KT Arts Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] Jaka Fredzia mokra:loveu: Ślicznotka:loveu: [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHegziSDxI/AAAAAAAAAM8/0nh_q-De_gk/004.JPG[/url] Boska fotka:loveu: Quote
Paula03 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] Śliczna :loveu: Fajne te zdjęcia makro! Quote
bianka19 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Świetnie te kfiatószki ci wyszły. :lol: Tylko szkoda, że tak mało Fredzi. :razz: Następnym razem zamiast kfiatószków chcę Fredzię! :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [URL]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHegziSDxI/AAAAAAAAAM8/0nh_q-De_gk/004.JPG[/URL] to jest ładne :) ale dwa niebieskie poucinane. Czemu tak mało blondyny? :mad: [SIZE=1]Nie mogę akceptować znajomych, ciągle się ładuje i ładuje...:shake:[/SIZE] Quote
taxelina Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Kaja10014']Minerva, czym focisz? ( bo się domyślam, że Canonem, a jaki model) [/QUOTE] exif Camera Model = Canon EOS 500D Quote
Daga&Maks Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='karola&gacek'] [SIZE=1]Nie mogę akceptować znajomych, ciągle się ładuje i ładuje...:shake:[/SIZE][/QUOTE] wejdź w profil osoby która cię zaprosiła i kliknij na add as friend, to automatycznie doda ;) Quote
Minerva Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Bardzo ładne makro :)[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Kaja10014']Witamy chyba po raz pierwszy.:hand: Bardzo fajną pogadankę tu macie, o obiektywach :cool3: Minerva, czym focisz? ( bo się domyślam, że Canonem, a jaki model) Fredka bardzo ładna, ma dużo sierści bardzo, taki miś:loveu:[/QUOTE] Focę Canonem 500d ;) [quote name='Niufciak'][url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] Jaka Fredzia mokra:loveu: Ślicznotka:loveu: [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHegziSDxI/AAAAAAAAAM8/0nh_q-De_gk/004.JPG[/url] Boska fotka:loveu:[/QUOTE] [quote name='Paula03'][url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] Śliczna :loveu: Fajne te zdjęcia makro![/QUOTE] [quote name='bianka19']Świetnie te kfiatószki ci wyszły. :lol: Tylko szkoda, że tak mało Fredzi. :razz: Następnym razem zamiast kfiatószków chcę Fredzię! :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki ;) [quote name='karola&gacek'][URL]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHegziSDxI/AAAAAAAAAM8/0nh_q-De_gk/004.JPG[/URL] to jest ładne :) ale dwa niebieskie poucinane. Czemu tak mało blondyny? :mad: [SIZE=1]Nie mogę akceptować znajomych, ciągle się ładuje i ładuje...:shake:[/SIZE][/QUOTE] Ok, następnym razem bd uważała żeby nie uciąć. Fredki mało, bo ostrzyłam ręcznie i trochę trudno mi ją było 'złapać' ;) Co do zaproszenia to odp. masz poniżej ;) [quote name='deer_1987']exif Camera Model = Canon EOS 500D[/QUOTE] Deer, nie każdy może sobie exify wyświetlić. Domyślam się, że trzeba mieć zainstalowany jakić program. [quote name='Daga & Maks']wejdź w profil osoby która cię zaprosiła i kliknij na add as friend, to automatycznie doda ;)[/QUOTE] <<>><<>><<>> Czasami na prawdę nie rozumiem mojego psa. Rano wyjęłam w domu piłkę. Ok. Bawimy się. Jest suuuupeeer. Rzucam, zachęcam żeby przyniosła, przynosi bez oporu, super, fajnie wgl bosko. Na podwórku to samo. Wychodzimy na spacer. 'o piesek, piesek! Ale super. Trza z nim pobiegać.' Ok. Pozwoliłam jej, później wołam, przychodzi bez oporu. Zachęcam ją do piłki. Skaczę, piszczę, gadam jak pijana i nic. Pies się gapi i nic. Za chwilę już go nie ma, biega za ptakami. No dobra, może jest niewybiegana, jak będzie zmęczona to się skupi na mnie. Po godzince biegania bez celu wołam ją. Pokazuje piłeczkę, znowu odstawiam cyrk, no bo ta piłka jest taaakaaa super! Pies się gapi i nic. Znowu biegnie przed siebie i ma mnie gdzieś. Wracamy do domu. Jestem przed bramą i upada mi piłka. Co robi pies? Skacze, cieszy się, no bo 'pańcia! patrz! piłka jest taka super, rzuć rzuć rzuć, ale zajebiście!' Czy Wasze psy też leją na zabawki na spacerze a blisko domu bawią się nimi jak nigdy, czy tylko ja mam tak dziwnego psa? :shake: Dodam, że czasem jak ma dobry dzień, to i owszem pobawi się zabawkami na spacerze, ale i tak to nie jest taka radość jak w domu... Wasze galerie poodwiedzam pewnie po weekendzie. Quote
Daga&Maks Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 ja też mam podobną sytuację tylko że odwrotną. Na dworze bawi się wszystkim, a w domu każdą zabawkę ma głęboko gdzieś. Na dworze za to często nie chce brać smakołyków tylko wypluwa :crazyeye: Quote
