Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, jest gdzie zaparkować ;) Okolice bloków przy Podpromiu moga być trochę zawalone, ale zależy o której godzinie się tam pojawicie ;)
Jak nie, to trochę dalej też się da, ale zależy, czy chce Ci się iść przez most ;) Wtedy trwałoby to jakieś 10-15 minut :D

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']Czy jest blisko hali jakiś darmowy parking ? Nie uśmiecha mi się płacić 20 zł.[/QUOTE]Rzeszów Paryżem wschodu w Warszawie za parking była dycha:shake:

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']zawsze na wystawach ceny parkingu są jak dla mnie kosmiczne , ale tutaj te 20 zł to pikuś bo parking jest elegancki a jak sobie przypomnę błotny w Warszawie i to droższy to nie ma co narzekać :)[/QUOTE]Znaczy BYZNES KLAS:razz:

Posted

My tez, my tez!
Ale, niestety, mamy bład, więc jutro będę dzwonić. Ciekawe, czy się dodzwonię. Na wszelki wypadek juz dzisiaj wysłałam maila z prośba o poprawkę. A jak nie - to będziemy wyjaśniać na miejscu w sobotę;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Madziorka']Właśnie dzwoniłam do oddziału , niestety prawdopodobnie spisu wystawców nie będzie:(. Mają jakieś problemy z aktualizacją strony i w ogóle ze spisem.[/QUOTE]
No to lipa:(

Posted

[quote name='shadow9']Ja dzisiaj dostałam potwierdzania [B]i numery[/B] ;). Ale, żeby było śnieszniej dwa. Jedno dla malucha, a drugie dla psa, ktorego wycofałam miesiąc temu ;).[/QUOTE]

numerki startowe? ponoć są do odebrania na ringu...

Posted

bedziemy my w sobote, i ja - juz bez Nusia, w niedziele :)
a potem już tylko matura.... :D :D :D :D

ale jeszcze jakby ktoś potrzebował pomocy z wystawianiem to bardzo chętnie, naładuje chociaż baterie do maja ;)

Posted

[quote name='Nugatika']bedziemy my w sobote, i ja - juz bez Nusia, w niedziele :)
a potem już tylko matura.... :D :D :D :D
ale jeszcze jakby ktoś potrzebował pomocy z wystawianiem to bardzo chętnie, naładuje chociaż baterie do maja ;)[/QUOTE]
[B]Nugatika[/B] - ja b.chętnie skorzystam z Twojej pomocy, bo mam 5 psów do wystawienia. Twoja pomoc przydałaby mi się nawet do podawania psów;) A w nagrodę - masz duuuuży kawałek ciasta:)

Pzdr.