modliszka84 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='NaamahsChild'][COLOR=indigo]Decyzja podjęta..[/COLOR] [COLOR=indigo]Zapraszamy Tolę do siebie:loveu:[/COLOR] [COLOR=indigo]Czy mogę ciotki liczyć na zrzutę na jedzonko? Połowę dałabym od siebie..[/COLOR] [/quote] no to super :loveu: szukamy transportu Pabianice/Łódź-Wrocław! Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Reno2001']Czy one mają już allegro? Tu nie ma na co czekac. Doczytałam, ze mają, jednak nie znalazłam na wyróżnionych, więc wystawiłam takowe dla maluchów.[/quote] Reno, allegro maja wyroznione, podswietlone - opcja laczna za 20 zl - innych nie znam... Quote
Reno2001 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Reno, allegro maja wyroznione, podswietlone - opcja laczna za 20 zl - innych nie znam...[/quote] no to nieźle szukałam :razz:. Nic to, niech siedzą oba. Może nikt nie doniesie :diabloti:. EDIT: Nooo, teraz znalazłam. Aukcje sa tak różne, że nie powinno byc problemów. Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To super! U mnie jest poki co od wczoraj 90 wyswietlen - oby przelozyly sie one na telefony w sprawie adopcji :cool3: Szczeniaki sa takie piekne, ze domki beda sie bily ;) Quote
Madzik77 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [SIZE=1][I](nie moge odpisac na prv wiec piszę tu)[/I][/SIZE] Wyróżnienia są różne: [B]Pogrubienie[/B] 2 zl: Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką. [B]P[/B][SIZE=2][B]odswietlenie[/B] 6 zł: [/SIZE][SIZE=2]Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.[/SIZE] [B][SIZE=2]W[/SIZE]yróżnienie[/B] 12 zł: Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania Bylam za roznymi aukcjami bo czasem ludzie filtruja tylko dorosle psy, tylko szczeniaki, tylko suki tylko samce... Quote
Madzik77 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kasia pisz co potrzebujesz? Mam karmę dla szczeniaow-jak, gdzie moge CI ją podrzucić? Quote
fiorsteinbock Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Madzik77'][SIZE=1][I](nie moge odpisac na prv wiec piszę tu)[/I][/SIZE] Wyróżnienia są różne: [B]Pogrubienie[/B] 2 zl: Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką. [B]P[/B][SIZE=2][B]odswietlenie[/B] 6 zł: [/SIZE][SIZE=2]Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.[/SIZE] [B][SIZE=2]W[/SIZE]yróżnienie[/B] 12 zł: Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania Bylam za roznymi aukcjami bo czasem ludzie filtruja tylko dorosle psy, tylko szczeniaki, tylko suki tylko samce...[/quote] Tak Madziu, takie dalam opcje i Reno pewnie tez :razz: Jest jeszcze promujaca ale cena...ponad 100zl :-( Quote
kasia14 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Naama a może chciałabyś Pepe?:cool3: Czego potrzebuje, na pewno karmy dla maluchów, Piechcia ma dziś cos przywieźć - ale ile tego będzie nie mam pojęcia. Ogłoszeń, bo nie mogą długo zostać. I nowych, wspaniałych domków. No, to chyba na tyle;) Kasy nie, płaciła za szczepienia Magda, więc jakby ktoś chciał wspomóc groszem to proszę do Piechci. Szczeniaki w nocy troszkę płakały, ale ogólnie grzeczne rozrabiaki. Najedzone, wyspane. Quote
ZUZANNA11 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Psy na: alegratka, pl, petworld.pl, lodz.gumtree.pl, kupsprzedaj.pl Quote
NaamahsChild Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A czemu Pepe, Kasiu?:razz: Ja tak sobie myślałam, że wolę suczkę na dt, no i ona ma zabójczy pysiolek.. Mamula też! Quote
kasia14 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dzięki za ogłoszenia:loveu: Naa, bo w Toli się zakochałam również ja:eviltong: i najciężej będzie mi ja oddać. No ale zostać na stałe nie może, więc w sumie to i tak bez różnicy;) Quote
kasia14 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='modliszka84']bo Pepe to największy łobuz! :cool3:[/quote] ciiii!!!! I nie mówi się łobuz, tylko że wesoły jest:p Quote
