mmlasowice Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzisiaj Elza-Sara jedzie do nowego domu - do Dąbrowy Górniczej. Zobaczymy jaki będzie efekt tej wyprawy.Szwy posteryliacyjne zagoiły sie pięknie. W prawdzie musielismy zakupić drugi fartuszek za 20,00zł / pierwszy porozrywali w zabawie/ - ale warto było zachodu. Quote
jusstyna85 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jako,że nie zagląda Pani na watek Kastora,to napiszę tutaj...przelewam 85 zł z bazarku na dług Kastora...prosiłabym o potwierdzenie tego tutaj kiedy pieniądze dojdą Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 czy można się czegoś dowiedzieć o Cypisku, którego przejęła Fundacja??? jak się miewa? chętnie zobaczyłabym jego zdjęcia bo pewnie już obcięty - czy udało się sprawdzić czy ma tatuaż? a może już ma dom? emocjonalnie zaangażowałam się w sprawę tego psa i chciałabym wiedziec co u niego Quote
wszpasia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Zajrzałam tylko na pierwszą stronę i tam nie znalazłam tego czego szukam. Pod opieką fundacji podobno znajduje się/ znajdowała się małą suczka imieniem Misia, która oszczeniła się w norze - wiecie coś na ten temat? Quote
malawaszka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 to vhyba musisz dzwonić do mmlasowice albo pisac maila bo ten wątek jest martwy od dawna Quote
wszpasia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Poczytajcie, podajcie dalej - ważne! Kobieta namiętnie szuka psów a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4 Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a). Chciała też Misię z Fundacji, którą już ostrzegłam. Quote
ulgawcierpieniu Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Gdy nadejdą Święta Bożego Narodzenia Niech nadzieja i radość z przyjścia Pana zastukają do waszych drzwi, a Nowy Rok niech przyniesie pomyślność, szczęście i uśmiech każdego dnia. W imieniu podopiecznych BRACI MNIEJSZYCH składam gorące podziękowanie za okazaną pomoc finansową Prezes Zarządu Fundacji Magdalena Małgorzata Mazur Quote
ulgawcierpieniu Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Zapraszam do obejrzenia filmiku na temat Bastera / po reklamie/ : Lin do programu telewizji TVS na temat psa w typie rasy Pit Bull Red Nose o imieniu BASTER- odłowionego we wsi ŻABY pod DOBRYSZYCAMI. Czy jest szansa na odnalezienie właściciela? Moze NTL pomoże? http://www.tvs.pl/38155,wystawione.html Pozdrawiam FOZ Magdalena Mazur tel.kom. 604253456 Quote
Recommended Posts