Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 916
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
czy mnie wzrok nie myli czy na koncu tego reportazU JEST...AGRESOR kRECIOL :crazyeye: (W PSACH DO ADOPCJI)

Jest Kręciołek na samiutkim końcu. Na pierwszą Kręciołek.

Posted

Justyna- jeżeli byłyby takowe tel (nawet durne:roll:) to bym na pewno napisała...

Malagos- zdaje mi się że tamta osoba zbiera rzeczy dla schroniska i prosi o nie a nie pyta się co potrzeba... Chodź ja zawsze mam "ale" do darów a raczej ich braku wykorzystania przez opiekunów...
Ostatnio nawet zostałam zbesztana za wkładanie słomy do budy...chodź...ja tego nie zrobiłam...nie wtedy, nie do tej klatki.... Najpierw opiekun zrobił mi wykład a potem dopiero zapytał się czy to ja wsadziłam...:roll:

Migdalena- oczywiście bardzo Ci dziękuję za preparaty dla Kręciołka:lol:, na pewno się przydadzą i dam je przy najbliższej wizycie.

Posted

Zuzlikowa- nie chce męczyć i jęczyć ale zauważyłam że skończyło się Kręciołkowe allegro....wystawisz:oops:??-> aha i czy mogłabyś wstawić tło? (nic nie kosztuje- ja zawsze wybieram "mozaikę") a wydaje mi się że lepiej się czyta...

Zapłacę za wyróżnione, pogrubione, podświetlone itp....

Posted

morisowa napisał(a):
Magdyska, skoro takiemu Trevorowi w końcu się poszczęściło, to i Kręcioł trafi na swego człowieka. Czasem trzeba naprawdę szczęścia i przypadku.

Oj to wszystko by się przydało Kręciołkowi.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Zuzlikowa- nie chce męczyć i jęczyć ale zauważyłam że skończyło się Kręciołkowe allegro....wystawisz:oops:??-> aha i czy mogłabyś wstawić tło? (nic nie kosztuje- ja zawsze wybieram "mozaikę") a wydaje mi się że lepiej się czyta...

Zapłacę za wyróżnione, pogrubione, podświetlone itp....

Oczywiście...opóźnienie niestety z natury mechanicznych swarów z kompem wynikło.ale już jest ...i oby tak zostało...
zrobię jak sobie życzysz...tło też sprawdzę...

Posted

[quote name='justynaz87']Kręcioł do Domu!

W 100% się zgadzam.

Nie wiem czy mam czekam na plakat (chyba ktoś miał zrobić?).
Czy drukować "swój"- wydaje mi się że plakaty to jedno z bardzo dobry kroków do szukania domu-jak już Justyna kiedyś napisała- nie każdy szuka psa w internecie i nie każdy go ma...
Także ja myślę tak żeby wydrukować ten co mam a potem najwyżej jeszcze poprzyklejać ew nowy.

Apsa/Morisowa/KWL-> gdybym wydrukowała plakaty to moglibyście porozwieszać po "swoich" lecznicach/sklepach zoologicznych?
Będziecie w nd?

Posted

Allegro Kręciołka wystawione...ale nie udało mi się zmienić tła- niestety stare zgredki nie wszystko umieją,a tu masz połączenie zgredka człeka ze zgredkiem machiną i...wolałam nie ryzykować i wystawić jak najszybciej ,by już chłopak miał szansę zostać przez domek wypatrzony!

A plakaty to świetny pomysł...

Posted

[quote name='magdyska25']Apsa/Morisowa/KWL-> gdybym wydrukowała plakaty to moglibyście porozwieszać po "swoich" lecznicach/sklepach zoologicznych?
Będziecie w nd?

ja bym mogła, w niedzielę PLANuję być