LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Trzy dni mnie nie było a tu taka cisza, tylko zuzlik trochę podniósł. Dziś po Benia przyjechał Pan z dziećmi. Beniu został wprowadzony do gości i od razu zaczął się przymilać, pieścić. Porozmawialiśmy trochę, kawkę wypiliśmy i był czas na rozstanie. Kiedy goście wstali, Beniu oczywiście naskoczył i postraszył najmłodszą z rodu, drugi raz dał popis przy wyjściu. Po czym wszedł do auta i się położył. I to wszystko. Na resztę relacji jak tam w nowym domku musimy poczekać. Państwo mają się zalogować. Zostały na moim koncie środki, myślę że odczekamy tydzień czy nie będzie zwrotu z adopcji, po czym możemy przekazać je na innego psa za pozwoleniem oczywiście wpłacających. Quote
Neris Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No to pozostaje życzyć, żeby nie było zwrotu. Ciężkie jest życie matek zastępczych, oni sobie od nas idą a my oglądamy zdjęcia i popłakujemy cichutko... Quote
Ewelina.w38 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Monia0610 napisał(a):Witam! Sprawdziłam dzisiaj domek- Młode małzenstwo z corka. Maja mieszkanie . Ogród ( koło domu, ogordzony-psiak nie przeskoczy). Beniu bedzie mieszkał w domku z rodzinka. Ludzie zdaja sobie sprawe ze taki pies duzo je. Ze beda rowiez siadały mu łapy. Fajna rodzina , bardzo sympatyczni . Widać ze ten pan jest psiarzem:p ....Nie moga doczekać sie Benka:) Moim zdaniem powinien trafic do tych ludzi. Kiedys mieli owczarka niemieckiego ale umarł miał juz 14lat. Jaka jest decyzja? Moge kupic dla Benia karme (dostanie w prezencie) CZy psiak do tego domku pojechał?bo ja sie juz zamieszałam Quote
ANETTTA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 O MATKO jak ja ci beniu kibicowałam cały czas majac bana nie mogłam pisac a teraz to tylkko ryce ze szczescia czekamy na dobre wiiesci z nowego domu Quote
Ewelina.w38 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 heeh Anetta ja nie wiem czy właśnie on tam trafił bo sie trochę zamieszałam i wydaje mi sie, że Matriks jeszcze o jakims innym psie pisała:oops: CZekam na odpowiedz kogos bardziej w temacie. Mam nadzieje ze Beniu jest już bezpieczny i szcześliy ale ja nie wiem tego. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Tak, do tego domu. Będzie mieszkał w Lubawce. Pies miał być bardziej dla córki ale od razu przykleił się do Pana domu i chyba tak zostanie. Właściwie to obaj się do siebie przykleili. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Dzwonił nowy Pan, są już zalogowani tylko jeszcze nie mają uprawnień. Beniu całą drogę grzecznie leżał, po przyjeździe pojadł sobie między innymi rosołku, bo my mu rano jeść nie daliśmy, co by w aucie sensacji nie było. W domu raz okrzyczał małżonkę, bo z pracy wróciła. Po za tym na razie spokojnie. Mam wyjazdowe zdjęcie, zaraz wstawię. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 W galerii nowe fotki naszego przystojniaka. http://picasaweb.google.pl/Ingolec/BeniuStyczen?authkey=Gv1sRgCMCGzo357Kv2_AE# Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Neris napisał(a):No to pozostaje życzyć, żeby nie było zwrotu. Ciężkie jest życie matek zastępczych, oni sobie od nas idą a my oglądamy zdjęcia i popłakujemy cichutko... Święta prawda...trzymam kciuki bardzo mocno,żeby nasze Lordzisko(nie ważne jak się zwał będzie w domku!!! Lordem cudnym dla mnie zostanie) już ostatecznie szczęście swoje znalazło!!!...każdej informacji wypatrywać będę...nowego domku także...Lordziku,bądź szczęśliwy!!!! Ewelinko,tak do tego domku pojechał Lordzik...trzymajmy wszyscy kciuki za jego szczęście! Quote
