Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też bym chciała mieć tak długie i tak zdrowe jak ma Paulina :(

piękne (tfu tfu ) ma te włosy i świra na ich punkcie ;)

Ja też mam świra na punkcie swoich włosów, strasznie o nie dbam :) Uważam, że zadbane (niekoniecznie długie) włosy są największym atutem kobiety :) 

Posted

Tez widzialam obrazek z bobasem, aż na fb go dala sobie :D

sama to jeszcze nie dawno przerabiałaś :P

Ja też mam świra na punkcie swoich włosów, strasznie o nie dbam :) Uważam, że zadbane (niekoniecznie długie) włosy są największym atutem kobiety :)

a ja nie moge ze swoimi włosami dojśc do ładu :( w niedziele ide je pofarbować i podciąć ;)

Macie śpiocha ;)

dzisiaj ma na sobie body od cioci Madzi , chciałam mu zrobić zdjęcie zanim ubralam mu na nie spiochy ale oczywiście byl taki ryk ( nie znosi się przebierać ) że nie chcialam go męczyć jeszcze aparatem ;(

DSC_0142.jpg

Posted

To poszukaj tych wyników bioderek ;)

Ale skoro nikt Was nie straszył, to podejrzewam, że wynik jest jak najbardziej poprawny i nie ma się co martwić :)

Co do zdjęć, to są MEGA :loveu:

A odnośnie bodziaków od cioci Madzi, to ja już nie pamiętam co wysłałam Fabianowi :hmmmm:

Więc wierzę Ci na słowo, że miał je dziś ubrane :P

Posted

To poszukaj tych wyników bioderek ;)

Ale skoro nikt Was nie straszył, to podejrzewam, że wynik jest jak najbardziej poprawny i nie ma się co martwić :)

Co do zdjęć, to są MEGA :loveu:

A odnośnie bodziaków od cioci Madzi, to ja już nie pamiętam co wysłałam Fabianowi :hmmmm:

Więc wierzę Ci na słowo, że miał je dziś ubrane :P

musze przeszukac calą ksiażeczke moze znajde bo na wypisie ze szpitala nic takiego nie ma ....

Też sie na taką sesje wybierzemy , ale to jak mały bedzie miał z 2 miesiące ;)

a ja pamietam doskonale :P juz nie moge sie doczekać kiedy spodenki beda mu dobre  :loveu:  za chwile chyba spiochy od Oli będą już dobre  :loveu:

ma nadal ubrane bo to na krótki rękawek wiec ma je pod spioszkami ;) 

Posted

Spodenki, te niebieskie? Co wysłałam razem ze skarpetkami?

tak te niebieskie  :loveu:

Ja to myślałam, że te ubranko ode mnie to już po porodzie będzie dobre :D a tu psikus, Fabianek malusi :D

Na tym ubranku jest napisane ze to rozmiar 50-56 a jak przykładam te spiochy które mu są dobre wiec własnie 56 to są o wiele większe wiec na moje oko one mają rozmiar 62-68 ;)

Posted

Ale słodziak :loveu:

dziekuje  :loveu:

A jak w ręku trzymałam to takie malusie, ale nie mam doczynienia z takimi maluszkami :D

jutro pokaże Ci różnice między spiochmi 56 a spiochami 56 :D inna firma i z 56 robi sie 62 jak nie więcej :P

a tak zokazji zbliżającego sie mikołaja :P

64293_1513493182233328_41496841897838685

Posted

Jak zatwierdzam posta którego napisze to wyskakuje mi ze napisałam takie szlaczki ....

dogo.png

Miałam to samo dopóki nie zmieniłam przeglądarki  :nonono2:

Oszukujesz że Fabian może płakać, przecież on tak słodziutko sobie śpi  :loveu:

nasz patent na przebieranie który działał jakiś czas (zdjęcie jak miała 3 tyg) https://lh4.googleusercontent.com/-KEHGb_xYhUQ/VH-C2ryOdCI/AAAAAAAABl0/Znbu_-EjK78/s512/DSC_1486.JPG

Posted

Firma firmie nie równa  z ubraniami :lookarou:

Theoś np. teraz nosi rozm.98

Ale rajtuzki musi mieć 104, koszulki ma 98, ale już bluzki/sweterki 92

Więc moje dziecko tak naprawdę nosi 3 rozmiary :siara:

P.S.

Dzień dobry Aguś :D

Dzień dobry Fabian :loveu:

Aha, Sebkowi też powiedz dzień dobry ode mnie :evil_lol:

Posted

Miałam to samo dopóki nie zmieniłam przeglądarki 

Oszukujesz że Fabian może płakać, przecież on tak słodziutko sobie śpi 

nasz patent na przebieranie który działał jakiś czas (zdjęcie jak miała 3 tyg) https://lh4.googleusercontent.com/-KEHGb_xYhUQ/VH-C2ryOdCI/AAAAAAAABl0/Znbu_-EjK78/s512/DSC_1486.JPG

Kurcze ale ja nie lubie innej przeglądarki jak chroma :(

moge Ci nagrać akcje przewijania , wtedy zawsze jest wrzask :P

Ja go r\przewijam na przewijaku wiec chyba by to nie przeszło , poza tym On jak tylko mu odepne body zayka oczy i wrzeszczy wiec chyba by mało widział wtedy ....

