Onaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tym razem moje serce podbił ten zastraszony biedak :-(. Ma na imię Malboro, ok. 3 lat i jest średniej wielkości mix terierkiem. W schronisku od 22 kwietnia 2008 roku. Opis ze strony schroniska: Malboro to cudowny szorściak, przymiluch, który ładuje się na kolana i próbuje na swój psi sposób zaprzyjaźnić się ze wszystkimi. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi i zwierząt. Pies familijny czeka w naszym schronisku na propozycje adopcji ze strony wszystkich tych, którzy kochają bukiety wielorasowe bez względu na urodę i oryginalność. Malboro znika w tłumie innych piękniejszych, ale warto przy nim stanąć i zastanowić się chwilkę nad tym co pragnie nam zaoferować. Może znajdzie się ktoś kogo serce zmięknie na jego widok. Sam nie da rady znaleźć sobie domu, jest zbyt wystraszony, dominowany przez inne psy w boksie, boi się wychodzić z budy, prawie cały czas tam siedzi a tam go przecież nikt nie znajdzie :(. Ma zostać skazany na lata w schronisku :-( ? To biedactwo zasługuje przecież na prawdziwy kochający dom. Malboro nieśmiało prosi o dom, o miłość, o szansę ... Bardzo potrzebna pomoc w znalezieniu domku i ogłoszenia. Dziękuję. Kontakt w sprawie pieska: mail: [email protected] tel. 694 954 250 Nowe zdjęcia: str.3 Quote
Onaa Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 A to jeszcze wcześniejsze zdjęcia Malboro: i te oczy: . Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witaj sliczny szorsciaku,widze,ze cioteczka Dogo załozyla ci watek,dzieki:lol: Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Renatko (jak nadałam Ci inne imię to przepraszam- czasem mi się myli:diabloti:) już jestem. Ale niestety nic oprócz ogłoszeń nie mogę zaproponować... Przy szybszym necie mogę pomóc oczywiście ;) Malboro jest cudowny, skąd takie szorściaki się w schronie biorą :shake: Quote
Onaa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Kamilawa, nic nie pomyliłaś :lol:. Dziękuję za oferowaną pomoc. Mam nadzieję, że temu słodziakowi uda się znaleźć dobry domek. Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A moze banerek dla Malboro? :razz: Więcej ciotek się zleci :loveu: Tylko kto potrafi? :cool3: Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Poprosze cioteczki,moze ktoras zrobi:roll: Quote
marysia55 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam cioteczki, zapisuje sobie wątek. Widze że to dopiero początek pewnie za chwilę zlecą sie inne ciotuchny wspomóc piesa. Jest taki słodki, że aż trudno zrozumiec co robi w schronisku :shake: Dzieki Renatko za zaproszenie :loveu: Quote
Onaa Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Wspaniale Cioteczki, że jesteście :lol:. Quote
rita60 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Isadora7']Banerki podlinkowane: :loveu: Cioteczko:buzi: Quote
madcat1981 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Malborku:lol: jesteś piękny:loveu: Na pewno znajdziesz superaśny domek,a my ci w tym troszkę pomożemy:razz: Quote
kamilawa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witaj maluszku :loveu: Banerki są, więc zaraz sobie jeden wkleję ;) A później jak mnie brat na kompa wpuści to i ogłoszenia porobię ;) Quote
Brysio Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witam ciotki i oczywiscie Malboraska;):loveu::eviltong: Quote
eski Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 I ja jestem :) Szorsciaczek slodziutki. Ja, poki co, w wolnej chwili tez moge pomoc z ogloszeniami. Quote
mmd Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Toż to mordka jamnicza szorkowa:) I nikt go nie chce? Może go wyszorować, uczesać, odpicować i sesję zdjęciową zrobić do ogłoszeń? Quote
anovip1 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Renatko dzięki -już jestem. Malboro taki fantastyczny piesio i niestety jak do tej pory nikt go nie zauważył. A dlaczego ? :-( Chce przeżyć,dotrwać okresu kiedy wreszcie u boku swego pana opuści schronisko i zamieszka w ciepłym domku z ukochanymi ludźmi. Dlatego właśnie kryje się w kącie budy ,by tam przeczekać to najgorsze . Malboro to bardzo przyjacielski,radosny psiak.Bardzo przyjaźnie nastawiony do swoich kolegów w boksie. Jednak gdy pojawi się obok niego człowiek ,stara się zaprezentować wszystkie swoje zalety. Jego oczy wpatrzone w człowieka proszą by go pokochać,zabrać , nie zostawiać samego. Malboro ze swoim, również bardzo radosnym, cudownym z boksu. Quote
kamilawa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ależ on piękny... Co on w schronie robi... :-( Quote
Onaa Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Biedny Malboro, nie wie że jak będzie się ukrywał w budzie to nikt go nie zobaczy i nie zabierze do domku :shake:. A on w schronisku już prawie 1,5 roku siedzi chociaż to młody psiak. Quote
nika28 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Trzeba mu ogłoszenia porobić. Na kogo kontakt ? Quote
kamilawa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Oo, no właśnie ;) Na kogo kontakt? To i ja się ogłoszeniami zajmę... Quote
Recommended Posts