Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamika napisał(a):

Szczotek jest wyraźnie oczkiem w głowie Państwa i wydaje mi sie ze docieranie sie psów moze byc zbyt stresujace dla nich .

Nie oni jedyni tak maja..... chyba nic z tego nie będzie :(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj zadzwonili Państwo z Częstochowy i tak jak przewidywałyśmy nie mogą podjąć sie opieki na Brokiem:shake: ... szkoda, bo oznacza to ze Brok zostaje w boksie, ale myślę ze w tym przypadku to mądra decyzja , szkoda ze nie mieszkają bliżej, bo wtedy byłby czas na większą ilośc spotkań i mieliby czas na poznanie jak Brok z małym się porozumiewają

Obiecali Broczkowi paczkę w zamian aaa, i zapomniałyśmy napisać ze Brok dostał smyczkę i hatler ( :roll: ) w prezencie juz podczas ich wizyty

Posted

Grosziwo napisał(a):
A czemu to tak ?

juz chyba jestem z powrotem całkiem :lol: a nie było mnie bo - najpierw przez dobę niei mieliśmy pradu - czyli ciepłej wody, ogrzewania, o necie nie wspomnię - też nie.... potem prąd wrócił - w wersji okrojonej - nic z tego nie rozumiem, ale mówili, ze brakuje jednej fazy :roflt: a powinny być 3 czyli mieliśmy 2/3 prądu i niektóre rzeczy działały jak chciały, inne nie działały, ale już jest całość prądu :lol: potem nie było telefonu a więc i netu bo mamy z TP, ale TZ widział jak cierpię katusze i w trosce o moje zdrowie psychiczne i o swoją skórę :evil_lol: dokonał cudu i mamy net :)

Posted

malawaszka napisał(a):
juz chyba jestem z powrotem całkiem :lol: a nie było mnie bo - najpierw przez dobę niei mieliśmy pradu - czyli ciepłej wody, ogrzewania, o necie nie wspomnię - też nie.... potem prąd wrócił - w wersji okrojonej - nic z tego nie rozumiem, ale mówili, ze brakuje jednej fazy :roflt: a powinny być 3 czyli mieliśmy 2/3 prądu i niektóre rzeczy działały jak chciały, inne nie działały, ale już jest całość prądu :lol: potem nie było telefonu a więc i netu bo mamy z TP, ale TZ widział jak cierpię katusze i w trosce o moje zdrowie psychiczne i o swoją skórę :evil_lol: dokonał cudu i mamy net :)

Bo Ty kochana podczęstochowska jesteś a tam i pociągi "utknęły w akcji".
Super, że masz takiego TŻ-a "majsterkowicza;)
Smutno by tu było bez Ciebie :p

Posted

Grosziwo napisał(a):
Bo Ty kochana podczęstochowska jesteś a tam i pociągi "utknęły w akcji".
Super, że masz takiego TŻ-a "majsterkowicza;)
Smutno by tu było bez Ciebie :p

my i tak mamy wielkie szczescie ze już jest prąd - w okolicznych miejscowościach nie ma prądu już 4 dobę! kilkadziesiąt tysięcy gospodarstw - masakra! 4 doby!
a mój TZ to własnie wielkim majsterkowiczem nie jest i to była mega miła niespodzianka, że się tak zawziął dla dobra ogółu :lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Niew miał innego wyjścia. To pewnie była kwestia jego życia i śmierci :evil_lol:

hahaha noo mozna tak rzec :lol: ale teraz nie omieszkał się upomnieć o kolację - a niech ma ;) zrobiłam mu, ale nadmieniłam, żeby się nie przyzwyczajał :lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Wredota z Ciebie :diabloti:

bo ja walczę z tym co moja mama zrobiła z moim ojcem - kalekę z niego zrobiła co to umie sobie tylko wode na kawę zagotować - ooo nie nie mój TZ umie sobie sam robić papu a ja mogę mu robić od czasu do czasu :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo ja walczę z tym co moja mama zrobiła z moim ojcem - kalekę z niego zrobiła co to umie sobie tylko wode na kawę zagotować - ooo nie nie mój TZ umie sobie sam robić papu a ja mogę mu robić od czasu do czasu :grins:

Waszka.... przestań zgapiać :P
Ale może dobrze mi to wróży, bede miała dom, wprawdzie bez prądu, ale może :D

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka.... przestań zgapiać :P
Ale może dobrze mi to wróży, bede miała dom, wprawdzie bez prądu, ale może :D

hahaha jesteś moją mentalną albo :hmmmm: astralną siostrą bliźniaczką :roflt: nasze suki też są siostrami :roflt:

Posted

Zabiję, zamorduję, tylko nie wiem kogo.
Miałam dzisiaj telefon o 7 rano od Pana Tomka, że na złość do mnie tak wcześnie dzwoni, ale on tez przez Broka się nie wyspał. Podobno MOJ Brok przez całą noc szczekał jak najęty. Zresztą ja go też przez tel. słyszałam. :shock:
Ale byłam zbyt nieprzytomna, by obudzić jeszcze parę osób, których Brok jest :evil_lol: