Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam z 10 "plakatów", czy ktoś może gdzieś rozwiesić?
W leclercu nie pozwolili :(
Wisi jeden na myjni w leclercu...
Koło siebie mam lecznicę to zaniosę...

Ale gdzie jeszcze? Może ktoś gdzieś u siebie na osiedlu, w pracy w jakiejś znajomej lecznicy powiesić?

Ludzie po prstu nie chcą być zawaleni jakimiś ogłoszeniami z których nic nie mają :(

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monday napisał(a):
Mam z 10 "plakatów", czy ktoś może gdzieś rozwiesić?
W leclercu nie pozwolili :(
Wisi jeden na myjni w leclercu...
Koło siebie mam lecznicę to zaniosę...

Ale gdzie jeszcze? Może ktoś gdzieś u siebie na osiedlu, w pracy w jakiejś znajomej lecznicy powiesić?

Ludzie po prstu nie chcą być zawaleni jakimiś ogłoszeniami z których nic nie mają :(

A gdzie w E.Leclercu chciałaś powiesić?
Ja wieszałam w E.Leclercu w sklepie zoologicznym bez problemu pozwolili.

Posted

Beata M napisał(a):
A gdzie w E.Leclercu chciałaś powiesić?
Ja wieszałam w E.Leclercu w sklepie zoologicznym bez problemu pozwolili.

Teraz nie pozwolili. Gość powiedział, że właściciel zabronił wieszać, zostawiać jakichkolwiek ogłoszeń. Nie i już, nie ma dyskusji.

Zostają lecznice w takim razie i ew. anonse. Tylko co napisać o Lady, amstafowata, czy jak? Bo w anonsach to masz ze dwie linijki tekstu...

Posted

mogę wziąc ze cztery...............
dwa zaniosę do siebie do wetów

na wolności są 3 lecznice - w dwóch pozwalają wieszać
mogę wziąć też jeden w pracy powiesić.........

w sklepie na miłej mogę zostawić...........
ich filia jest na reja.....tam pozwalają też wieszać
na reja jest fryzjer psi - tam też pozwolili mi kiedyś zostawić plakat

Posted

Co tak cicho u Ladziochy????
Mam ogromną prośbę - czy komuś mogę dać te 10 ogłoszeń do rozwieszenia? Nie mam naprawdę czasu :(
zajęłam się bazarkami- mam już kolejne rzeczy :) Trochę kurtek, bluz - akurat na chłodne wieczory. Mam książki, mam apaszki - chustki i mam książki :)
Trochę tego dużo, a wyjeżdżam też na urlop i muszę się sprężyć.

Dlatego bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i tych plakatach.

Posted

lilith27 napisał(a):
mogę wziąc ze cztery...............
dwa zaniosę do siebie do wetów

na wolności są 3 lecznice - w dwóch pozwalają wieszać
mogę wziąć też jeden w pracy powiesić.........

w sklepie na miłej mogę zostawić...........
ich filia jest na reja.....tam pozwalają też wieszać
na reja jest fryzjer psi - tam też pozwolili mi kiedyś zostawić plakat

Kiedy mogę ci zawieźć?

Posted

Jak się robi bazarek ? Na ile dni mogę go zrobić ?Monday, nie udało mi się wcześniej, a teraz nie chcę Ciebie obciążać.

Wyjeżdżam 25 lipca, a nie mam konta bankowego w internecie. Wiking, kiedy Ty wyjeżdżasz? Może do Ciebie mogłyby wpływać ewentualne pieniążki? W Irlandii będę miała dostęp do internetu. Pod moją nieobecność mogłaby mama wysyłać rzeczy.

Posted

[quote name='anhata']Jak się robi bazarek ? Na ile dni mogę go zrobić ?Monday, nie udało mi się wcześniej, a teraz nie chcę Ciebie obciążać.

Wyjeżdżam 25 lipca, a nie mam konta bankowego w internecie. Wiking, kiedy Ty wyjeżdżasz? Może do Ciebie mogłyby wpływać ewentualne pieniążki? W Irlandii będę miała dostęp do internetu. Pod moją nieobecność mogłaby mama wysyłać rzeczy.