Reno2001 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mam karmę dla szczeniaków. Nie jest to niec nadzwyczajnego bo Pedigree Junior, ale zawsze. 6kg czeka. Będę dzis najprawdopodobniej ok 18.00 jechała do Ldzania. Komu i gdzie karmę podrzucic??? Quote
kasia14 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Reno2001']Mam karmę dla szczeniaków. Nie jest to niec nadzwyczajnego bo Pedigree Junior, ale zawsze. 6kg czeka. Będę dzis najprawdopodobniej ok 18.00 jechała do Ldzania. Komu i gdzie karmę podrzucic???[/quote] Albo do mnie, adres moge podac na pw, albo do ldzania własnie - Ada z Ewa tez dzis beda w ldzaniu, a ja jutro sie bede z nimi widziała więc mogę odebrać od nich. Jak wolisz? Quote
Reno2001 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='kasia14']Albo do mnie, adres moge podac na pw, albo do ldzania własnie - Ada z Ewa tez dzis beda w ldzaniu, a ja jutro sie bede z nimi widziała więc mogę odebrać od nich. Jak wolisz?[/quote] No to mogę do Ldzania, jeśli do jutra masz co maluchom dac ;). Dziewczyny będą na 18 czy 19? Quote
kasia14 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Reno2001']No to mogę do Ldzania, jeśli do jutra masz co maluchom dac ;). Dziewczyny będą na 18 czy 19?[/quote] Nie mam pojęcia na którą, a nie mogę się do nich dodzwonić. Przypuszczam, że na 19, no ale to i tak się spotkacie jakby nie patrzeć;) Quote
nesssssa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jadę z Wawy do Wro ale niestety dopiero 14 września, podejrzewam że to za późno, ale w razie czego mogłabym zahaczyć o Pabianice Quote
Reno2001 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='kasia14']Nie mam pojęcia na którą, a nie mogę się do nich dodzwonić. Przypuszczam, że na 19, no ale to i tak się spotkacie jakby nie patrzeć;)[/quote] Damy radę. Ja dzis w Ldzniu tylko przelotem. Tyle tam ludziów,że nie ma na co się umawiac :roll:. Ostatnio i tak tylko Kacpra cwiczę :diabloti:. Zostawię jak coś w stajni i przekażę dziewczynkom, co by Ewie dały do łapki. Quote
emilia2280 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Przypomné sié tylko, ze zaplacé za sterylké mamusi. Nawet z opieká w klinice 3 dni czy ile potrzeba po sterylce, a potem, niestety, odwiezcie já do schroniska. bezpieczniej niz zeby spotkala jakichs meneli- prédzej czy pozniej. zalatwcie to proszé. Quote
modliszka84 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='emilia2280']Przypomné sié tylko, ze zaplacé za sterylké mamusi. Nawet z opieká w klinice 3 dni czy ile potrzeba po sterylce, a potem, niestety, odwiezcie já do schroniska. bezpieczniej niz zeby spotkala jakichs meneli- prédzej czy pozniej. zalatwcie to proszé.[/quote] dziekuje :loveu: jak tylko piechcia wróci po weekendzie to trzeba będzie złapać mamusie, jak juz nam sie uda to jakos logistycznie zgrać to bede sie kontaktowac Quote
reksio7 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 dziewczyny jesteście wielkie:multi: ale złapcie mamuśkę, niech już bedzie w schronisku,tam przynajmniej bedzie bezpieczna Quote
kasia14 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Reno2001']Damy radę. Ja dzis w Ldzniu tylko przelotem. Tyle tam ludziów,że nie ma na co się umawiac :roll:. Ostatnio i tak tylko Kacpra cwiczę :diabloti:. Zostawię jak coś w stajni i przekażę dziewczynkom, co by Ewie dały do łapki.[/quote] Dziękujemy, a dziewczyny będą jednak na 18 jeździły;) Maluchy wybawione, wybiegane na trawce, śpią jak aniołki:loveu: Piechcia przywiozła trochę puszek i karmy suchej + piłeczki dla młodych, także nic nam nie brakuje;) Quote
agata51 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Wezmę Bolka na DT, w końcu to imiennik mojego syna. Chyba zgłupiałam. Tylko błagam, zaopiekujcie się sunią. Quote
Recommended Posts