Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']a ja mam lucka-lucynkę i to najbardziej urocze psisko na świecie :loveu: ale dziecku bym tak nie dała:diabloti:[/QUOTE]

dla psiaków pasuje :loveu:

[quote name='magdabroy']Zdrówka i miłego grillowania :)[/QUOTE]

Dziękuje i wzajemnie :loveu:

zdrówko wraca do normy , byle teraz katar przestał dokuczac choć na tyle zeby kropli nie trzeba było stosowac ;)

Guest wolfheart
Posted

dobry i do widzenia ,wpadłam na całe 10min:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ooo dziekuje za linka , nawet nie wiedziałam ze sa jakies tabletki specjalne dla kobiet w ciaży , ja kupiłam sobie tantum verde i piłam herbate z malinami i sokiem z mleczy , tak do 3ciej nie mogłam usnac bo kade przełknięcie sliny to byl dla mnie hardcore ale pozniej lekko przeszlo i teraz juz mnie tak delikatnie pobolewa ;)[/QUOTE]
Oby się już nie musiały przydać żadne tabletki ;). Herbatka z malinami bardzo smaczna i zdrowa, ale mleczy chyba bym nie przełknęła :roll:
Na katar niestety nic poza Sudafedem nie znam, a ten w ciąży zakazany. Dzieciom wodę morską się do noska wpuszcza ale nie próbowałam czy skuteczne :lol:

A tak w ogóle to muszę się przyznać że bardzo mi się Twoje kociska podobają :loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry i do widzenia ,wpadłam na całe 10min:diabloti:[/QUOTE]

Hejka ;)

Ja tez wpadam i wypadam :lol:

[quote name='*Monia*']Oby się już nie musiały przydać żadne tabletki ;). Herbatka z malinami bardzo smaczna i zdrowa, ale mleczy chyba bym nie przełknęła :roll:
Na katar niestety nic poza Sudafedem nie znam, a ten w ciąży zakazany. Dzieciom wodę morską się do noska wpuszcza ale nie próbowałam czy skuteczne :lol:

A tak w ogóle to muszę się przyznać że bardzo mi się Twoje kociska podobają :loveu:[/QUOTE]

Ja kiedyś próbowałam używać wody morskiej ale na mnie ona nie działa , na mnie działaja jedynie krople otrivin , jestem alergikiem i te krople co roku ratują mi życie , nie wiem jak w tym roku przeżyje alergię jak ani tabletek nie bede mogła brac ani za duzo kropli używac , a zużywałam co najmniej butelke na miesiąc :oops:

Mlecze smakują tak samo jak miód którego nie lubie ale zmuszam się , własnie piję gorącą herbatkę z mleczem :cool3:

bardzo mi miło :loveu: własnie biegają po domu i się gonią , chyba brakuje im dworku ;)

a teraz ide troche poleżeć bo gorączkę czuje aż w prawym oku :angryy:

Posted

Zaglądam, żeby nie było, ale nie mam kiedy napisać :oops:

Zdrówka życzę, jeśli nadal kuleje :D Ja na katar tylko Xylorin, ale w ciazy zakazane.
Dzisiaj tak mnie głowa bolała, że nawet sie schylić nie mogłam do małej do łóżeczka. Pokusiłam się o ibuprofen, odzylam własnie.

Grillowanie tez dzisiaj zaczelismy "na sucho" czyli grilla zamówiłam na allegro a do pseudoogródka dalismy juz ławke krzesła i stół i postawilismy pawilon bo mamy tam ciagle słońce. Kupiłam tez kratke, donice, ziemie i na ostatnią chwile wysialam groszek pachnący. będzie miedzy oknami, mam nadzieje ze wyrośnie i tam słońce tego nie spali :) przynajmniej coś tam będzie rosło.

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja kiedyś próbowałam używać wody morskiej ale na mnie ona nie działa , na mnie działaja jedynie krople otrivin , jestem alergikiem i te krople co roku ratują mi życie , nie wiem jak w tym roku przeżyje alergię jak ani tabletek nie bede mogła brac ani za duzo kropli używac , a zużywałam co najmniej butelke na miesiąc :oops:

Mlecze smakują tak samo jak miód którego nie lubie ale zmuszam się , własnie piję gorącą herbatkę z mleczem :cool3:

bardzo mi miło :loveu: własnie biegają po domu i się gonią , chyba brakuje im dworku ;)

a teraz ide troche poleżeć bo gorączkę czuje aż w prawym oku :angryy:[/QUOTE]
W następnym roku pewnie też nie będziesz mogła nic brać więc się przyzwyczajaj :p (jak oczywiście będziesz karmiła ;))
Moje króliki też mlecze wcinały i długo żyły w zdrowiu :evil_lol:
Nudzi się biednym kićkom..

Odpoczywaj i zdrowiej :)

Posted

Ooo zdróweczka życzę;)
Osobiście polecam mleko, miód, czosnek i masło- specyficzny smak choć mi bardzo smakuje ;) i efekty jak dla mnie rewelacja. Przez dwa miesiące męczyłam się z kaszlem i bólem gardła, w końcu się wkurzyłam i po tygodniu spożywania owej mikstury przeszło :)

Guest wolfheart
Posted

ja też muszę to wiedzieć!:evil_lol:

Posted

Hej dziewczyny ;)

chciała bym napisać że jest lepiej ale nie jest , od rana leże , nie mam na nic siły , mówić nie umiem i katar mam masakryczny ehh no nic , jak to mówią leczone przeziębienie trwa siedem dni , nieleczone tydzien , więc jeszcze kilka dni i przejdzie ;)
ale wybaczcie ze nie odwiedze waszych galerii , jakoś nie mam w ogóle weny :-(