Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie, bo widzę, że Qwendi biega bez smyczy. Nie masz problemu z przywołaniem psiaka? Mój MT ma gdzieś moje wołanie:evil_lol: ale jak stracę się z pola widzenia, spanikowany mnie szuka:evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Mam pytanie, bo widzę, że Qwendi biega bez smyczy. Nie masz problemu z przywołaniem psiaka? Mój MT ma gdzieś moje wołanie:evil_lol: ale jak stracę się z pola widzenia, spanikowany mnie szuka:evil_lol:

Witamy :lol: wreszcie ktoś z MT :lol: ale widze ze chyba nie macie zalozonej tutaj galerii :roll: szkoda :roll:

Ogólnie nie ma z nia problemu jezeli chodzi o przywolanie , chyba ze sie czyms zainteresuje to musi sie zastanowic zanim przyjdzie ;)

Posted

przeszlus
Polecam mojego psa na 2 dni to będziesz uważała że pod względem posłuszeństwa masz bordera

Naklejka
łojtam,łojtam :P poprzednio był wilczur, spora różnica w zachowaniu... może dlatego wyolbrzymiam?

To Wy chyba nie chcielibyście Nerona nawet na jeden dzień :eviltong: on to dopiero jest odwoływalny buahahhahahha :evil_lol:

Ewa&Duffel
Świetne masz to wspólne zdjęcie z Neronem

dziekuje bardzo :oops: