Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie czytalam :) ,że ulv Cię namówiłam.
Lilotusia założł wątek dziciaczkom - i trzymaj się dzielnie, bo przyjdą chwile zwątpienia.
A czy one jedzą same - czy musisz butlą?
Jak coś to Bianka ma doświadczenie w odkarmianiu takich malców.

Posted

U Benia wszystko dobrze jest bardzo kochany ale martwi nas to że Beniu bardzo mało je. Dajemy mu suchą karmę puszki mięsne gotowane ale i tak je jakby był jamnikiem a nie bernardynem. Czekamy na rade, a zdjęcia wrzucimy później :)

Posted

Sandrusia ja, tylko jeśli mogę to się wypowiem, żee nie należy aż tak psu mieszać, tyle różnych rodzajów jedzenia , bo to też niedobrze dla układu pokarmowego. Lepiej zdecydować się na coś konkretnego. Na co nie stety nie wiem , bo niewiem z czytm dokłądnie Lordzik miał problem. Lilu pewnie wie więcej :) No i na piękne zdjęcia wszyscy czekamy :D:D:D

Posted

sandrusia6666 napisał(a):
U Benia wszystko dobrze jest bardzo kochany ale martwi nas to że Beniu bardzo mało je. Dajemy mu suchą karmę puszki mięsne gotowane ale i tak je jakby był jamnikiem a nie bernardynem. Czekamy na rade, a zdjęcia wrzucimy później :)

Nie przejmujcie się. U nas Beniu w pierwszym tygodniu też jadł w kratkę. Raz zjadł, raz nie. Generalnie więcej moja Nikita 10 kilowa jadła więcej. Później jednak się rozkręcił i jadł już jak na wielkopsa przystało, czyli nieograniczone możliwości. Cieszę się że Wam się podoba nasza kochana morda. ;-)

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie przejmujcie się. U nas Beniu w pierwszym tygodniu też jadł w kratkę. Raz zjadł, raz nie. Generalnie więcej moja Nikita 10 kilowa jadła więcej. Później jednak się rozkręcił i jadł już jak na wielkopsa przystało, czyli nieograniczone możliwości. Cieszę się że Wam się podoba nasza kochana morda. ;-)

Tak właśnie bywa z psiakami...chwilę potrwa nim uwierzy,że tak zostanie na zawsze...teraz jeszcze może mieć takie zachowania...ale one szybko miną!

Posted

no,masz...ja też się chciałam o to dopraszać...ale kto pierwszy....

czekam na fotki! Już się cieszę!

Zajrzyjcie też czasami do Miecia...

Choć nie adopcyjny...choć skołtuniony i zapchlony...choć śmierdzący straszliwie...choć z resztą łańcucha na szyi...MIECIO BŁAGA O POMOC...ŚLEPE 31KG ZAGŁODZONEGO I ZAMARZAJĄCEGO BERNARDYNA!!!

http://www.dogomania.pl/threads/178319-MIECIO-A-lepe-31kg-ZagA-odzonego-i-ZamarzajAE-cego-Bernardyna-POMOCY-Ratunku

...zajrzyj proszę na jego wątek...może nie tylko uronisz łezkę...może uda Ci się pomóc i rzeczywiście uratować psie życie...
[SIZE=2]