro Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 wiki4 napisał(a):Słyszałam niedawno, że wlewają coś do akwariów, żeby ryby ładniej wyglądały, ale to je osłabia i najczęściej umierają później. Nie wiem ile w tym prawdy ;) Bardzo możliwe. U mnie ryby z zoologicznego nigdy długo się nie trzymały. A od tego hodowcy co biorę to ryby mam po kilka lat. Quote
łamAga Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Ja Antka kupiłam hmmmm na zajączka , bo pamietam że kupowałam jedego chrzesniaczce i przy okazji kupiłam też sobie i jej Dorotek jak i mój Antonio żyją do dnia dzisiejszego ale ja zawsze jak zmieniam mu wodę to pół na pół , połowe mu odlewam starej i połowe dodaje świerzej , nie można rybce zmieniać całkowicie wody bo niszczy jej sie wtedy jej naturalne srodowisko ;) A Ty Hubert nie baluj tak na tych weselach i nie łap muszki bo nam Ciebie jakaś panna zwerbuje i za młodo sie ożenisz :eviltong: Quote
przeszlus Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Tego błędu nie popełnię :P Będę wolnym księciem xD ładny ?? : Quote
*Magda* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='przeszlus']Tego błędu nie popełnię :P Będę wolnym księciem xD Nie jeden facet już tak mówił :D [quote name='przeszlus']ładny ?? : http://wd9.photoblog.pl/np5/201108/65/100269058.jpg Boski :loveu: To Twój? Jakiej rasy jest to maleństwo? Quote
łamAga Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 [quote name='przeszlus']Tego błędu nie popełnię :P Będę wolnym księciem xD ładny ?? : Ehe taki przystojniak wolnym księciem :evil_lol: Przecudowny :loveu::loveu::loveu::loveu: wygląda na małego haszczaka :loveu: masz nowego pieska ??????????????????? :crazyeye: :loveu: a czy on nie ma nad oczkiem małego kleszczyka ??:roll: [quote name='deer_1987']Co tam slychac? :) a ostatnio jakos mało spacerow i malo zdjęć , urlop sie skonczyl i nie ma na to za bardzo czasu , mam nadzieje ze w weekend to nadrobimy :lol: Quote
przeszlus Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Z haszczakiem to on nie ma nic wspólnego, ale na tej fotce go przypomina :) Jest coś alla border/aussie ;) Ma dopiero 2 tyg, a juz tak ładnie zaczyna łaźić :) MOżliwe że on do mnie trafi, biedny szczeniaczek xD To coś wypadło z winogrona (??) A rodzice są na weselu starostami, dostęp do dobrego xD Quote
łamAga Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 przeszlus napisał(a):Z haszczakiem to on nie ma nic wspólnego, ale na tej fotce go przypomina :) Jest coś alla border/aussie ;) Ma dopiero 2 tyg, a juz tak ładnie zaczyna łaźić :) MOżliwe że on do mnie trafi, biedny szczeniaczek xD To coś wypadło z winogrona (??) A rodzice są na weselu starostami, dostęp do dobrego xD Ahaaa , a dlaczego napisales ze biedny ??:eviltong: ufff to dobrze bo takie malenstwo z kleszczem by bylo na prawde biedne :eviltong: to dawaj wiecej jego fotek :lol: a co to znaczy ze sa na weselu starostami ?? :eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='przeszlus']Z haszczakiem to on nie ma nic wspólnego, ale na tej fotce go przypomina :) Jest coś alla border/aussie ;) Ma dopiero 2 tyg, a juz tak ładnie zaczyna łaźić :) MOżliwe że on do mnie trafi, biedny szczeniaczek xD To coś wypadło z winogrona (??) A rodzice są na weselu starostami, dostęp do dobrego xD słucham ?!?! do ciebie ? przecież dopiero co musiałeś oddać swojego psa... Quote
taxelina Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Eh ten urlop sie zawsze tak szybko konczy... Quote
Recommended Posts