Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 reszta kiedys tam ...zupełnie straciłam ochote na wszytsko :cry: :cry: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 carragan napisał(a):Aga,co sie stalo ? :( Aga, nie smuć sie ... My wiemy, że to nie Ty urżnęłaś głowe maleństwu ! Carragan, a kto przesolił zupę ??? :wink: Quote
Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Tak wiem ze to nie ja ...ale dzis juz nie wtawie... :cry: Quote
tunio Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='carragan']Aga,co sie stalo ? :( Aga, nie smuć sie ... My wiemy, że to nie Ty urżnęłaś głowe maleństwu ! Carragan, a kto przesolił zupę ??? :wink: Ten sam osobnik,co urznal Malenstwu glowe :wink: Aga cokolwiek sie stalo,trzymaj sie cieplo Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Agga']Tak wiem ze to nie ja ...ale dzis juz nie wtawie... :cry: Agga Quote
Agga Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 dzikie kochani...mysle ze bedzie oki... STrasznie nie lubie nie domowień :evilbat: Quote
LAZY Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Agga']dzikie kochani...mysle ze bedzie oki... STrasznie nie lubie nie domowień :evilbat: No moze troszkę szaleni jestesmy, ale zeby od razu dzicy :lol: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Agga']dzikie kochani...mysle ze bedzie oki... STrasznie nie lubie nie domowień :evilbat: No moze troszkę szaleni jestesmy, ale zeby od razu dzicy :lol: takie małę przejęzycznie :evilbat: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Antu Bogarka Tu fajnie wyszli...Która tu wybrac? Juz wiem.... Panienka czipsowa Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 TZ waszki Waszka CO tam ma w rece razem na ławeczce Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olek Bartosz_B Madzia Razem Zaskakujące miny TZ_ciecia :lol: Czipsowa Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Sami zobaczcie TZ_ciecia w kacji...tak go bolały placy ale na rower wsiadl :lol: CObra Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Antu chciała porwać maleństwo Truskawka TZ_cieć i jego grzybki w siatce :wink: Agatha razem z Antu Truskawka z dbsst Quote
anetta Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Sliczne foty!!!! :angel: A grzybkow sie nie nosi w siatce :nono: :wink: http://img282.imageshack.us/img282/3871/morskopay0365ab.jpg boskie :lol: Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 on tej siatki nie chciał nikomu oddac :evilbat: Quote
tunio Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agga napisał(a):on tej siatki nie chciał nikomu oddac :evilbat: Tez bym cenila tak deficytowy towar,szczegolnie jak sie pomysli o jego drugim wyjsciu na grzybobranie :oops: W porownaniu do drugiego grzybobrania to pierwsze bylo wybitnie owocne ! :oops: :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 oj super super wszystkie foty :angel: :angel: :angel: a mnie przykro że mnie na nich nie ma :( Quote
00000 Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Głowa do góry Alicjo - w przyszłym roku i Ty będziesz na tych zdjęciach!!!!! :D Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Pagaj napisał(a):Głowa do góry Alicjo - w przyszłym roku i Ty będziesz na tych zdjęciach!!!!! :D Pytanie czy ja bede :roll: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Agga napisał(a):Pagaj napisał(a):Głowa do góry Alicjo - w przyszłym roku i Ty będziesz na tych zdjęciach!!!!! :D Pytanie czy ja bede :roll: :o :o :o Quote
00000 Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Kituje. Ściemnia. Usiłuje mnie wkurzyć.... :evil: Nie przejmuj się więc Alicjo... 8) Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Pagaj napisał(a):Kituje. Ściemnia. Usiłuje mnie wkurzyć.... :evil: Nie przejmuj się więc Alicjo... 8) Jaka sciema... poprostu nie wiem jak to bedzie z praca i urlopem :roll: Quote
Recommended Posts