zuzlikowa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 LILU...czy to na swoim panu tak Lordzisko siedzi?...żal dziewuszki,też ma się ochotę przykleić... to bardzo dobrze wróży- nie rezygnuj kochana...nie rezygnuj-jeszcze sie do Ciebie przyklei-te misie to bardzo lubią,tylko daj mu czas Cię pokochać się! Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Tak!! Na swoim NOWYM panu siedzi!! Fajnie nie? Szkoda że to drugie zdjęcie mi nie ostre wyszło. Też mam nadzieje że to będzie jego ukochany dom. Przynajmniej trochę mi lżej, bo z optymizmem patrze do przodu. ;-) Co do zmiany tematu, to chyba ja teraz to muszę zrobić a nie Gosia, tylko nie wiem jak? Quote
sandrusia6666 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jesteśmy bardzo szczęśliwi z Benia że trafił do nas. Zaakceptował całą naszą rodzinę. Byliśmy już na 2 spacerach. Jest to bardzo spokojny i domowy pies. Pozdrawiamy. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 sandrusia6666 napisał(a):Jesteśmy bardzo szczęśliwi z Benia że trafił do nas. Zaakceptował całą naszą rodzinę. Byliśmy już na 2 spacerach. Jest to bardzo spokojny i domowy pies. Pozdrawiamy. Super, super że już jesteście. Witamy na wątku. Będziemy męczyć o zdjęcia i informacje. Quote
Cajus JB Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Przepraszam, ale w styczniu i lutym moja deklaracja przyjdzie pod koniec miesiąca. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ale to już nie aktualne, chyba ze przeniesiemy deklaracje na inna bide. ;-) Tak czy owak bardzo dziękujemy. Quote
Cajus JB Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Poszedłem z taśmy po wszystkich swoich deklaracjach. A na watkach jakiś czas mnie nie było. Na razie nie mogę przenosić deklaracji. Mam suczkę na cito i dlatego uprzedzałem. Jeśli jestem winny za styczeń to proszę napisz. Wpłacę na wskazanego pieska jako jednorazową. Quote
LILUtosi Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Myślę że skoro pies w ds, a Ty masz inną bidę to wpłata nie jest konieczna, chyba że tfu,tfu wróci, to będę Cię ścigać. ;-) Quote
Cajus JB Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dziękuję bardzo. Wierzę, że nie będzie takiej potrzeby. Quote
ANETTTA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 sandrusia6666 możesz byc duma że masz tak cudengo pieknego psa dumna jak każdy berdynomaniak bo to njawspanialsze psy na świecie wiem co pisze bo sama mam takie szczęscie w domu pozdr i mam nadzieje że zostaniesz z nami i co jakis czas bedziesz """nas ""rozpieszczać dobrymi wiesciami i nowymi fotkami Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 super, Lordzik taki szczęśliwy, dziękujemy Lilu i nowej rodzince :):):) Quote
ANETTTA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 CAJUS jak mozesz przekaż swoja wplate na bernardyny mamy ich mase a miłosników mało do pomocy cotka Zuzlikowa wie najlepiej który w najwiekszej potrzebie Quote
zuzlikowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 sandrusia6666 napisał(a):Jesteśmy bardzo szczęśliwi z Benia że trafił do nas. Zaakceptował całą naszą rodzinę. Byliśmy już na 2 spacerach. Jest to bardzo spokojny i domowy pies. Pozdrawiamy. Już wczoraj przeczytałam i ...strasznie się cieszę,że jesteś!!! Pozdrawiam Was wszystkich...ciepleńko! I...to strasznie kochane psiska,ale potrafią też zaleźć za skórę...taka ich uroda i za to je właśnie kochamy...charakterne miśki! Quote
Recommended Posts