Neris Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja mam jużaka do adopcji, niech z takim spróbują :) Quote
LILUtosi Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 xmartix napisał(a):chyba damy ją na Czarne Kwiatki bo ona będzie szukać wielkopsa nadal... a że wizyta już była to nie mają po co się dziewczyny angażować w kolejne wizyty u tej pani Lilu a są inni chętni na Lorda? Zapomniałam Wam podziękować z wizytę, Tobie Xmartix oraz naszej koleżance Aldonie z Oleśnicy. Bardzo, bardzo dziękuję. Co do chętnych to mamy jeszcze tych z dwoma psami na łańcuchu, z jasnych względów sobie podarujemy, oraz tych państwa z Lubawki. Z jednej strony, fajnie że takie tereny, ale z drugiej strony daleko żeby mieć Benia na oku. No ale może to będzie fajny domek. Quote
marqs68 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jakbyscie miały dziewczyny dom nie dla Lorda ale nadajacy sie dla innego benka to pamiętajcie ze mamy ich mnogo tutaj !!!! zapisujcie dane a Ciotka Zuzlikowa czuwa !!!jaka szefowa benków Quote
LILUtosi Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dzwonił do mnie ponownie pan z Lubawki, pies mieszkał w domu z ogrodem. Córka jest straszna psiara, mieli wcześniej owczarki niemieckie. Patrzyłam ale na dogo nie ma nikogo z Lubawki, znalazłam trzy osoby z Kamiennej góry. (Monia0610, Lukredo, Tami.) Do tych osób napisałam privy. Może ktoś tam jeździ do rodziny, na narty. Gdybym miała ten samochód sama bym pojechała. Że też teraz mnie to spotkało. Quote
LILUtosi Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Jeszcze sprawdziłam: z jeleniej góry jest w zależności od trasy 40 do 50 km, w z Wałbrzycha 35 km. Może cioteczka któraś z tych miast podjechałaby za zwrot paliwa. Quote
AleksandraF Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja nie mam auta... przykro mi.. i chwilowo czasowo nie dam rady... Quote
caelestis Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja z jeleniej mogę skoczyć, ale za zwrotem kosztów paliwa (60 pln/mam auto z 2,5l silikiem, a to żre) i dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
LILUtosi Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 caelestis napisał(a):Ja z jeleniej mogę skoczyć, ale za zwrotem kosztów paliwa (60 pln/mam auto z 2,5l silikiem, a to żre) i dopiero w przyszłym tygodniu. Dzięki, będziemy w kontakcie. Jeśli nic wcześniej nie załatwimy, to skorzystam. Quote
caelestis Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o.k. Jak by była potrzeba, to dajcie znać cioteczki :) Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cioteczki...jeśli się nie mylę z Wałbrzycha jest też Ewelina 38.w Solidna dziewczyna,warto się do niej też zwrócić! Quote
GoskaGoska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ktos ostatnio robil w Jeleniej wizyté - moze odszukam w wátkach Quote
GoskaGoska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mam watek: http://www.dogomania.pl/threads/146696-Cola-znaleziona-suczka-ma-dom-w-Jeleniej-GA-rze - karcia jest z Jeleniej G. :) Quote
LILUtosi Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Wysłałam z Jeleniej góry i Wałbrzycha priva do leemonca, darunia-puma, CASIA&ttb, caelestis, AleksandraF, Agathee, Kibaa. Zaraz wyślę jeszcze do tych dwóch osób. Ewelina ma zawaloną skrzynkę, po za tym wpis że nie wie kiedy wróci. Do Karci napisałam. Quote
Monia0610 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hej!Moge zrobic wizyte -mieszkam w Kamiennej. Quote
LILUtosi Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Monia0610 napisał(a):Hej!Moge zrobic wizyte -mieszkam w Kamiennej. Chętnie skorzystamy z pomocy. Karci nie czuj się na siłach w taką pogodę a z Kamiennej jest rzut kamieniem. Super, bo będzie w razie czego ktoś blisko, kto będzie czuwał po ewentualnej adopcji. Kiedy będziesz w tamtych okolicach? Quote
Ewelina.w38 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Z Wałbrzycha jestem ja ale chwilowo (do końca tyg) we Wrocku pzrebywam bo tu mam szkołe. Z samego wałbrzycha jest właśnie: darunia-puma, CASIA&ttb, Luśka i jeszcze apbt_sól alispo1 i z Świdnicy rotek_ Quote
Monia0610 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dopiero w piątek moge jechać i sprawdzic dom. Chyba ze w czwartek wczesniej wyrwe sie ze szkoły. Quote
LILUtosi Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 No to zrobił się mały ruch w interesie. Dzięki Wam kochane cioteczki za zainteresowanie. Skoro mamy ciotkę Monie tak blisko to ją wykorzystamy. ;-) Quote
Monia0610 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dziękuje:* Jutro zadzwonie do tych państwa i umowie sie na wizyte:) Miłego dzionka cioteczki:*:* Quote
LILUtosi Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Uwaga. Na moją prośbę został przypisany mi pierwszy post. Rozliczenie wklejone !! Quote
LILUtosi Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 A tu album Benia na picaso: http://picasaweb.google.com/Ingolec/BeniuLord?feat=directlink Wrzuciłam tam i te ładne foty i te brzydkie, kiepskie. ;-) Oglądania co nie miara. Quote
LILUtosi Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tu to tylko ja chyba zaglądam. Nikogo już nie interesuje los Benio - Lorda (raczej nie zna tego imienia ;-) )am Hallo zapraszam dogomaniakow, przynajmniej do podnoszenia!!! Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wcale ze nie :P ja tez jestem tylko nic nie pisze ;) Quote
xmartix Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 interesuje, ja też zawsze czytam, ale latam to tu to tam na wątkach i dlatego tak mało tu piszę ja mu odnawiam allegro non stop :) Quote
Recommended Posts