Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agga napisał(a):
Pagaj napisał(a):
Kituje.
Ściemnia.
Usiłuje mnie wkurzyć.... :evil:

Nie przejmuj się więc Alicjo... 8)

Jaka sciema...
poprostu nie wiem jak to bedzie z praca i urlopem :roll:

to już zamów urlop :wink:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']

czy to nie bylo chwile po tym jak Szpila chciala popelnic samobojstwo :roll:
a byliście ze Szpilką u psychologa , żeby dociec dlaczego zdecydowała się na tak desperacki krok :-? :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']

czy to nie bylo chwile po tym jak Szpila chciala popelnic samobojstwo :roll:
a byliście ze Szpilką u psychologa , żeby dociec dlaczego zdecydowała się na tak desperacki krok :-? :wink:

To byl tylko szantaz emocjonalny,bo gdyby chciala to zrobic naprawde skoczylaby z wyzszej wysokosci ! :wink: :lol:
BTW.A tak powazniej.Jeszcze raz powtorze,ze strasznie sie ciesze iz nic sie ryzykantce nie stalo,bo gdy spadala to naprawde mialam miekkie nogi :-?

Posted

Carragan i ja sie ciesze ze nic sie nie stalo ;) chociaz rozwazalam wczesniejszy wyjazd bo moje nogi pozostaly miekkie jeszcze przez wiele godzin ;/

Ala ona tak przez chlopa wiec wiesz psycholog tu nic nie da takie zachowanie z milosci to jak wada fizyczna ;)

WYSLALAM PAGAJ PLYTE kto jest ze mnie dumny 8)

Posted

dbsst napisał(a):
Carragan i ja sie ciesze ze nic sie nie stalo ;) chociaz rozwazalam wczesniejszy wyjazd bo moje nogi pozostaly miekkie jeszcze przez wiele godzin ;/

Ala ona tak przez chlopa wiec wiesz psycholog tu nic nie da takie zachowanie z milosci to jak wada fizyczna ;)

WYSLALAM PAGAJ PLYTE kto jest ze mnie dumny 8)

SYSCY DUMNI :lol: :lol: :lol:
Oj dbsst mnie to by chyba po takiej akcji na noszach znosili bo mi się nogi ugięły już jak czytałam jak asiunia o Szpilce napisała :-? , a z chłopami widzisz jak to jest nawet Szpile potrafia ogłupić 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
dbsst napisał(a):
ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil:

ja tu wyczuwam jakis romans ;)

hmmm i nie jesteś zazdrosna :wink:

no chyba zaczynam byc teraz tez razem szaleja :evil:

a jaaa :fadein: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil:

dbsst wiesz ja cie nie chce martwic ale w twoim niemieckim turyscie wiecej jest zakochanych. A moze tylko o wyjazd chodzi...

Bogu dzieki ze Szpilatron cały i zdrowy, ale na słuch jej padło... :lol:

Dbsst to jak z tym kocykiem lub szpilkowa zabawka....A i kiedy mam sie po SMierdziucha zgłosic... :wink: Dzis siosra zanisoła mi płyte ze zdejciami do wywołania. Oczywiście kto tam jest...moja szpilunia i jej panciunia :calus:

Posted

[quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga']

ślicznie to wyszło :angel:

Agguś, Pay-w rameczkę i nad łóżko :wink:

Dzięki. Właśnie wczoraj dałam do wywołania to zdjęcie z myśla oprawienia w rameczkę... :lol:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='dbsst']ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil:

dbsst wiesz ja cie nie chce martwic ale w twoim niemieckim turyscie wiecej jest zakochanych. A moze tylko o wyjazd chodzi...

Bogu dzieki ze Szpilatron cały i zdrowy, ale na słuch jej padło... :lol:

Dbsst to jak z tym kocykiem lub szpilkowa zabawka....A i kiedy mam sie po SMierdziucha zgłosic... :wink: Dzis siosra zanisoła mi płyte ze zdejciami do wywołania. Oczywiście kto tam jest...moja szpilunia i jej panciunia :calus:

normalnie wariatka ;) :buzi: moja Wariatko Szalona :D

Posted

dbsst napisał(a):

Ze niby ja wariatka. Hmmm... :roll: A co mi tam niech całe forum wie, że kocham dbsst i szpile... :angel:

Posted

Agga napisał(a):
dbsst napisał(a):

Ze niby ja wariatka. Hmmm... :roll: A co mi tam niech całe forum wie, że kocham dbsst i szpile... :angel:

iiiiiiiiiii ja nie moge Agga nas toffa Agga nas toffa :D :angel: :angel: :angel:

oj Pay Ty to inna milosc wiec siuuuuuuuu ;) :lol:

Posted

Pagaj napisał(a):
dbsst napisał(a):
oj Pay Ty to inna milosc wiec siuuuuuuuu ;) :lol:

No no, dziewczynki, nie wiedziałam, fiu fiu.... :evilbat:

no to teraz juz wiesz :lol:

Truskawka z Pagajem

Maleństwo odpoczywa

Przy wodopoju

widoki