Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agga napisał(a):Pagaj napisał(a):Kituje. Ściemnia. Usiłuje mnie wkurzyć.... :evil: Nie przejmuj się więc Alicjo... 8) Jaka sciema... poprostu nie wiem jak to bedzie z praca i urlopem :roll: to już zamów urlop :wink: Quote
dbsst Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 czy to nie bylo chwile po tym jak Szpila chciala popelnic samobojstwo :roll: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='dbsst'] czy to nie bylo chwile po tym jak Szpila chciala popelnic samobojstwo :roll: a byliście ze Szpilką u psychologa , żeby dociec dlaczego zdecydowała się na tak desperacki krok :-? :wink: Quote
tunio Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'] czy to nie bylo chwile po tym jak Szpila chciala popelnic samobojstwo :roll: a byliście ze Szpilką u psychologa , żeby dociec dlaczego zdecydowała się na tak desperacki krok :-? :wink: To byl tylko szantaz emocjonalny,bo gdyby chciala to zrobic naprawde skoczylaby z wyzszej wysokosci ! :wink: :lol: BTW.A tak powazniej.Jeszcze raz powtorze,ze strasznie sie ciesze iz nic sie ryzykantce nie stalo,bo gdy spadala to naprawde mialam miekkie nogi :-? Quote
dbsst Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Carragan i ja sie ciesze ze nic sie nie stalo ;) chociaz rozwazalam wczesniejszy wyjazd bo moje nogi pozostaly miekkie jeszcze przez wiele godzin ;/ Ala ona tak przez chlopa wiec wiesz psycholog tu nic nie da takie zachowanie z milosci to jak wada fizyczna ;) WYSLALAM PAGAJ PLYTE kto jest ze mnie dumny 8) Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 dbsst napisał(a):Carragan i ja sie ciesze ze nic sie nie stalo ;) chociaz rozwazalam wczesniejszy wyjazd bo moje nogi pozostaly miekkie jeszcze przez wiele godzin ;/ Ala ona tak przez chlopa wiec wiesz psycholog tu nic nie da takie zachowanie z milosci to jak wada fizyczna ;) WYSLALAM PAGAJ PLYTE kto jest ze mnie dumny 8) SYSCY DUMNI :lol: :lol: :lol: Oj dbsst mnie to by chyba po takiej akcji na noszach znosili bo mi się nogi ugięły już jak czytałam jak asiunia o Szpilce napisała :-? , a z chłopami widzisz jak to jest nawet Szpile potrafia ogłupić 8) Quote
dbsst Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil: ja tu wyczuwam jakis romans ;) Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 dbsst napisał(a):ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil: ja tu wyczuwam jakis romans ;) hmmm i nie jesteś zazdrosna :wink: Quote
dbsst Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil: ja tu wyczuwam jakis romans ;) hmmm i nie jesteś zazdrosna :wink: no chyba zaczynam byc teraz tez razem szaleja :evil: a jaaa :fadein: :lol: Quote
Agga Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='dbsst']ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil: ja tu wyczuwam jakis romans ;) dbsst wiesz ja cie nie chce martwic ale w twoim niemieckim turyscie wiecej jest zakochanych. A moze tylko o wyjazd chodzi... Bogu dzieki ze Szpilatron cały i zdrowy, ale na słuch jej padło... :lol: Dbsst to jak z tym kocykiem lub szpilkowa zabawka....A i kiedy mam sie po SMierdziucha zgłosic... :wink: Dzis siosra zanisoła mi płyte ze zdejciami do wywołania. Oczywiście kto tam jest...moja szpilunia i jej panciunia :calus: Quote
AgaCzips Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Agga'] ślicznie to wyszło :angel: Agguś, Pay-w rameczkę i nad łóżko :wink: Quote
Agga Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Aga&Czips'][quote name='Agga'] ślicznie to wyszło :angel: Agguś, Pay-w rameczkę i nad łóżko :wink: Dzięki. Właśnie wczoraj dałam do wywołania to zdjęcie z myśla oprawienia w rameczkę... :lol: Quote
dbsst Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst']ehhhhhhhhhhh ta moja zatoffana zolza i to w MOIM NIEMIECKIM TURYSCIE :evil: ja tu wyczuwam jakis romans ;) dbsst wiesz ja cie nie chce martwic ale w twoim niemieckim turyscie wiecej jest zakochanych. A moze tylko o wyjazd chodzi... Bogu dzieki ze Szpilatron cały i zdrowy, ale na słuch jej padło... :lol: Dbsst to jak z tym kocykiem lub szpilkowa zabawka....A i kiedy mam sie po SMierdziucha zgłosic... :wink: Dzis siosra zanisoła mi płyte ze zdejciami do wywołania. Oczywiście kto tam jest...moja szpilunia i jej panciunia :calus: normalnie wariatka ;) :buzi: moja Wariatko Szalona :D Quote
Agga Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 dbsst napisał(a):normalnie wariatka ;) :buzi: moja Wariatko Szalona :D Ze niby ja wariatka. Hmmm... :roll: A co mi tam niech całe forum wie, że kocham dbsst i szpile... :angel: Quote
PaYooK Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ELO!!! dla mnie jush nie ma miejsca :( Quote
Agga Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='PaYooK']ELO!!! dla mnie jush nie ma miejsca :( dobrze wiesz ze Ty jestes na I miejscu 8) Quote
dbsst Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Agga napisał(a):dbsst napisał(a):normalnie wariatka ;) :buzi: moja Wariatko Szalona :D Ze niby ja wariatka. Hmmm... :roll: A co mi tam niech całe forum wie, że kocham dbsst i szpile... :angel: iiiiiiiiiii ja nie moge Agga nas toffa Agga nas toffa :D :angel: :angel: :angel: oj Pay Ty to inna milosc wiec siuuuuuuuu ;) :lol: Quote
00000 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 dbsst napisał(a):oj Pay Ty to inna milosc wiec siuuuuuuuu ;) :lol: No no, dziewczynki, nie wiedziałam, fiu fiu.... :evilbat: Quote
Agga Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Pagaj napisał(a):dbsst napisał(a):oj Pay Ty to inna milosc wiec siuuuuuuuu ;) :lol: No no, dziewczynki, nie wiedziałam, fiu fiu.... :evilbat: no to teraz juz wiesz :lol: Truskawka z Pagajem Maleństwo odpoczywa Przy wodopoju widoki Quote
LAZY Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 widze, ze macie niewyczerpalne pokłady zdjec ze zlociku... :) Quote
Agga Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 LAZY napisał(a):widze, ze macie niewyczerpalne pokłady zdjec ze zlociku... :) niestety to juz koniec zdjec... :cry: Quote
Recommended Posts