marta1624 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 O nie oglądałam, chyba sobie ściągnę jak mnie nudy dopadną :D Quote
Aleksa. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Hej Aga :) trzymam kciuki żeby Fabian jeszcze troszkę w brzuszku poczekał ;) A Ty korzystaj z ostatnich chwil i odpoczywaj :P Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Hej psiapsiółko :loveu: Nad Życie Dziś jest powtórka ;) Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Hej Aga trzymam kciuki żeby Fabian jeszcze troszkę w brzuszku poczekał A Ty korzystaj z ostatnich chwil i odpoczywaj Hejka ;) mógl by posiedzieć ale tylk do jutra :D już bym chciała mieć to za sobą , za ciężko mi się chodzi , pęcherz mnie boli , plecy mnie bolą , a ciąża już jest donoszona to może się wykluwać spokojnie ;) Hej psiapsiółko :loveu: Hello :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
angineuuka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 wykluwaj się i to już :P nawet do Kielc dla ciebie nie jadę! :D xD Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 wykluwaj się i to już :P nawet do Kielc dla ciebie nie jadę! :D xD oooo dziekuje :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :D dzisiaj mam jakiś dziwny przypływe energii więc dzisiaj raczej nic z tego :P Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Hejka Aguś :) Ładna pogoda to i energii dużo :) Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Hejka Aguś :) Ładna pogoda to i energii dużo :) Hejka ;) dokładnie , ale teraz mnie cos muli wiec ide poleżeć a pozniej skocze do mamy na kawkę i wieczorkiem tu zajrzę ;) Quote
*Monia* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ja się tylko witam, później jak dzidzi się odklei popiszę ;) Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Tylko po drodze się nie rozczłonkuj :D Quote
junoo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja sobie wczoraj Nad życie nagrałam to na dniach obejrzę. A wczoraj zamiast tego oglądałam Kwiat pustyni. Dobry film. Ktoś oglądał? Quote
vege* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja sobie wczoraj Nad życie nagrałam to na dniach obejrzę. A wczoraj zamiast tego oglądałam Kwiat pustyni. Dobry film. Ktoś oglądał? Ja oglądałam. Kocham ten film :loveu: A Nad życie nie oglądałam i pewnie nie obejrzę. Nie lubię oglądać polskich filmów :nonono2: Quote
*Magda* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja sobie wczoraj Nad życie nagrałam to na dniach obejrzę. A wczoraj zamiast tego oglądałam Kwiat pustyni. Dobry film. Ktoś oglądał? Wczoraj "Nad życie" nie obejrzałam bo miałam gości ;) Dziś chciałam oglądać powtórkę, ale pojechaliśmy do lasu i zapomniałam, że jest film :oops: A teraz już jest końcówka :mad: A "Kwiat pustyni", to czytałam książkę kilka lat temu ;) Quote
vege* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Książka też jest mega. Mnie tak wciągnęła, że w niecałe 2 dni przeczytałam ;) polecam. Czytałam też książkę Waris pt. "czarna kobieta, biały kraj" też jest poruszająca. Quote
junoo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 u rodziców widziałam na pólce jej ksiażki, musze sobie kiedyś od nich pożyczyć :D Quote
vege* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja mam w planach kupić resztę jej książek, ale na razie przystopowałam bo nakupowałam i nie mam kiedy czytać :P Mam też w planach kupić serię Bridget Jones i Still Alice, polski tytuł to chyba Motyl o ile dobrze pamiętam. Kilka Kinga chcę kupić, jeszcze kilka książek Alice Munro i Lisy Genova :) Tyle zachcianek tak mało pieniędzy przed świętami :p Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 .................................... Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 ja się tylko witam, później jak dzidzi się odklei popiszę masz dzidzie na klej ? :P Tylko po drodze się nie rozczłonkuj dałam rade ale powiem szczerze ze popołudniu mnie tak bolały plecy i brzuch że byłam niemal pewna ze pojade rodzic i do mamy nawet torbe ze soba wzięłam :D siemka hello niedobrze kobieto :D Ja sobie wczoraj Nad życie nagrałam to na dniach obejrzę. A wczoraj zamiast tego oglądałam Kwiat pustyni. Dobry film. Ktoś oglądał? Ja nie oglądałam ani tego ani tego :oops: Ja oglądałam. Kocham ten film A Nad życie nie oglądałam i pewnie nie obejrzę. Nie lubię oglądać polskich filmów Ja własnie lubie polskie filmy ;) Wczoraj "Nad życie" nie obejrzałam bo miałam gości Dziś chciałam oglądać powtórkę, ale pojechaliśmy do lasu i zapomniałam, że jest film A teraz już jest końcówka A "Kwiat pustyni", to czytałam książkę kilka lat temu Jeszcze nie raz bedziesz miała okazje obejrzeć ;) Książka też jest mega. Mnie tak wciągnęła, że w niecałe 2 dni przeczytałam polecam. Czytałam też książkę Waris pt. "czarna kobieta, biały kraj" też jest poruszająca. Ja juz nie pamietam jak sie czyta :oops: Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 u rodziców widziałam na pólce jej ksiażki, musze sobie kiedyś od nich pożyczyć :D kusicie z tym czytaniem :P Ja mam w planach kupić resztę jej książek, ale na razie przystopowałam bo nakupowałam i nie mam kiedy czytać :P Mam też w planach kupić serię Bridget Jones i Still Alice, polski tytuł to chyba Motyl o ile dobrze pamiętam. Kilka Kinga chcę kupić, jeszcze kilka książek Alice Munro i Lisy Genova :) Tyle zachcianek tak mało pieniędzy przed świętami :P podobno książka Kinga " Lśnienie " jest mega fajna ;) Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Matko, jak ja dawno nic nie przeczytałam :( Nigdy czasu nie mam :( A uwielbiam kryminały :loveu: Quote
vege* Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja własnie lubie polskie filmy ;) Ja juz nie pamietam jak sie czyta :oops: Ja właśnie nie. Mam kilka wyjątków, które bardzo lubię np "nigdy w życiu" :loveu: Ten uwielbiam :D Ja czytam jak jeżdżę autobusem do szkoły ;) kusicie z tym czytaniem :P podobno książka Kinga " Lśnienie " jest mega fajna ;) Mam w domu, nawet spoko :) Quote
Recommended Posts