kanna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 a ja jestem ciekawa na co to L-4 ...na gościec chyba:icon_roc: :lmaa: Quote
zerduszko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='kanna']a ja jestem ciekawa na co to L-4 ...na gościec chyba:icon_roc: :lmaa:[/QUOTE] To chyba widać na pierwszy rzut oka... na głowę :stupid: Po lekach widać, ze humorek dopisuje :diabloti: Quote
kanna Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='zerduszko']To chyba widać na pierwszy rzut oka... na głowę :stupid: Po lekach widać, ze humorek dopisuje :diabloti:[/QUOTE] a kto to się nam tu odzywa?:crazyeye: przecież dogo nie działa!:diabloti::megagrin: Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 ooooooo NIE!!! FOCH jak stąd do :hmmmm: honolulu!!! O!!! :obrazic: Quote
zerduszko Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='malawaszka']ooooooo NIE!!! FOCH jak stąd do :hmmmm: honolulu!!! O!!! :obrazic: Masz za swoje, ja Ci dam do doopy tekst Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='zerduszko']Masz za swoje, ja Ci dam do doopy tekst hahahaha aleś wywlekła - o ile dobrze się domyslam o co Ci chodzi :roflt: hahahahaha Quote
Grosziwo Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ale sie narobiło, tu gościec, tam fochy, tu wagary.... Quote
kanna Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Grosziwo']Ale sie narobiło, tu gościec, tam fochy, tu wagary....[/QUOTE] no.. my to mamy alibi...kiepskie bo kiepskie.... ale jest:p a pani to co?....dużo opcji nie zostało:diabloti: Quote
Grosziwo Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 :loveu:[quote name='kanna']no.. my to mamy alibi...kiepskie bo kiepskie.... ale jest:p a pani to co?....dużo opcji nie zostało:diabloti:[/QUOTE] po pierwsze to żadna ze mnie pani tylko Grosziwo lub Iwona , a po drugioe to ja już sama napisałam, że "wredna ze mnie ciotka" :oops: , która tak długo do swojego ulubieńca nie zaglądała :mad:, normalnie ciotka brrrrrr......... Ale i tak go kocham :loveu: Quote
malawaszka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 dziś Beżyk pojechał na kontrolę łapki razem z Dafi - tzn z missieek :) Quote
masienka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Missieek pisala, ze podpiera sie jak np. szybciej biegnie albo przy jedzeniu. 30 marca sciskac kciuki bo bedzie mial usuwanego gwozdzia, jajka i zniszczone zebiska jak sie jakies znajda ;) oby jak najmniej Quote
Ada-jeje Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Coz ja tylko czytam i czekam kiedy sie zmieni tytul, a tu Bezykowi na dobre sie spodobalo u missieek. :mad: Quote
zerduszko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Beż sioooo do domu. Kurde, ładny z niego chłopak. Quote
Grosziwo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 I ja tu zajrzę do Beża ślicznego dobranoc chłopaczkowi powiedzieć ! Quote
Grosziwo Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Coś tu znowu cicho więc przypomnę Beżyka. :loveu: Quote
Recommended Posts