agnest Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 BUMER/BAMBER MA WSPANIAŁYCH OPIEKUNÓW. ZNALAZŁ DOM O JAKIM NIKT Z NAS CHYBA NAWET NIE MARZYŁ To jest Boomer Razem ze swym panem Bumer mieszkał koło Łęczycy, był szczęśliwym psem. Niestety niedawno jego pan umarł i Bumer został sam. Jest miłym psiakiem, bez agresji do ludzi i zwierząt. Potrzebuje zabaw, spacerów i miłości. Świetny psiak. Nie chciałabym żeby wpadł w niepowołane ręce. Szukamy mu domu ale czy ktoś go zechce? Quote
agnest Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Teraz Boomer przebywa w psim hotelu Ranczo pod Zgierzem. Czy ktoś może pomóc w ustaleniu z jakich ras nam się zmieszał? Quote
amalamutka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='agnest']To jest Bumer Razem ze swym panem Bumer mieszkał koło Łęczycy, był szczęśliwym psem. Niestety niedawno jego pan umarł i Bumer został sam. Jest miłym psiakiem, bez agresji do ludzi i zwierząt. Potrzebuje zabaw, spacerów i miłości. Świetny psiak. Nie chciałabym żeby wpadł w niepowołane ręce. Szukamy mu domu ale czy ktoś go zechce? Boomer jest pieknym, lagodnym psiakiem, ale bardzo silnym. Nie nadaje siéedla kazdego. Dobrze zeby trafil do domu z ogrodem . Uwielbia aportowc, biegac i bawic sie w wyrywanie patyka. Chlopak przebywa u mnie w hotelu. w przyszlym tygodniu bedzie kastrowany. Szkoda go, by nie mial swojego jedengo opiekuna.:shake: Quote
asik007 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Śliczny i pewnie jeszcze tęskni. Dobrze amalamutka że wylądował u Ciebie -tam na pewno dojdzie do siebie biedaczek. Quote
Korciaczki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Aleee fajny ten Bumer :loveu: On przebywa razem z rottkę Werą w jednym hoteliku? kciuki mocno zaciśnięte za domek Quote
ZUZANNA11 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Przystojniakowi też zrobię ogłoszenia, muszę jednak znaleźć czas na to. :roll: Quote
asik007 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Bumer przebywa w jednym hoteliku z Werą i jest tam jeszcze pieszczoch rotek-Nestor Quote
asik007 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zuziu jesteś naprawdę aniołkiem i do tego sławnym czytałam w gazecie ;) Bardzo Ci dziekujemy.:Rose: Quote
ZUZANNA11 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Emm.. jak mnie poznasz zmienisz o mnie zdanie. :diabloti: A w gazetach zawsze bzdury piszą. :evil_lol: Quote
agnest Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Do góry Boomer vel Bumer :evil_lol: Quote
agnest Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Nie spadaj maleńki. Już ci robie banerek Quote
agnest Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Boomer hop do góry, nie wiem boją się ciebie czy jak :shake: nikt cię nie odwiedza Quote
agata_lodz Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wiem że nie należy oceniać książki po okładce, ale ten psiak jest przepiękny! Po uszkach i ogonku widać że jego pan nie był psudo-pasjonatem pseudo-sportowych psów. Na pewno będzie na niego duuużo chętnych. Mam nadzieję że trafi na prawdę w dobre ręce. A póki co napiszcie coś więcej na temat usposobienia psiaka. Jak tam u niego z posłuszeństwem? Quote
agnest Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Boomer ma 3 lata. Jego właściciel umarł pół roku temu. Opiekę nad nim przejęła inna osoba- niestety nieodpowiedzialna. Zupełnie nie umiała ona zadbać o psa. I tak Boomber trafił do schroniska a potem na ranczo. Jest masywnym i silnym psem. Może wygląda troszkę groźnie, ale jest psem niezwykle towarzyskim i kontaktowym wobec każdego człowieka. Zna większość komend, i kocha aportować. Uwielbia bawić się, gonić za kijkiem, głaskanie. Boomber jest niezwykle radosnym i żywiołowym psem. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Boomber jest psem, w którym można zakochać się na zabój. Quote
asik007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No piękny oby znalazł dobrego właściciela. Quote
amalamutka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 agnest napisał(a):Boomer ma 3 lata. Jego właściciel umarł pół roku temu. Opiekę nad nim przejęła inna osoba- niestety nieodpowiedzialna. Zupełnie nie umiała ona zadbać o psa. I tak Boomber trafił do schroniska a potem na ranczo. Jest masywnym i silnym psem. Może wygląda troszkę groźnie, ale jest psem niezwykle towarzyskim i kontaktowym wobec każdego człowieka. Zna większość komend, i kocha aportować. Uwielbia bawić się, gonić za kijkiem, głaskanie. Boomber jest niezwykle radosnym i żywiołowym psem. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Boomber jest psem, w którym można zakochać się na zabój. Boomerek tęskni za rodzinnym domem. Potrzebuje właściciela, który będzie spędzał dużo czasu na świeżym powietrzu i na zabawie. oby szybko, bo marnieje w oczach bez jedynego pana...:placz: Quote
gosiasara1995 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :multi: Gdy dzisiaj rano wyszlam na spacer z Boomerkiem bardzio sie cieszyl odrazu chcial biegac i aportowac bawilam sie z nim ale potem nie mialam sly. Boomer potrzebuje domu w ktorym bedzie mog sie bawic na ogrodzie i oczywiscie trzeba mu poswiecac duzo czasu. Kiedy znajde dom???? Quote
agnest Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Zaglądałam wczoraj do Boomerka, bo zabierałyśmy z hotelu innego psiaka. Ale się cieszył. Wylizał mi łapkę.To jest bykuś ze szczenięcym sercem. Znajdzie dom. Najlepszy z najlepszych. Quote
agata_lodz Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja się już w nim zakochałam :) Uwielbiam rozbrykane psy, a Bumer jest do tego przepiękny, aż nie mogę się na niego napatrzeć... Wydaje mi się że Bumer jest właścicielem lekko przydługiej, mięciutkiej jak kaczuszka :) i idealnej do przytulania skóry na karku (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi - mój psiak taką ma). Mam rację? Quote
Recommended Posts