Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

modliszka84 napisał(a):
My tam pojedziemy sprawdzić za jakiś tydzień albo dwa.

Pomyślałam, że jeśli ktoś chce się dorzucić to możemy kupić jakieś puszki dla seniorów i zawieźć dla kruszynki. Przy okazji zobaczymy jakie są tam warunki i czy w ogóle są, żeby utrzymać 20 psów...

Dorzucam 30 zł na jakieś jedzonko dla Staruszków i będę tu zaglądać z nadzieją na wieści, że Babuni w tym Zgierzu jest dobrze. I tym innym Staruszkom też...

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy któraś z cudownych cioć nie pomogłaby jeszcze w zakupach karmy dla seniora. nie jest to tania karma więc potrzeba jeszcze kawałek grosza. Mamy 130 to za 200zł możnaby kupić dwa worki lub jeden lepszy:p:p

KTO POMOŻE????

Posted

ale ta pani mówiła że ona im wszystkim gotuje i daje suchą karmę to nie wiadomo czy bedą chciały jeść puszki. A Babunia nie wiem, mozna w sumie kupić kilka puszek dla niej, a za resztę kasy suchej karmy

ciocie wpłaćcie jeszcze pare groszy plissss :)

Posted

[quote name='piechcia15']a czy któraś z cudownych cioć nie pomogłaby jeszcze w zakupach karmy dla seniora. nie jest to tania karma więc potrzeba jeszcze kawałek grosza. Mamy 130 to za 200zł możnaby kupić dwa worki lub jeden lepszy:p:p

KOT POMOŻE????
Piechcia, KOT nie pomoze :evil_lol:

Ale cioteczki -owszem, prosimy! :evil_lol:
Te karmy suche dla seniora są dość kruche, zeby nawet taki z 1 ząbkiem starszak mógł je rozgryźć. ale kosztują, niestety...

Posted

takie mam wpłaty na koncie od dobrych duszków:)

28.08 malagoss 20zł
28.08 RUTA93 30zł
31.08 Emilia2280 30zł
1.09 B.J (Toruń) 50zł
1.09 Pani_Sisi 15zł
2.09 Slarut(P-ce) 20zł

razem 165zł :p;)

Zakupy zrobione :)
30kg suchej karmy Brit dla seniora i 12 puszek a więc sporo jedzonka :) jutro jedziemy do babuni ale nie mogę się dodzwonić do tej pani więc mam nadzieję, że będzie w domu ;/

Posted

piechcia15 napisał(a):
no przeciez jest w banerku Ciapka gwiazdka symbolizująca TM jesli to was tak zastanawia:p

To nas nie zastanawia. Nam nie chodzi o Ciapke
  • , a o ta ratlerkowa sunie.

• Posted

cioteczki karma zawieziona do babuni wczoraj. Śpi sobie spokojnie w pudełeczku wysłanym kocykami aby jej mięciutko było :) chadza na spacery:) ale koniecznie musimy zbierać fundusze dalej, bo tam wszystkie psy mają jakieś dolegliwości, drapią się, mają różne uczulenia i potrzebne są środki opatrunkowe, leki, i wszystko co da się kupić za pieniądze!!

jeśli macie to wpłacajcie dalej bardzo was proszę, tej kobiecie potrzebna jest każda pomoc!!

Posted

A może założyć osobny wątek poświęcony jej psom, zamieścić zdjęcia tych zwierzaków i napisać o zbiórce pieniędzy? Może tak by było łatwiej bo wątek by sie porozsyłało i rozreklamowało. Można zrobić też ogłoszenia tym psom do adopcji tylko potrzebne zdjęcia i info.