Onaa Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Kontakt podany w 1-ym poście :). Dziękuję za ogłoszenia. Quote
kamilawa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 No to zabieram się za ogłoszenia :cool3: Quote
kamilawa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ale.gratka e.oferty pineska.pl (link trzeba aktywować. mail podałam ten co do ogłoszenia) pajeczyna.pl (też trzeba link aktywować) gumtree.pl (również trzeba aktywować) Na razie tyle :oops: Quote
anovip1 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Myślę ,że Malboro nie będzie miał pretensji iż na jego watku zaprezentuję kolejne dwie kolejne kryjące się w głębi bud biedy. Zorka nr 247 i takie śliczne maleństwo o nr 208. Nie wiem czy to chłopczyk,czy dziewczynka.Kruszynka jest bardzo wystraszona i ukryta w budzie. Szorściaczki proszą o domki Quote
rita60 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 anovip Zorke widziałam,dałam ja na watek terierow,ale ta druga szorstka bide nie widziałam na stronie schroniska/pokazuje,ze pod tym numerem nie ma takiego psa/:roll: Quote
nika28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ogłoszenia : olx.pl przygarnijzwierzaka.pl nasipupile.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl animalia.pl petworld.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl morusek.pl najpewniej.pl Quote
Onaa Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Bardzo dziękuję za ogłoszenia. Mam nadzieję, że Malboro nie spędzi kolejnej zimy w schronisku :shake:. Quote
kamilawa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dogo07 napisał(a):Bardzo dziękuję za ogłoszenia. Mam nadzieję, że Malboro nie spędzi kolejnej zimy w schronisku :shake:. Nieee, on musi po prostu znaleźć domek szybciutko! :loveu: Quote
nika28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Powinien szybko znaleść domek, bo jest CUDNY :loveu: Może ktoś zrobić allegro ? Quote
Onaa Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 No właśnie ja nie mam tam konta :roll:. Quote
anovip1 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dziś odwiedziłam malucha.Bardzo się cieszył ,biegał po boksie.Wiedział,że przyszłam do niego.Jest coraz radośniejszy,gdy dochodzę do boksu natychmiast wychodzi z budy i radośnie podbiega do krat ,wspina się by go podrapać. Malboro to mały psiak na krótkich nóżkach. Nie zajmie wiele miejsca w choćby najmniejszym mieszkanku. Już tak długo siedzi w schronisku.Najwyższa pora by ktoś go pokochał i zabrał do cudownego domku. Quote
Onaa Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Biedny Malboro, samiutki, i żaden domek jak narazie cie nie chce piesku :shake:. Quote
rita60 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dogo07 napisał(a):Biedny Malboro, samiutki, i żaden domek jak narazie cie nie chce piesku :shake:. Taki ładny szorsciak,cos ostatnio terierki nie maja szczescia do adopcji:shake: Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Malboro, jesteś tak uroczym psiakiem i żaden domek się o ciebie nie pyta...? :-( Quote
marysia55 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 pamietam o tobie szorściaku :loveu: Quote
Recommended Posts