Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko, jak ja dawno nic nie przeczytałam :( Nigdy czasu nie mam :( A uwielbiam kryminały :loveu:

ja mam do przeczytania 4 książki i sie zabrac za to nie mogę .... lubie różne książki , ostatnie 2 fajne jakie przeczytałam to były "bezdomna" i " chłopies" bardzo fajne książki;)

Ja właśnie nie lubię. Mam jakieś wyjątki jak np "Nigdy w życiu", ten film akurat uwielbiam :loveu: :D

Ja czytam jak jeżdżę do szkoły autobusem

Mam w domu, nawet fajna jest 

"Nigdy w życiu"  oglądałam tysiąc razy tak samo jak i " ile waży koń trojański " mega fajny film  :loveu: tak samo jak " samotność w sieci" ale to już bardziej poważna tematyka ;)

ja do czytania musze mieć cisze i spokój , nie skoncentruje się czytając w miejscu publicznym :shake:

Ja nie czytałam ale mój brat kolekcjonuje książki Kinga i bardzo mi zachwalał właśnie tą część ;)

Posted

"Nigdy w życiu"  oglądałam tysiąc razy tak samo jak i " ile waży koń trojański " mega fajny film  :loveu: tak samo jak " samotność w sieci" ale to już bardziej poważna tematyka ;)

ja do czytania musze mieć cisze i spokój , nie skoncentruje się czytając w miejscu publicznym :shake:

Ja nie czytałam ale mój brat kolekcjonuje książki Kinga i bardzo mi zachwalał właśnie tą część ;)

Koń trojański dla mnie był totalnie beznadziejny :p Obejrzałam kawałek i wyłączyłam to w cholerę :p 

Mi nie przeszkadza wszystko wokół jak czytam ;) 

Ja ogólnie od jakiegoś czasu zaczęłam zbierać książki i tworzę sobie swoją biblioteczkę z ulubionymi książkami :)

Posted

Koń trojański dla mnie był totalnie beznadziejny :P Obejrzałam kawałek i wyłączyłam to w cholerę :P

Mi nie przeszkadza wszystko wokół jak czytam ;)

Ja ogólnie od jakiegoś czasu zaczęłam zbierać książki i tworzę sobie swoją biblioteczkę z ulubionymi książkami :)

A ja uwielbiam ten film , mogła bym go oglądać w kółko tak jak "kogel mogel"  :megagrin:

Jak siedze na poczekalni u ginekologa ( 4h) to laski własnie czytają książki , ja bym się za cholerę nie skoncentrowała :shake:

Ja też zaczęłam zbiera więc przestałam odwiedzać księgarnie bo zawsze z dwiema ksiazkami co najmniej wychodziłam :D oooo jeżeli chodzi o kryminały to mogę polecić "spójrz mi w oczy " to taki dramat ale podchodzący pod leciutki kryminał ;)

Posted

Kogel-mogel mi się już znudził. Ile to można oglądać jak co 3 tyg ostatnio leciał :P

Oj można można :D  "Kasia gdzie jest Kasia .... ja chcę do Kasi" :D

O to już wiem co będę szukać, dzięki Aguś :) Dramaty też lubię :)

Ależ polecam sie na przyszłość ;)

Dramaty to właśnie są np " bezdomna" płakałam jak bubr czytając ją " spójrz mi w oczy " zresztą też wyciska nieźle łzy hehe

Posted

masz dzidzie na klej ? :P

Nie, na przyssawkę  :grins:

Narobiłyście mi ochoty na czytanie, a już chyba nie mam co, wszystko w domu przeczytałam poza opowieściami sf, słownikami, encyklopediami i książkami kucharskimi  :placz: . Nawet ulotki przeczytałam, jestem nałogowiec i czytam wszelkie możliwe literki które mnie zainteresują..

Posted

Ja z polskich to lubię Testosteron :D i lubię też Dzien świra- to tak na prawde dobry film, ma glebszy sens a wiekszosc widzial w nim glupia komedie, a szkoda.
wczoraj oglądałam trochę ten film Nad życie ale bardziej sluchalam bo robilam szalik na drutach :D

a z książek to moim numerem jeden, wielki mózgotrzep, arcydzieło"Ptasiek". Film beznadziejny. Książkę czytalam 7razy. Chyba zacznę o ósmy.

Posted

Nie, na przyssawkę  :grins:

Narobiłyście mi ochoty na czytanie, a już chyba nie mam co, wszystko w domu przeczytałam poza opowieściami sf, słownikami, encyklopediami i książkami kucharskimi  :placz: . Nawet ulotki przeczytałam, jestem nałogowiec i czytam wszelkie możliwe literki które mnie zainteresują..