Firma firmie nie równa  z ubraniami

Theoś np. teraz nosi rozm.98

Ale rajtuzki musi mieć 104, koszulki ma 98, ale już bluzki/sweterki 92

Więc moje dziecko tak naprawdę nosi 3 rozmiary

P.S.

Dzień dobry Aguś

Dzień dobry Fabian

Aha, Sebkowi też powiedz dzień dobry ode mnie

I teraz bądz mądra i wiedz jakie co kupić .... ja jak sie ogarne juz tak całkiem musze sie na Theosiowe zakupy wybrać  , chciałam mu coś sprawić na gwiazdkę ale chyba już nie zdąże ;(

Dzień dobry Madziu  :loveu:

Sebkowi powiem dobry wieczór jak z pracy wróci :P

Hello

hejka ;)

Ah, te rozmiary

A jak Aga juz oswoilas się całkowicie z nową sytuacją w domu? 

Buziaki dla Wszystkich

Te rozmiary są bardzo wkurzajace bo czlowiek idzie i nie wie w zasadzie jaki rozmiar wziąć ....

Tak średnio , juz jest lepiej ale calkiem ogarnieta to ja na pewno nie jestem ;)

:calus:

fotka słaba alepokazuje jaka kolejka jest u nas do wodopoju  :laugh2_2:

DSC_0143.jpg

i porównanie , te spiochy po lewej są Fabianowi akurat a te po prawej to od Oli  :loveu: ale metka oczywiście pokazuje ten sam rozmiar :P

DSC_0146.jpg

Posted

Kurcze ale ja nie lubie innej przeglądarki jak chroma :(

moge Ci nagrać akcje przewijania , wtedy zawsze jest wrzask :P

Ja go r\przewijam na przewijaku wiec chyba by to nie przeszło , poza tym On jak tylko mu odepne body zayka oczy i wrzeszczy wiec chyba by mało widział wtedy ....

i porównanie , te spiochy po lewej są Fabianowi akurat a te po prawej to od Oli  :loveu: ale metka oczywiście pokazuje ten sam rozmiar :P

To mi tylko w chromie (do którego Ty mnie przekonałaś ;)) mi działa dobrze dogo.

O nie, już się nasłuchałam, i nadal czasem słucham wycia przy przebieraniu  :nonono2:

Zapomniałam że nie każdy rzuca podkład na łóżko i przewija  :evil_lol: . My od całkiem niedawna dopiero używamy przewijaka.

Jak dużo narobi w pampera to i te drugie śpiochy będą dobre  :mdrmed: . Między innymi dlatego już body i śpiochów nie kupuję przez neta.

Posted

I teraz bądz mądra i wiedz jakie co kupić .... ja jak sie ogarne juz tak całkiem musze sie na Theosiowe zakupy wybrać  , chciałam mu coś sprawić na gwiazdkę ale chyba już nie zdąże ;(

Sebkowi powiem dobry wieczór jak z pracy wróci :P

Nie wiem czy on zasługuje na jakikolwiek prezent :eviltong:

Więc nic nie musisz mu sprawiać na gwiazdkę ;) Miło jednak, że o nim pamiętasz :loveu:

Może być też "dobry wieczór" :grins:

Posted

Faktycznie, niezła różnica

myśle z jak bdzie miał okolo 5kg to w to wejdzie ;)

To mi tylko w chromie (do którego Ty mnie przekonałaś ) mi działa dobrze dogo.

O nie, już się nasłuchałam, i nadal czasem słucham wycia przy przebieraniu 

Zapomniałam że nie każdy rzuca podkład na łóżko i przewija  . My od całkiem niedawna dopiero używamy przewijaka.

Jak dużo narobi w pampera to i te drugie śpiochy będą dobre  . Między innymi dlatego już body i śpiochów nie kupuję przez neta.

ja nie sprawdzalam nawet innej przeglądarki ....

hehe a ja musze go przebierac z 10 razy na dzien tak ulewa , dzisiaj przeszedł samego siebie , najadł sie , wzielam go na rami do odbicia jak mu poszło z buzi to cała ja byłam mokra , caly On i połowa łóżka :/ wykoncze sie chyba z tym jego chlustaniem ....

Ja czasami tez przebieram go na lozku na podkladzie tylko na przewijaku mi wygodniej bo mam wszystko pod ręką ;)

Piluch to ja zużywam z 10 dzienie wiec jak przewine go z 3 razy to pilucha powinna być pełna :D

Nie wiem czy on zasługuje na jakikolwiek prezent :eviltong:

Więc nic nie musisz mu sprawiać na gwiazdkę ;) Miło jednak, że o nim pamiętasz :loveu:

Może być też "dobry wieczór" :grins:

Pewnie ze pamietam  :loveu:  i na pewno zasługuje ! :P

Posted

Hej ;)
Sesja Stasia suuuper, a różnica w rozmiarach kolosalna!