Jump to content
Dogomania

**Pabianice-bezdomna sunia i 4 szczeniaki już w DS!!**!! HAPPY END !!

Recommended Posts

Posted

[quote name='NaamahsChild'][COLOR=indigo]Decyzja podjęta..[/COLOR]
[COLOR=indigo]Zapraszamy Tolę do siebie:loveu:[/COLOR]
[COLOR=indigo]Czy mogę ciotki liczyć na zrzutę na jedzonko? Połowę dałabym od siebie..[/COLOR]
[/quote]

no to super :loveu:
szukamy transportu Pabianice/Łódź-Wrocław!

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Reno2001']Czy one mają już allegro? Tu nie ma na co czekac.
Doczytałam, ze mają, jednak nie znalazłam na wyróżnionych, więc wystawiłam takowe dla maluchów.[/quote]

Reno, allegro maja wyroznione, podswietlone - opcja laczna za 20 zl - innych nie znam...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Reno, allegro maja wyroznione, podswietlone - opcja laczna za 20 zl - innych nie znam...[/quote]

no to nieźle szukałam :razz:. Nic to, niech siedzą oba. Może nikt nie doniesie :diabloti:.

EDIT:
Nooo, teraz znalazłam.

Aukcje sa tak różne, że nie powinno byc problemów.

Posted

[SIZE=1][I](nie moge odpisac na prv wiec piszę tu)[/I][/SIZE]
Wyróżnienia są różne:

[B]Pogrubienie[/B] 2 zl: Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką.
[B]P[/B][SIZE=2][B]odswietlenie[/B] 6 zł: [/SIZE][SIZE=2]Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.[/SIZE]
[B][SIZE=2]W[/SIZE]yróżnienie[/B] 12 zł: Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania

Bylam za roznymi aukcjami bo czasem ludzie filtruja tylko dorosle psy, tylko szczeniaki, tylko suki tylko samce...

Posted

[quote name='Madzik77'][SIZE=1][I](nie moge odpisac na prv wiec piszę tu)[/I][/SIZE]
Wyróżnienia są różne:

[B]Pogrubienie[/B] 2 zl: Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką.
[B]P[/B][SIZE=2][B]odswietlenie[/B] 6 zł: [/SIZE][SIZE=2]Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.[/SIZE]
[B][SIZE=2]W[/SIZE]yróżnienie[/B] 12 zł: Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania

Bylam za roznymi aukcjami bo czasem ludzie filtruja tylko dorosle psy, tylko szczeniaki, tylko suki tylko samce...[/quote]

Tak Madziu, takie dalam opcje i Reno pewnie tez :razz:
Jest jeszcze promujaca ale cena...ponad 100zl :-(

Posted

Naama a może chciałabyś Pepe?:cool3:

Czego potrzebuje, na pewno karmy dla maluchów, Piechcia ma dziś cos przywieźć - ale ile tego będzie nie mam pojęcia. Ogłoszeń, bo nie mogą długo zostać. I nowych, wspaniałych domków. No, to chyba na tyle;) Kasy nie, płaciła za szczepienia Magda, więc jakby ktoś chciał wspomóc groszem to proszę do Piechci.

Szczeniaki w nocy troszkę płakały, ale ogólnie grzeczne rozrabiaki. Najedzone, wyspane.

Posted

Dzięki za ogłoszenia:loveu:

Naa, bo w Toli się zakochałam również ja:eviltong: i najciężej będzie mi ja oddać. No ale zostać na stałe nie może, więc w sumie to i tak bez różnicy;)

Posted

Mam karmę dla szczeniaków. Nie jest to niec nadzwyczajnego bo Pedigree Junior, ale zawsze. 6kg czeka.
Będę dzis najprawdopodobniej ok 18.00 jechała do Ldzania. Komu i gdzie karmę podrzucic???

Posted

[quote name='Reno2001']Mam karmę dla szczeniaków. Nie jest to niec nadzwyczajnego bo Pedigree Junior, ale zawsze. 6kg czeka.
Będę dzis najprawdopodobniej ok 18.00 jechała do Ldzania. Komu i gdzie karmę podrzucic???[/quote]

Albo do mnie, adres moge podac na pw, albo do ldzania własnie - Ada z Ewa tez dzis beda w ldzaniu, a ja jutro sie bede z nimi widziała więc mogę odebrać od nich. Jak wolisz?

Posted

[quote name='kasia14']Albo do mnie, adres moge podac na pw, albo do ldzania własnie - Ada z Ewa tez dzis beda w ldzaniu, a ja jutro sie bede z nimi widziała więc mogę odebrać od nich. Jak wolisz?[/quote]

No to mogę do Ldzania, jeśli do jutra masz co maluchom dac ;). Dziewczyny będą na 18 czy 19?

Posted

[quote name='Reno2001']No to mogę do Ldzania, jeśli do jutra masz co maluchom dac ;). Dziewczyny będą na 18 czy 19?[/quote]
Nie mam pojęcia na którą, a nie mogę się do nich dodzwonić. Przypuszczam, że na 19, no ale to i tak się spotkacie jakby nie patrzeć;)

Posted

[quote name='kasia14']Nie mam pojęcia na którą, a nie mogę się do nich dodzwonić. Przypuszczam, że na 19, no ale to i tak się spotkacie jakby nie patrzeć;)[/quote]

Damy radę. Ja dzis w Ldzniu tylko przelotem. Tyle tam ludziów,że nie ma na co się umawiac :roll:. Ostatnio i tak tylko Kacpra cwiczę :diabloti:.
Zostawię jak coś w stajni i przekażę dziewczynkom, co by Ewie dały do łapki.

Posted

Przypomné sié tylko, ze zaplacé za sterylké mamusi. Nawet z opieká w klinice 3 dni czy ile potrzeba po sterylce, a potem, niestety, odwiezcie já do schroniska.

bezpieczniej niz zeby spotkala jakichs meneli- prédzej czy pozniej. zalatwcie to proszé.

Posted

[quote name='emilia2280']Przypomné sié tylko, ze zaplacé za sterylké mamusi. Nawet z opieká w klinice 3 dni czy ile potrzeba po sterylce, a potem, niestety, odwiezcie já do schroniska.

bezpieczniej niz zeby spotkala jakichs meneli- prédzej czy pozniej. zalatwcie to proszé.[/quote]

dziekuje :loveu:
jak tylko piechcia wróci po weekendzie to trzeba będzie złapać mamusie, jak juz nam sie uda to jakos logistycznie zgrać to bede sie kontaktowac

Posted

[quote name='Reno2001']Damy radę. Ja dzis w Ldzniu tylko przelotem. Tyle tam ludziów,że nie ma na co się umawiac :roll:. Ostatnio i tak tylko Kacpra cwiczę :diabloti:.
Zostawię jak coś w stajni i przekażę dziewczynkom, co by Ewie dały do łapki.[/quote]
Dziękujemy, a dziewczyny będą jednak na 18 jeździły;)

Maluchy wybawione, wybiegane na trawce, śpią jak aniołki:loveu: Piechcia przywiozła trochę puszek i karmy suchej + piłeczki dla młodych, także nic nam nie brakuje;)