:D

ja kiedyś tak miałam ale mi ten nałóg minął :D  musisz sie przejśc do księgarni , w matrasie czesto mają mega wyprzedaże książkowe :D

Ja z polskich to lubię Testosteron :D i lubię też Dzien świra- to tak na prawde dobry film, ma glebszy sens a wiekszosc widzial w nim glupia komedie, a szkoda.
wczoraj oglądałam trochę ten film Nad życie ale bardziej sluchalam bo robilam szalik na drutach :D

a z książek to moim numerem jeden, wielki mózgotrzep, arcydzieło"Ptasiek". Film beznadziejny. Książkę czytalam 7razy. Chyba zacznę o ósmy.

testosteronu nie oglądałam , ale dzień świra owszem i mi się podobał ale druga cześć juz nie pamietam tytułu yła beznadziejna :D

kiedyś luiełam roić serwetki na szydełku :D

A tego to nie czytałam :)

Posted

i pomyśleć że na świecie jest mnóstwo takich "lewych" hodowli :(

Niestety, a ludzie dalej się na to nabierają i nie rozumieją, że znajdą takiego psa również w schronisku :(

Posted

O, wy starsze jesteście to moze kojarzycie- kiedyś bywa seria książeczek Wehikul czasu. Nie czyta sie ich od deski do deski tylko po każdym rozdziale jest opcja do wyboru i książkę albo sie slonczy czytac albo utkwi sie w pętli czasowej i trzeba od początku. Brakuje mi kilka z serii a w antykwariacie juz maja mnie dość :D

Posted

Niestety, a ludzie dalej się na to nabierają i nie rozumieją, że znajdą takiego psa również w schronisku :(

Dokładnie , jak ja nieraz słysze jak wiara sie daje zrobić w uja z hodowlami i rodowodami w dziwnych stowarzyszeniach to sie w głowie nie mieści , pozniej takim rodowodem to se mogą tyłek podetrzec i ludzie zdziwieni że na wystawe nie mogą jechac .... 

O hodowli oglądałam :(

A z książek... Muszę sobie wynaleźć trochę czasu :)

ja go mam mnóstwo ale chęci brak ....

O, wy starsze jesteście to moze kojarzycie- kiedyś bywa seria książeczek Wehikul czasu. Nie czyta sie ich od deski do deski tylko po każdym rozdziale jest opcja do wyboru i książkę albo sie slonczy czytac albo utkwi sie w pętli czasowej i trzeba od początku. Brakuje mi kilka z serii a w antykwariacie juz maja mnie dość :D

O kurcze to ja młodziutka muszę być bo pierwsze słysze o takich książkach ....

Posted

Dokładnie , jak ja nieraz słysze jak wiara sie daje zrobić w uja z hodowlami i rodowodami w dziwnych stowarzyszeniach to sie w głowie nie mieści , pozniej takim rodowodem to se mogą tyłek podetrzec i ludzie zdziwieni że na wystawe nie mogą jechac .... 

Najlepsze jest zawsze to jak ktoś z moich znajomych mówi:

-"Mam zamówionego maltańczyka"

-a ja "z jakiej hodowli?" 

-"Nie ma rodowodu!"

-To jak chcesz psa bez rodo to idź do schroniska, tam są takie same!"

-"Ale tam nie ma rasowych!"

:pissed:

Tylko złapać za łeb i o ścianę je.nąć -.-

Posted

Najlepsze jest zawsze to jak ktoś z moich znajomych mówi:

-"Mam zamówionego maltańczyka"

-a ja "z jakiej hodowli?" 

-"Nie ma rodowodu!"

-To jak chcesz psa bez rodo to idź do schroniska, tam są takie same!"

-"Ale tam nie ma rasowych!"

:pissed:

Tylko złapać za łeb i o ścianę je.nąć -.-

dokładnie !

albo u weta w poczekalni wchodzi koleś ze spanielem jakims taki małym i babka do niego:

-ale jakiś taki mały ten spaniel

na to pada odpowiedz chłopaka " bo to jest miniaturka" hehe 

albo wypowiedz dorosłego faceta 

- to jest rasowiec ale nie ma rodowodu bo jest ostatni z miotu :( ....

Ja chcę kupić książkę "Zniszcz ten dziennik" :D

też nie znam :D

Kurcze, nikt tych książek nie zna :( w szkole raz jedna mialam bo poszlam.na wagary do amtukwariatu i wrocilam na wf poczytac, to się dzownie patrzyli :|

No o wiesz , na w-fie się ćwiczy a nie czyta :P

Posted

Mam chore biodra i mialam zwolnienie od ortopedy:D nie lewe, jak polowa szkoly :P

"szczęściara " :P

Ja jakos zawsze czegos zapomniałam , a to stroju a to trampek :D

Posted

dokładnie !

albo u weta w poczekalni wchodzi koleś ze spanielem jakims taki małym i babka do niego:

-ale jakiś taki mały ten spaniel

na to pada odpowiedz chłopaka " bo to jest miniaturka" hehe 

albo wypowiedz dorosłego faceta 

- to jest rasowiec ale nie ma rodowodu bo jest ostatni z miotu :( ....

też nie znam :D

Ja wczoraj jak wyszłam z siostrą i psem na dwór to widziałam z daleka jakieś małżeństwo z dziećmi i małym spanielem (?), ale na prawdę małym, miał max 5 tyg, na serio to był max bo jeszcze ledwo dreptał za właścicielami i był wielkości dłoni :( 

Taki fajny dziennik, w którym są różne zadania i można to interpretować jak się chce, zobacz sobie w necie bo nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć :D

Posted

Mam chore biodra i mialam zwolnienie od ortopedy:D nie lewe, jak polowa szkoly :P

Ja też miałam prawdziwe zwolnienie i też z powodu bioder i krótszej nogi o 1,5 cm przez co nie mogę biegać, a wf w szkole głównie na tym polega bo wf'iści nic innego nie wymyślą :/