Monday Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Mam z 10 "plakatów", czy ktoś może gdzieś rozwiesić? W leclercu nie pozwolili :( Wisi jeden na myjni w leclercu... Koło siebie mam lecznicę to zaniosę... Ale gdzie jeszcze? Może ktoś gdzieś u siebie na osiedlu, w pracy w jakiejś znajomej lecznicy powiesić? Ludzie po prstu nie chcą być zawaleni jakimiś ogłoszeniami z których nic nie mają :( Quote
bullterrierka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Monday napisał(a):Mam z 10 "plakatów", czy ktoś może gdzieś rozwiesić? W leclercu nie pozwolili :( Wisi jeden na myjni w leclercu... Koło siebie mam lecznicę to zaniosę... Ale gdzie jeszcze? Może ktoś gdzieś u siebie na osiedlu, w pracy w jakiejś znajomej lecznicy powiesić? Ludzie po prstu nie chcą być zawaleni jakimiś ogłoszeniami z których nic nie mają :( A gdzie w E.Leclercu chciałaś powiesić? Ja wieszałam w E.Leclercu w sklepie zoologicznym bez problemu pozwolili. Quote
Monday Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Beata M napisał(a):A gdzie w E.Leclercu chciałaś powiesić? Ja wieszałam w E.Leclercu w sklepie zoologicznym bez problemu pozwolili. Teraz nie pozwolili. Gość powiedział, że właściciel zabronił wieszać, zostawiać jakichkolwiek ogłoszeń. Nie i już, nie ma dyskusji. Zostają lecznice w takim razie i ew. anonse. Tylko co napisać o Lady, amstafowata, czy jak? Bo w anonsach to masz ze dwie linijki tekstu... Quote
lilith27 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 mogę wziąc ze cztery............... dwa zaniosę do siebie do wetów na wolności są 3 lecznice - w dwóch pozwalają wieszać mogę wziąć też jeden w pracy powiesić......... w sklepie na miłej mogę zostawić........... ich filia jest na reja.....tam pozwalają też wieszać na reja jest fryzjer psi - tam też pozwolili mi kiedyś zostawić plakat Quote
Monday Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Co tak cicho u Ladziochy???? Mam ogromną prośbę - czy komuś mogę dać te 10 ogłoszeń do rozwieszenia? Nie mam naprawdę czasu :( zajęłam się bazarkami- mam już kolejne rzeczy :) Trochę kurtek, bluz - akurat na chłodne wieczory. Mam książki, mam apaszki - chustki i mam książki :) Trochę tego dużo, a wyjeżdżam też na urlop i muszę się sprężyć. Dlatego bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i tych plakatach. Quote
Monday Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 lilith27 napisał(a):mogę wziąc ze cztery............... dwa zaniosę do siebie do wetów na wolności są 3 lecznice - w dwóch pozwalają wieszać mogę wziąć też jeden w pracy powiesić......... w sklepie na miłej mogę zostawić........... ich filia jest na reja.....tam pozwalają też wieszać na reja jest fryzjer psi - tam też pozwolili mi kiedyś zostawić plakat Kiedy mogę ci zawieźć? Quote
anhata Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ja też mogę wziąć. Ile zostało ? Monday, mogę podjechać pod pracę nawet jutro. Lilith, wieszasz w sklepie zoologicznym na miłej ? Quote
anhata Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jak się robi bazarek ? Na ile dni mogę go zrobić ?Monday, nie udało mi się wcześniej, a teraz nie chcę Ciebie obciążać. Wyjeżdżam 25 lipca, a nie mam konta bankowego w internecie. Wiking, kiedy Ty wyjeżdżasz? Może do Ciebie mogłyby wpływać ewentualne pieniążki? W Irlandii będę miała dostęp do internetu. Pod moją nieobecność mogłaby mama wysyłać rzeczy. Quote
Monday Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Zapraszam na bazarek kurtkowo-bluzowy tym razem Lady będzie się dzieliła kasą z Lusią :) http://www.dogomania.pl/threads/188928-Bluzy-i-kurtki-w-lecie-TAK-na-wieczory-przy-ogniskach-rower-%C5%BCagle!!!-Do-19.07?p=15017027#post15017027 Quote
lilith27 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 możesz Magda kiedy chcesz podrzucić ps. ja Lady wystawiam 2 razy w miesiącu wyróżnione allegro ale jak widać ...efekty tego są marne Quote
wiking042 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='anhata']Jak się robi bazarek ? Na ile dni mogę go zrobić ?Monday, nie udało mi się wcześniej, a teraz nie chcę Ciebie obciążać. Wyjeżdżam 25 lipca, a nie mam konta bankowego w internecie. Wiking, kiedy Ty wyjeżdżasz? Może do Ciebie mogłyby wpływać ewentualne pieniążki? W Irlandii będę miała dostęp do internetu. Pod moją nieobecność mogłaby mama wysyłać rzeczy. Aniu, moje konto już udostępniłem Lilith27. Wyjeżdżam w sobotę i wracam na chwilę 25., potem znowu wyjeżdżam na 9 dni. W międzyczasie zrobię bazarek wspólnie z mamą Alfika z Krakowa. Nie chciałbym się angażować na razie w jeszcze jeden bazarek, bo się w końcu pogubię, sorry. Bazarek bym Ci zrobił, ale nie mam kiedy. Ale to nie jest trudne, ja wzorowałem się na bazarkach Monday, teksty kopiowałem dosłownie. Wstawianie zdjęć - gdzieś tam pisałem Ci instrukcję. Konto musi Ci ktoś udostępnić, chyba że trochę poczekasz, aż skończą się moje bazarki, to w sierpniu udostępnię Ci swoje konto. Bazarek może trwać ile chcesz, ale myślę, że tydzień to dobry okres, żeby zorientować się, czy schodzą rzeczy. Zawsze można przedłużyć. Quote
