Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm...takie ekstra pieniądze...:)
Fajnie, Lady się przydadzą.
Ja mam jeszcze pieniądze dla Lady z bazarków, ale to jak przyjdą wszystkie wpłaty to prześlę.

Lady jest jednak akrobatką, u Donki też przeskoczyła przez dwa kojce....
No, a my mamy problem, bo im dłużej będzie musiała być u Magdy tym więcej pieniądzy nam potrzeba. Ja rozesłałam ponad 100 wiadomości PW z prośbą o pomoc finansową i tylko Bjuta i Bico się odezwały.

Posted

Jeśli zejdą wszystkie zadeklarowane wpłaty, wpłaty z bazarku książkowego plus to, co już mamy - to będzie 646zł. Lilith mówiła, że ma jakiś bazarek dla Lady, Anhata coś przygotowuje, no i Ty Monday - myślę, że lipiec mamy niezagrożony. A potem? Może Lady będzie już miała DS? Oby... :multi:

Beata M mówiła mi po rozmowie z Magdą, że Lady nie powinna jednak iść do domu, gdzie są dzieci. Ludzie, u których będzie, powinni przynajmniej na początku wykazywać się dużą dozą wyrozumiałości, spokoju i cierpliwości. Jeśli ten pan z Poznania jest wciąż zainteresowany Lady, powinien to wiedzieć i uzbroić się w cierpliwość, aż Magda wyprowadzi Lady z tego lęku.

Posted

A może pan chciałby Lady odwiedzić, poznać, pogadać z Magdą????
Wiem, że to prawie 400km...ale da się zorganizować.

A może mimo wszystko telefoniczna rozmowa z Magdą by się przydała. Ona wytłumaczyłaby panu jaka Lady jest, czego oczekuje....
Lilith, pomyśl o tym.

Posted

Pzrygotowuję rzeczy na bazarek. Przygotowuję..Muszę zdjęcia zrobić. Mam urawnie głowy w pracy. Jak przychodzę do domu to samo. Taki zawód plus gorący okres. Robię też paczkę dla Sandomierza. Jeśli ktoś ma ręczniki, miski to bardzo proszę.

Posted

Przyszłam tu na chwilkę żeby Wam przekazać dobre wieści
z Lady coraz lepiej
już w niej emocje powoli opadają
nadaj jest lękliwa ale strach powoli mija
robi się normalny przyjazny pies
jeszcze trochę to potrwa ale będzie "naprawiona" :)

Dom dla Lady:
na 100% bez dzieci
człowiek cierpliwy
nie robiący nic na siłę
spokojny i opanowany
rozumiejący jej zachcianki
pt;teraz mnie głaskaj a teraz już nie mam ochoty i stąd spadaj i najlepiej mnie nie dotykaj
ona w sytuacji zagrożenia próbuje capnąć(nie gryzie)-straszy
ale może się wystraszyć-spróbuje capnąć-ktoś się wystraszy-ona wystraszy się bardziej
i może być nie fajnie a tego nie chcemy.
Jeszcze dodam tylko,że ona nie jest agresywna robi to ze strachu-Magda nad tym cały czas pracuje i jak wyżej napisałam efekty są ale dmuchamy na zimne i szukamy takiego właśnie domu.