Aniu, moje konto już udostępniłem Lilith27. Wyjeżdżam w sobotę i wracam na chwilę 25., potem znowu wyjeżdżam na 9 dni. W międzyczasie zrobię bazarek wspólnie z mamą Alfika z Krakowa. Nie chciałbym się angażować na razie w jeszcze jeden bazarek, bo się w końcu pogubię, sorry. Bazarek bym Ci zrobił, ale nie mam kiedy. Ale to nie jest trudne, ja wzorowałem się na bazarkach Monday, teksty kopiowałem dosłownie. Wstawianie zdjęć - gdzieś tam pisałem Ci instrukcję. Konto musi Ci ktoś udostępnić, chyba że trochę poczekasz, aż skończą się moje bazarki, to w sierpniu udostępnię Ci swoje konto. Bazarek może trwać ile chcesz, ale myślę, że tydzień to dobry okres, żeby zorientować się, czy schodzą rzeczy. Zawsze można przedłużyć.

Posted

lilith27 napisał(a):
możesz Magda kiedy chcesz podrzucić

ps.
ja Lady wystawiam 2 razy w miesiącu wyróżnione allegro
ale jak widać ...efekty tego są marne

Ale zdjęcia dajesz te nowe - zielone?
Podobno Lady schudła...może jest atrakcyjniejsza?

Dzisiaj daję wszystkie 10 kartek anhacie, ona się z tobą skontaktuje.

Musimy znaleźć jej dom. W końcu trochę nas kosztuje jej utrzymanie :)

Posted

Przekazałam Lilith27 plakaty.

Wiking, mnie tylko chodziło o konto bankowe. Ja w Irlandii mam stały dostęp do internetu. A w Radomiu ma kto wysyłać rzeczy. Więc jest ok.

Posted

przepraszam za off:
mam do Was jako osób z Radomia prośbę:
może znacie kogoś kto regularnie jeździ z Radomia do Warszawy lub się tam wybiera na dniach..

poszukuję transportu z Radomia do Warszawy dla szczeniaka mix coli ... do piątku ... inaczej sunia zostanie wydana i niewykluczone że może trafić np. na łańcuch w przyszłości ... a o sterylizacji mowy nie ma.. W Warszawie ma mieć DT
ja sunię mogę podrzucić do radomia ...
... może ktoś jeździ tą trasą np. do pracy... /mój nr 604 322 515/

Posted

Oj kurcze, ja to nie mam prawka. TYlko moge pomóc w samochodzie. Teraz wyjeżdżają wszyscy po kolei. Do Piątku trzeba ją zawieśc ? A jeszcze jutro zajmuje się jedną sunią. Mam weta ustawionego itd..

Ma ktoś jakiś pomysł ?

Posted

BeataM, masz nowe wieści o Lady ? ciekawe jak psia dziewczyna się czuje.

Plakaty rozwieszam. Mam też kilka fajnych miejsc. Jest szansa, że właściciel się zgodzi. Monday, wyślij mi na [email protected] ten plakat, to sobvie jeszxze wydrukuje w kolorze.

Posted

[FONT=Times New Roman]Wspaniała 3 letnia sunia o pięknym imieniu Lady.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Została porzucona w wakacje 2009 roku na jednym z radomskich osiedli. Trafiła do schroniska, gdzie nikt się nią nie interesował [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Udało się zabrać Lady ze schroniska i umieścić w hotelu dla zwierząt pod okiem behawiorysty. W hotelu przeszła szkolenie pod kątem posłuszeństwa.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lady to super pies, nie przejawia agresji, potrafi chodzić na smyczy, uwielbia zabawy i bieganie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szukamy dla niej domu, profilaktycznie bez innych zwierząt i dzieci. Oczywiście w hotelu jest jej bardzo dobrze, uwielbia swoją opiekunkę, ale niestety koszt jej pobytu to 750zł/miesiąc. Nie damy rady dłużej jej tam trzymać, a nie chcemy, żeby znów trafiła do schroniska, gdzie cała praca z nią może pójść na marne.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Takie coś napisałam. Z tym bieganiem mogłam przesadzić...ale coś trzeba napisać.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Proszę pomóżcie z ogłoszeniami.[/FONT]