GoskaGoska Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 psow w potrzebie zawsze jest pełno i to kudelkow czy to bardziej rasowych - ale teraz to Cajus potrzebuje wsparcia Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Anetta Cajus opiekuje się sunią z poderżniętym od obroży gardłem.. niech te swoje deklaracje da na sunię którą się opiekuje... Quote
LILUtosi Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 A ja od dzisiaj mam 5 dzieciaczków ze schronu. Dwu tygodniowe maleństwa - co trzy, cztery godziny karmienie, o la boga. Będzie wesoło. Quote
GoskaGoska Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 wlasnie czytalam :) ,że ulv Cię namówiłam. Lilotusia założł wątek dziciaczkom - i trzymaj się dzielnie, bo przyjdą chwile zwątpienia. A czy one jedzą same - czy musisz butlą? Jak coś to Bianka ma doświadczenie w odkarmianiu takich malców. Quote
LILUtosi Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Strzykawką karmię. Same nie chcą chlipać. Dzisiaj tz ma kupić butelkę. Już dwa razy karmiłam od rana. Nareszcie cisza. Tu jest wątek, zapraszam. http://www.dogomania.pl/threads/177971-W-w-Porzucone-dwutygodniowe-maleA-stwa-5-szt-nieszczAE-A-cia?p=13917975#post13917975 Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Trzymaj się LILU...bedziemy do maleństw zagladać... ...pozdrowionka i dla naszego wielkoludzika psiejskiego...czekamy na nowe wieści! Quote
LILUtosi Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Dziękuje zuzlik, i postaram się w środę podjechać. Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Miło mi będzie...poznasz nas łatwo- dwie niewielkie szczuplachy i maleńki benio w szeleczkach niebieskich!Miło nam będzie!!! Quote
Madallena Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 _ogonek_ napisał(a):LILU, jakie on ma ogłoszenia? oj, ogonek :) On juz w DS :) No wlasnie, czemu tytul nie zmieniony? :) Quote
yuki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Przepraszam Lordziku, to Twój wątek ale !!!! dziewczyny Alarm !!! zobaczcie!gorzej być nie mogło :(:(:(: http://www.dogomania.pl/threads/178018-Nie-pA-acz-nade-mnAE-JeA-li-tak-ma-wyglAE-daAE-moje-A-ycie-to-proszAE-pozwA-l-mi-odejA-AE Quote
LILUtosi Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Madallena napisał(a):oj, ogonek :) No wlasnie, czemu tytul nie zmieniony? :) Bo ja nie mogę znaleźć nigdzie jak się zmienia tytuł. Pomożecie? Quote
yuki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Lilu, wejdź w swój pierwszy post i go edytuj i tam możesz zmienić tytuł, a potem kliknij zapisz zmiany i gotowe:) Quote
LILUtosi Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Głupol ze mnie, szukam w zaawansowanych, w innych cudach, a to takie proste. A tak na marginesie: Co tam u Benia - spragnieni wieści jesteśmy oraz fotek!!!! Quote
sandrusia6666 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 U Benia wszystko dobrze jest bardzo kochany ale martwi nas to że Beniu bardzo mało je. Dajemy mu suchą karmę puszki mięsne gotowane ale i tak je jakby był jamnikiem a nie bernardynem. Czekamy na rade, a zdjęcia wrzucimy później :) Quote
yuki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Sandrusia ja, tylko jeśli mogę to się wypowiem, żee nie należy aż tak psu mieszać, tyle różnych rodzajów jedzenia , bo to też niedobrze dla układu pokarmowego. Lepiej zdecydować się na coś konkretnego. Na co nie stety nie wiem , bo niewiem z czytm dokłądnie Lordzik miał problem. Lilu pewnie wie więcej :) No i na piękne zdjęcia wszyscy czekamy :D:D:D Quote
LILUtosi Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 sandrusia6666 napisał(a):U Benia wszystko dobrze jest bardzo kochany ale martwi nas to że Beniu bardzo mało je. Dajemy mu suchą karmę puszki mięsne gotowane ale i tak je jakby był jamnikiem a nie bernardynem. Czekamy na rade, a zdjęcia wrzucimy później :) Nie przejmujcie się. U nas Beniu w pierwszym tygodniu też jadł w kratkę. Raz zjadł, raz nie. Generalnie więcej moja Nikita 10 kilowa jadła więcej. Później jednak się rozkręcił i jadł już jak na wielkopsa przystało, czyli nieograniczone możliwości. Cieszę się że Wam się podoba nasza kochana morda. ;-) Quote
zuzlikowa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='LILUtosi']Nie przejmujcie się. U nas Beniu w pierwszym tygodniu też jadł w kratkę. Raz zjadł, raz nie. Generalnie więcej moja Nikita 10 kilowa jadła więcej. Później jednak się rozkręcił i jadł już jak na wielkopsa przystało, czyli nieograniczone możliwości. Cieszę się że Wam się podoba nasza kochana morda. ;-) Tak właśnie bywa z psiakami...chwilę potrwa nim uwierzy,że tak zostanie na zawsze...teraz jeszcze może mieć takie zachowania...ale one szybko miną! Quote
sandrusia6666 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 mamy zdjęcia ale nie możemy ich wrzucić Quote
xmartix Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 prześlijcie mi na maila: [email protected] ja wrzucę Quote
zuzlikowa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no,masz...ja też się chciałam o to dopraszać...ale kto pierwszy.... czekam na fotki! Już się cieszę! Zajrzyjcie też czasami do Miecia...Choć nie adopcyjny...choć skołtuniony i zapchlony...choć śmierdzący straszliwie...choć z resztą łańcucha na szyi...MIECIO BŁAGA O POMOC...ŚLEPE 31KG ZAGŁODZONEGO I ZAMARZAJĄCEGO BERNARDYNA!!! http://www.dogomania.pl/threads/178319-MIECIO-A-lepe-31kg-ZagA-odzonego-i-ZamarzajAE-cego-Bernardyna-POMOCY-Ratunku ...zajrzyj proszę na jego wątek...może nie tylko uronisz łezkę...może uda Ci się pomóc i rzeczywiście uratować psie życie... [SIZE=2] Quote
xmartix Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 wrzucę zdjęcia dopiero wieczorem późnym bo maila znalazłam w spamie :( co za skrzynka pocztowa... wrr Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 yuki napisał(a):Zuzlikowa, link nie wchodzi.. Poprawiłam...już wchodzi!!! Dzięki za zwrócenie uwagi! Quote
Recommended Posts