agnest Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Witam! Agata daj znać jakby co? Bo jest jeszcze facet zainteresowany z fundacji rottka ale ja nic nie mówię bo na razie to wszyscy rezygnują. :shake: Jakby co to kontakt do hotelu 502 326 589. Quote
agata_lodz Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agnest napisał(a):Witam! Agata daj znać jakby co? Bo jest jeszcze facet zainteresowany z fundacji rottka ale ja nic nie mówię bo na razie to wszyscy rezygnują. :shake: Jakby co to kontakt do hotelu 502 326 589. Słuchaj - jeżeli tylko będzie sensowny chętny na Boomera, to nie przejmuj się mną. Chłopakowi znajdę innego psa (w końcu jest ich tu pod dostatkiem). Na razie czekam co on powie na pomysł z zaszczepieniem psiaka i przygarnięciem 2 tyg. później. Rozumiem że jakbym chciała go komuś pokazać, to mogę zadzwonić do hotelu i umówić się tam na spotkanie? Czy załatwiać to za twoim pośrednictwem? Byli chętni i porezygnowali? Ciekawe czemu. Z opisu wynika że to fajny psiak, a do tego zdrowy i śliczny. Ja osobiście ubolewam nad tym że nie mogę go przygarnąć.... Quote
agnest Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Agatko jeśli tylko ktoś by go chciał to daj proszę namiar na hotel. Asia ich tam sprawdzi z psem na spacerze. Dzięki ;) Quote
amalamutka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Na gore, pieknosci! ja go też podniosę. Mam wiadomości, że ktoś się nim interesuje. Zobaczymy. Boomerek jest cudny... Nie mam z nim zadnych problemów. jest tylko bardzo silny, radosny i żywiołowy.:multi::multi: Quote
agnest Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Do góry! Hop. czekamy na wieści czy będzie adopcja, długo trwa, szkoda bumera Quote
fiorsteinbock Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Za kazdym razem wchodze z nadzieja, ze to juz...ze domek pokochal Boomera! Trzymam kciuki...mocno! :loveu: Quote
agnest Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Byłam wczoraj u Bumera, czeka chłopak na lepsze czasu, kiedy domków więcej będzie... Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja juz nie wiem co z tymi ludzmi...wczoraj odswiezylam ogloszenia! Taki piekny pies i bez ludzia... :shake: Quote
andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 trafiłam tu po banerku(choć nie jest podlinkowany)...piękne psisko:loveu: ma w sobie coś bullowatego (dlatego zajrzałam:oops:) czytałam, że ktos tam był zainteresowany, ale cos tam - słuchajcie, wydaje mi się, że gdyby ten ktoś pokochał na 100% psa i chciał go nawet za jakiś czas to by dzwoni, pytał itd... co do parwo - dom dla nowych szczeniorów to min. na pół roku odpada...dla starszego psa nie ma takiego ryzyka raczej. Miałam na tymczasie psy z parwo i jak musiałam to brałam tylko dorosłego...no i moje też się nie zaraziły, a mogłam przecież przywlec do domu to choróbsko... domek trzeba koniecznie prześwietlic od góry do dołu... moze jakieś ciotki bullowate przyleca pomóc, bo wkleiłam go sobie na wątek Quote
agaga21 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 rzeczywiście bardzo oryginalny psiak. jak dla mnie to ma w sobie coś z bullowatych i coś z rottków i coś jeszcze...;) w każdym razie śliczny chłopaczek z niego, będę mu kibicować. Quote
agnest Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dziewczyny on jest pod opieką fundacji rottków. Dzięki za przeklejenie andzia gdzie go przekleiłaś? Może jeszcze coś mogę dać napisać nie wiem już tracę nadzieję... Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Agnest, allegro ma chlopak? Znajdziemy dom, nei martw sie! Quote
agnest Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 ostatnio to miał trzy w tym samym czasie bo sie nie zgadałyśmy. Odświeżam ogłoszenia, są na bierząco Quote
andzia69 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='agnest']Dziewczyny on jest pod opieką fundacji rottków. Dzięki za przeklejenie andzia gdzie go przekleiłaś? Może jeszcze coś mogę dać napisać nie wiem już tracę nadzieję... wkleiłam go do mojego bullowatego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/index344.html Quote
asik007 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Bumerek ma u mnie minusa. Ostatnio mnie obszczekał ale nikogo więcej tylko mnie.:diabloti: Ale i tak go lubię. Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Wiesz jacy faceci potrafią byc czasem humorzaści ;):diabloti: Quote
asik007 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Podniosę tego naszego faceta. Coś ostatnio cisza-nikt z ogłoszeń nie dzwoni. Quote
amalamutka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wreszcie nasz kochany Boomerek znalazł dom pod Warszawą. Cieszę się-trafił do młodych , fajnych ludzi. To już kolejny psiak z mojego hotelu, który miał szczęście. Trzymaj się Boomerku!!!:multi::multi::multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 amalamutka napisał(a):Wreszcie nasz kochany Boomerek znalazł dom pod Warszawą. Cieszę się-trafił do młodych , fajnych ludzi. To już kolejny psiak z mojego hotelu, który miał szczęście. Trzymaj się Boomerku!!!:multi::multi::multi: Dziekujemy Cioteczko za wiesci i to jakie...!!! Boomerku, sciagam ogloszenia a Ty Maluchu korzystaj z zycia, jeszcze dluga droga przed Toba! Quote
Recommended Posts