Minerva Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja też mam podobną sytuację tylko że odwrotną. Na dworze bawi się wszystkim, a w domu każdą zabawkę ma głęboko gdzieś. Na dworze za to często nie chce brać smakołyków tylko wypluwa :crazyeye:[/QUOTE] Moja kiedyś, tzn, jak nie miała roku to owszem, wszystko było super. Zabawki? Świetne, tak, tak pobawmy się. Ale odkąd skończyła rok jest tylko gorzej z nakręceniem na zabawki. Wczesniej to praktycznie wgl nie musiałam jej nakręcać... Quote
Czarnulka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Z moją sunią tez tak mam. Na podówrku abwi sie z innym psem a pancie i jej zabawki ma gdzies a w domku to bawi sie suuper :D Quote
Bewarka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ja mam dokładnie takiego samego psa. I raczej nic już nie uda mi się z tym zrobić, Tobie chyba też nie. Widzę to po zachowaniu jej i Miśki, która to większość spaceru lata z pełnym pyskiem, a Nice musze co chwila przypominać, że też jestem obecna. Za to w ogrodzie, w domu? Nie może się pohamować, czasem nawet zdarzy jej się warknąć w zabawie na brata czy Miśke, przeciąga się, biega jak szalona itd... Quote
taxelina Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Minerva'] Deer, nie każdy może sobie exify wyświetlić. Domyślam się, że trzeba mieć zainstalowany jakić program. [/QUOTE] Pewnie tak, ale moj post to byla po prostu odpowiedz ze wg exifa, a nie ze kazdy moze sam sobie sprawdzic :) Quote
przeszlus Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [url]http://lh3.ggpht.com/_TxlEHNg8BOU/TFHekU5MUpI/AAAAAAAAANU/TvlDvild7Y4/010.JPG[/url] Cudnaa Tylko jedna fotka Fregatej :o Dzięki za zaproszenie,nawet nie wiedziałem zę na dogo tak można :p Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Hej. :calus: No to, jak widać Fredka nie jest dziwna, bo i mój pies tak robi, i chyba każdy. :lol: Nie wiem dlaczego tak jest i się właśnie nad tym zastanawiam. :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 I tak masz dobrze,że chociaż w domu i ogrodzie się bawi...Duffel to już praktycznie w ogole olewa zabawki, jedynie czasem od wielkiego dzwonu się poszarpie sznurem. Na piłke to nawet spojrzeć nie raczy :shake: Jedynie co to nad wodą jakoś chętniej przynosi kaczkę albo pływającą oponkę, ale też nie zawsze. Ale na spacery to w ogole zabawek nie zabieram, bo po co, skoro i tak je zignoruje. Tylko szkoda mi zawsze, bo chciałabym coś z nim robić na spacerach, bawić się, ale niby jak mam to zrobić, skoro on nie chce :( Jedynie co to ćwiczymy sztuczki i komendy... Quote
łamAga Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ja mam to samo , Neron bawi sie tylko i wyłącznie z Qwendi :-( co chwile kupuje mu jakies zabawki to na chwile zainteresowal sie piszczaca pileczka a teraz i ona lezy w kącie :-( Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='dOgLoV']ja mam to samo , Neron bawi sie tylko i wyłącznie z Qwendi :-( co chwile kupuje mu jakies zabawki to na chwile zainteresowal sie piszczaca pileczka a teraz i ona lezy w kącie :-([/QUOTE] No dokładnie, ja już kupiłam chyba wszystkie rodzaje zabawek w nadziei,że może któraś mu przypadnie do gustu, ale nic z tego :( Lubi tylko konga...ale ze wzgledu na jedzenie...i nie jest to zabawka, ktora sie da pobawić wspólnie z psem :shake: Quote
Ewcia38 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dzień doberek:loveu: A ja wróciłam z Mazur i wyobraż sobie ,że tam kilka dni myślalam o Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to dlatego,że byli tam ludzie ze szczeniakiem goldena i odrazu sobie Ciebie przypomniałam:lol::lol: Na moim wątku jest link do filmu ,a na filmie jest on.....LEMON...ma 4 miesiące a skubany pływał jak szalony:evil_lol:Spotykaliśmy się kilka razy i za każdym razem wracałam myślami w to miejsce.....:lol::lol: Quote
Shaunell Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Witamy :loveu: Fredka jak zwykle przekoffana :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cześć Fredziaki. :D co tam u was? u nas maaasa fotek. :D zapraszamy! :-) Quote
Dacote Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Hej blondyny :) Co u was? Śliczne fotki :loveu: Quote
Paulinka10 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cześć dziewczynki:) za nic nie umiem akceptować Twojego zaproszenia,kółko sie kręci i kręci i d...blada:( Quote
sunshine Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Czesc goldziaki:D u mnie galerii się goldenek pojawił:D Quote
Recommended Posts