Ada-jeje Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bezyk jeszcze jedna wizyta u weta, a pozniej juz czas na ciebie. Quote
Grosziwo Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Co tam u ciebie Beżu kochany ? Mimo , że tak rzadko tu piszę to ciągle myślę o tobie piesku. Buziaki w śliczny nosek. Quote
missieek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Bezyk dostal od losu swoja wielka szanse wczoraj zostal adoptowany przez mlode malzenstwo z krakowa zauroczyl ich :) mam teraz tylko nadzieje ze pozwoli sie pokochac na dobre i na zle i ze szybko przyzwyczai sie do duzego miasta Bezu badz grzeczny! Quote
Ada-jeje Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Co za ulga, a jednak kazdy psiak znajdzie swego czlowieka, ale czasem musi dlugo czekac, :multi: missieek to Ty dalas mu ta szanse czekania na swojego czlowieka, mozesz byc dumna. :loveu: Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 missieek napisał(a):Bezyk dostal od losu swoja wielka szanse wczoraj zostal adoptowany przez mlode malzenstwo z krakowa zauroczyl ich :) mam teraz tylko nadzieje ze pozwoli sie pokochac na dobre i na zle i ze szybko przyzwyczai sie do duzego miasta Bezu badz grzeczny! Nie wierzę, normalnie cud :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Żeby tylko tak jak z Hessi się nie skończyło, na psa urok. Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wreszcie :laola: Beżu kochany bądź szczęśliwy!!!!!!!!!!!! Quote
szprotka_89 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wow... szczerze to nie wierzyłam, że Beżykowi się uda. Bardzo się cieszę która część Krakowa jeśli można wiedzieć? (może spotkam na spacerze) Quote
missieek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 szprotka_89 napisał(a): która część Krakowa jeśli można wiedzieć? (może spotkam na spacerze) jak sie oswoi z najblizszym otoczeniem i bedzie mial ochote na dlugie spacery to pod nosem ma Park Lotnikow :) nowa Pani obiecala pojawic sie na forum Quote
masienka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bezu! Trzymaj sie chlopie! :loveu::loveu: Quote
szprotka_89 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 missieek napisał(a):jak sie oswoi z najblizszym otoczeniem i bedzie mial ochote na dlugie spacery to pod nosem ma Park Lotnikow :) nowa Pani obiecala pojawic sie na forum a no to ja nie mam szans spotkać :D kompletnie inna część Krakowa :) ale ciesze się, że domek się znalazł:) Quote
annusza1 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Witam wszystkich! To do mnie trafił Beżyk !!!! I jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa!!! Tak jak obiecałam missieek, piszę słów kilka na jego temat. Choć Beżyk jest u mnie dopiero 2 dni, widzę jak z chwili na chwilę przełamuje się coraz bardziej i czuje się coraz pewniej w naszym domu i okolicy. Missieek przesłała mi wczoraj link beżowego wątka. Czytając go rosło mi serce! Beżyk spotkał tyle wspaniałych osób na swojej nieszczęśliwej drodze. Jako nowa "Beżykowa Pani" bardzo Wam dziękuję , a w szczególności Angelice vel missieek. To NIESAMOWITA osoba!!! Nie tylko z forum, ale i obserwując Beżyka widzę ile pracy i serca włożyła w tego psiaka. Przyznam, że Beżyk to mój pierwszy pies. I wierzę w to, że fakt iż po tylu przygodach trafił do mnie to przeznaczenie. Wypatrzyłam Beżyka na allegro zupełnym przypadkiem, koleżanka przeglądała psiaki i przy okazji pokazała mi zbiorcza "aukcję" z psiakami missieek i stało się, zauroczyłam się ! Tej samej nocy śnił mi się Beżyk i jak pokazuje dzień dzisiejszy- był to sen proroczy:) A wracając do samego Beżyka- dzielny chłopak! Ranna łapka nadal nie jest do końca sprawna i widzę , że go wciąż boli, i czasem tylko opiera się na niej i używa w trakcie spaceru. Od missieek dostaliśmy antybiotyki, które powinny trochę poprawić sytuację. Poza tym to istny słodziak i pieszczoch!!! A przy tym obżartuch! I jest bardzo, bardzo grzeczny. Normalnie psi aniołek! Tylko wciąż jeszcze trochę zdystansowany i nieśmiały. Ale pracujemy z mężem nad tym:) Co do spacerów to tylko pierwszy i część drugiego była problematyczna. Beżyk co chwila siadał lub przystawał i trzeba było go ośmielać pieszczotami i smakołykami. Aha, trzeba go było jeszcze w pierwszym dniu wynosić za drzwi, dalej już sobie sam radził. A wczoraj ( dzień 2) sam już chętnie wychodził, potem wracał jeszcze chętniej:)) Myślę , że rokowania są pomyślne:) Przy każdym spacerze zwiedzamy coraz to większy kawałek okołodomowy. Jeszcze raz dziękuję wszystkim dobrym duszom , które okazały tyle serca Beżykowi, w szczególności Angelice. Postaramy się nie zawieść nadziei, jakie wszyscy sympatycy Beżyka zapewne w nas pokładają. Quote
zerduszko Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Witam i serdecznie dziękuję za adopcję tego cudeńka :) Możemy liczyć na zdjęcia? Quote
Grosziwo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jak miło się czyta takie wieści z nowego domku. Beżyk wiedział, że ma zaczekać i zaczarować tych właściwych swoich ludziów. Życzę Wam annusza 1 samych szczęśliwych chwil z kochanym Beżyniem . Quote
annusza1 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 zerduszko napisał(a):Witam i serdecznie dziękuję za adopcję tego cudeńka :) Możemy liczyć na zdjęcia? Postaram się coś dziś wieczorem pstyknąć i jak tylko uda mi sie odnaleźć kabel od telefonu to prześlę kilka fotek Quote
malawaszka Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 annusza1 WITAJ :Rose: baaardzo się cieszę, że dajecie radę!!!! nie może być inaczej - to było Przeznaczenie :) Quote
masienka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 "malawaszka" napisał(a):to było Przeznaczenie nie inaczej :loveu: i to jego ostatni gwizdek :evil_lol: Annusza1 :loveu: bardzo, baaaaardzo sie ciesze, ze daliscie chlopcu szanse , z cala pewnoscia odwdzieczy sie Wam ogromna miloscia i przywiazaniem :loveu: Quote
kanna Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 malawaszko..tylko 11 wykrzykników?....no wiesz....powinno być dużó, dużó więcej:stormy-sad: Quote
Grosziwo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 annusza1 napisał(a):Postaram się coś dziś wieczorem pstyknąć i jak tylko uda mi sie odnaleźć kabel od telefonu to prześlę kilka fotek annuszko kochana co tam u Beżyka ? fotaski będą jakieś bo chciałoby się zobaczyć szczęśliwe pysio chłopaczka :loveu: Quote
Recommended Posts