Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezyk dostal od losu swoja wielka szanse
wczoraj zostal adoptowany przez mlode malzenstwo z krakowa
zauroczyl ich :)
mam teraz tylko nadzieje ze pozwoli sie pokochac na dobre i na zle
i ze szybko przyzwyczai sie do duzego miasta

Bezu badz grzeczny!

Posted

Co za ulga, a jednak kazdy psiak znajdzie swego czlowieka, ale czasem musi dlugo czekac, :multi: missieek to Ty dalas mu ta szanse czekania na swojego czlowieka, mozesz byc dumna. :loveu:

Posted

missieek napisał(a):
Bezyk dostal od losu swoja wielka szanse
wczoraj zostal adoptowany przez mlode malzenstwo z krakowa
zauroczyl ich :)
mam teraz tylko nadzieje ze pozwoli sie pokochac na dobre i na zle
i ze szybko przyzwyczai sie do duzego miasta

Bezu badz grzeczny!

Nie wierzę, normalnie cud :multi:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Żeby tylko tak jak z Hessi się nie skończyło, na psa urok.

Posted

szprotka_89 napisał(a):

która część Krakowa jeśli można wiedzieć? (może spotkam na spacerze)

jak sie oswoi z najblizszym otoczeniem i bedzie mial ochote na dlugie spacery to pod nosem ma Park Lotnikow :)

nowa Pani obiecala pojawic sie na forum

Posted

missieek napisał(a):
jak sie oswoi z najblizszym otoczeniem i bedzie mial ochote na dlugie spacery to pod nosem ma Park Lotnikow :)

nowa Pani obiecala pojawic sie na forum

a no to ja nie mam szans spotkać :D kompletnie inna część Krakowa :) ale ciesze się, że domek się znalazł:)

Posted

Witam wszystkich! To do mnie trafił Beżyk !!!! I jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa!!! Tak jak obiecałam missieek, piszę słów kilka na jego temat. Choć Beżyk jest u mnie dopiero 2 dni, widzę jak z chwili na chwilę przełamuje się coraz bardziej i czuje się coraz pewniej w naszym domu i okolicy. Missieek przesłała mi wczoraj link beżowego wątka. Czytając go rosło mi serce! Beżyk spotkał tyle wspaniałych osób na swojej nieszczęśliwej drodze. Jako nowa "Beżykowa Pani" bardzo Wam dziękuję , a w szczególności Angelice vel missieek. To NIESAMOWITA osoba!!! Nie tylko z forum, ale i obserwując Beżyka widzę ile pracy i serca włożyła w tego psiaka.
Przyznam, że Beżyk to mój pierwszy pies. I wierzę w to, że fakt iż po tylu przygodach trafił do mnie to przeznaczenie. Wypatrzyłam Beżyka na allegro zupełnym przypadkiem, koleżanka przeglądała psiaki i przy okazji pokazała mi zbiorcza "aukcję" z psiakami missieek i stało się, zauroczyłam się ! Tej samej nocy śnił mi się Beżyk i jak pokazuje dzień dzisiejszy- był to sen proroczy:)
A wracając do samego Beżyka- dzielny chłopak! Ranna łapka nadal nie jest do końca sprawna i widzę , że go wciąż boli, i czasem tylko opiera się na niej i używa w trakcie spaceru. Od missieek dostaliśmy antybiotyki, które powinny trochę poprawić sytuację. Poza tym to istny słodziak i pieszczoch!!! A przy tym obżartuch! I jest bardzo, bardzo grzeczny. Normalnie psi aniołek! Tylko wciąż jeszcze trochę zdystansowany i nieśmiały. Ale pracujemy z mężem nad tym:)
Co do spacerów to tylko pierwszy i część drugiego była problematyczna. Beżyk co chwila siadał lub przystawał i trzeba było go ośmielać pieszczotami i smakołykami. Aha, trzeba go było jeszcze w pierwszym dniu wynosić za drzwi, dalej już sobie sam radził. A wczoraj ( dzień 2) sam już chętnie wychodził, potem wracał jeszcze chętniej:)) Myślę , że rokowania są pomyślne:) Przy każdym spacerze zwiedzamy coraz to większy kawałek okołodomowy.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim dobrym duszom , które okazały tyle serca Beżykowi, w szczególności Angelice. Postaramy się nie zawieść nadziei, jakie wszyscy sympatycy Beżyka zapewne w nas pokładają.

Posted

Jak miło się czyta takie wieści z nowego domku.
Beżyk wiedział, że ma zaczekać i zaczarować tych właściwych swoich ludziów. Życzę Wam annusza 1 samych szczęśliwych chwil z kochanym Beżyniem .

Posted

zerduszko napisał(a):
Witam i serdecznie dziękuję za adopcję tego cudeńka :) Możemy liczyć na zdjęcia?

Postaram się coś dziś wieczorem pstyknąć i jak tylko uda mi sie odnaleźć kabel od telefonu to prześlę kilka fotek

Posted

"malawaszka" napisał(a):
to było Przeznaczenie

nie inaczej :loveu: i to jego ostatni gwizdek :evil_lol:

Annusza1 :loveu: bardzo, baaaaardzo sie ciesze, ze daliscie chlopcu szanse , z cala pewnoscia odwdzieczy sie Wam ogromna miloscia i przywiazaniem :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

annusza1 napisał(a):
Postaram się coś dziś wieczorem pstyknąć i jak tylko uda mi sie odnaleźć kabel od telefonu to prześlę kilka fotek

annuszko kochana co tam u Beżyka ? fotaski będą jakieś bo chciałoby się zobaczyć szczęśliwe pysio chłopaczka :loveu: