Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Agata daj znać jakby co? Bo jest jeszcze facet zainteresowany z fundacji rottka ale ja nic nie mówię bo na razie to wszyscy rezygnują. :shake:
Jakby co to kontakt do hotelu 502 326 589.

Posted

agnest napisał(a):
Witam! Agata daj znać jakby co? Bo jest jeszcze facet zainteresowany z fundacji rottka ale ja nic nie mówię bo na razie to wszyscy rezygnują. :shake:
Jakby co to kontakt do hotelu 502 326 589.

Słuchaj - jeżeli tylko będzie sensowny chętny na Boomera, to nie przejmuj się mną. Chłopakowi znajdę innego psa (w końcu jest ich tu pod dostatkiem). Na razie czekam co on powie na pomysł z zaszczepieniem psiaka i przygarnięciem 2 tyg. później. Rozumiem że jakbym chciała go komuś pokazać, to mogę zadzwonić do hotelu i umówić się tam na spotkanie? Czy załatwiać to za twoim pośrednictwem?

Byli chętni i porezygnowali? Ciekawe czemu. Z opisu wynika że to fajny psiak, a do tego zdrowy i śliczny. Ja osobiście ubolewam nad tym że nie mogę go przygarnąć....

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Na gore, pieknosci!

ja go też podniosę. Mam wiadomości, że ktoś się nim interesuje. Zobaczymy. Boomerek jest cudny... Nie mam z nim zadnych problemów. jest tylko bardzo silny, radosny i żywiołowy.:multi::multi:

Posted

trafiłam tu po banerku(choć nie jest podlinkowany)...piękne psisko:loveu: ma w sobie coś bullowatego (dlatego zajrzałam:oops:)

czytałam, że ktos tam był zainteresowany, ale cos tam - słuchajcie, wydaje mi się, że gdyby ten ktoś pokochał na 100% psa i chciał go nawet za jakiś czas to by dzwoni, pytał itd...

co do parwo - dom dla nowych szczeniorów to min. na pół roku odpada...dla starszego psa nie ma takiego ryzyka raczej. Miałam na tymczasie psy z parwo i jak musiałam to brałam tylko dorosłego...no i moje też się nie zaraziły, a mogłam przecież przywlec do domu to choróbsko...

domek trzeba koniecznie prześwietlic od góry do dołu...

moze jakieś ciotki bullowate przyleca pomóc, bo wkleiłam go sobie na wątek

Posted

rzeczywiście bardzo oryginalny psiak. jak dla mnie to ma w sobie coś z bullowatych i coś z rottków i coś jeszcze...;)
w każdym razie śliczny chłopaczek z niego, będę mu kibicować.

Posted

Dziewczyny on jest pod opieką fundacji rottków. Dzięki za przeklejenie andzia gdzie go przekleiłaś? Może jeszcze coś mogę dać napisać nie wiem już tracę nadzieję...

Posted

Wreszcie nasz kochany Boomerek znalazł dom pod Warszawą. Cieszę się-trafił do młodych , fajnych ludzi. To już kolejny psiak z mojego hotelu, który miał szczęście. Trzymaj się Boomerku!!!:multi::multi::multi:

Posted

amalamutka napisał(a):
Wreszcie nasz kochany Boomerek znalazł dom pod Warszawą. Cieszę się-trafił do młodych , fajnych ludzi. To już kolejny psiak z mojego hotelu, który miał szczęście. Trzymaj się Boomerku!!!:multi::multi::multi:

Dziekujemy Cioteczko za wiesci i to jakie...!!!

Boomerku, sciagam ogloszenia a Ty Maluchu korzystaj z zycia, jeszcze dluga droga przed Toba!