Monday Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 lilith27 napisał(a):możesz Magda kiedy chcesz podrzucić ps. ja Lady wystawiam 2 razy w miesiącu wyróżnione allegro ale jak widać ...efekty tego są marne Ale zdjęcia dajesz te nowe - zielone? Podobno Lady schudła...może jest atrakcyjniejsza? Dzisiaj daję wszystkie 10 kartek anhacie, ona się z tobą skontaktuje. Musimy znaleźć jej dom. W końcu trochę nas kosztuje jej utrzymanie :) Quote
Monday Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zapraszam na dwa kolejne bazary dla Lady i Lusi http://www.dogomania.pl/threads/188992-Pierd%C3%B3%C5%82ki-te-przydatne-i-te-mniej.-Og%C3%B3lnie-fajne-rzeczy.-Do-19.07?p=15022153#post15022153 Chyba w jednym poście tylko jeden link można wklejać.... Wiec kolejny jest w następnym... Quote
Monday Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188990-Ksi%C4%85%C5%BCki-ale-jakie!!!-ALBUMY-o-szyde%C5%82kowaniu-i-jakie%C5%9B-tam.-Do-19-lipca. Quote
anhata Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Przekazałam Lilith27 plakaty. Wiking, mnie tylko chodziło o konto bankowe. Ja w Irlandii mam stały dostęp do internetu. A w Radomiu ma kto wysyłać rzeczy. Więc jest ok. Quote
Monday Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Zapraszam na ostatni bazarek dla Lady i Lusi http://www.dogomania.pl/threads/189050-Apaszki-chustki-i-ciuszki.-Do-20-lipca-Dla-Lady-i-Lusi. Quote
kama210 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 przepraszam za off: mam do Was jako osób z Radomia prośbę: może znacie kogoś kto regularnie jeździ z Radomia do Warszawy lub się tam wybiera na dniach.. poszukuję transportu z Radomia do Warszawy dla szczeniaka mix coli ... do piątku ... inaczej sunia zostanie wydana i niewykluczone że może trafić np. na łańcuch w przyszłości ... a o sterylizacji mowy nie ma.. W Warszawie ma mieć DT ja sunię mogę podrzucić do radomia ... ... może ktoś jeździ tą trasą np. do pracy... /mój nr 604 322 515/ Quote
anhata Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oj kurcze, ja to nie mam prawka. TYlko moge pomóc w samochodzie. Teraz wyjeżdżają wszyscy po kolei. Do Piątku trzeba ją zawieśc ? A jeszcze jutro zajmuje się jedną sunią. Mam weta ustawionego itd.. Ma ktoś jakiś pomysł ? Quote
Monday Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 W schronisku jest taka sunia, jak ktoś będzie miał chętnego na większego psa, to proszę, pamiętajcie http://upload.allegro.pl/item1150440997_banda_wspanialy_pies_tylko_spojrz.html Quote
anhata Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Zapraszam na wątek.. http://www.dogomania.pl/threads/189172-Sunia-w-zawiązanym-pudle-na-polu-prosi-o-ogłoszenia Quote
red Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/189274-By%C5%82em-g%C5%82odny-dlaczego-wybi%C5%82e%C5%9B-mi-z%C4%99by...psy-z-lasu-Radom-PILNE! Quote
anhata Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 BeataM, masz nowe wieści o Lady ? ciekawe jak psia dziewczyna się czuje. Plakaty rozwieszam. Mam też kilka fajnych miejsc. Jest szansa, że właściciel się zgodzi. Monday, wyślij mi na [email protected] ten plakat, to sobvie jeszxze wydrukuje w kolorze. Quote
Monday Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [FONT=Times New Roman]Wspaniała 3 letnia sunia o pięknym imieniu Lady.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Została porzucona w wakacje 2009 roku na jednym z radomskich osiedli. Trafiła do schroniska, gdzie nikt się nią nie interesował [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]Udało się zabrać Lady ze schroniska i umieścić w hotelu dla zwierząt pod okiem behawiorysty. W hotelu przeszła szkolenie pod kątem posłuszeństwa.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lady to super pies, nie przejawia agresji, potrafi chodzić na smyczy, uwielbia zabawy i bieganie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szukamy dla niej domu, profilaktycznie bez innych zwierząt i dzieci. Oczywiście w hotelu jest jej bardzo dobrze, uwielbia swoją opiekunkę, ale niestety koszt jej pobytu to 750zł/miesiąc. Nie damy rady dłużej jej tam trzymać, a nie chcemy, żeby znów trafiła do schroniska, gdzie cała praca z nią może pójść na marne.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Takie coś napisałam. Z tym bieganiem mogłam przesadzić...ale coś trzeba napisać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę pomóżcie z ogłoszeniami.[/FONT] Quote
anhata Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ja rozwiesiłam już te plakaty. Inne wydrukowałam i mam dać dalej. Będą w dobrych miejscach rozwieszone. Quote
Recommended Posts