Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę wszystkich dogomaniaków z Radomia o pomoc, w schronie jest sunia z zaawansowanym świerzbem, wygląda strasznie:( Luisien chce jej bardzo pomóc, potrzebne są stare kołdry, przescieradła, poszwy, dobra karma. Luisien chce jeździc codziennie po południu do suni, kąpać ją i opatrywać, jesli ktoś miałby czas żeby pomóc lub choćby podwieźć dziewczynę do schroniska bo ona nie ma samochodu to byłoby super. Mnie nie będzie niestety do końca tygodnia bo wyjeżdżam jutro rano, a Luiza chce zacząć jak najszybciej. Bardzo proszę pomóżcie. Jeśli ktoś chce pomóc a nie ma kontaktu do Luisien to podam na PW.

Posted

[quote name='tula']Bardzo proszę wszystkich dogomaniaków z Radomia o pomoc, w schronie jest sunia z zaawansowanym świerzbem, wygląda strasznie:( Luisien chce jej bardzo pomóc, potrzebne są stare kołdry, przescieradła, poszwy, dobra karma. Luisien chce jeździc codziennie po południu do suni, kąpać ją i opatrywać, jesli ktoś miałby czas żeby pomóc lub choćby podwieźć dziewczynę do schroniska bo ona nie ma samochodu to byłoby super. Mnie nie będzie niestety do końca tygodnia bo wyjeżdżam jutro rano, a Luiza chce zacząć jak najszybciej. Bardzo proszę pomóżcie. Jeśli ktoś chce pomóc a nie ma kontaktu do Luisien to podam na PW.

Tula, napisz mi na PW. Nie jestem w stanie codziennie, ale coś się postaram pomóc.

Posted

Powiesiłam dzisiaj na nowo ogłoszenie Lady w zoologicznym na Miłej. Trzeba tam uważać, bo szybko tam zdejmują i zmieniaja miejsce tablicy.
Dałam też ogłoszenia Włodiemu. On jutro ma dać fundacjom. Trzymamy kciuki więc!

Posted

anhata napisał(a):
Tula, napisz mi na PW. Nie jestem w stanie codziennie, ale coś się postaram pomóc.

Wielkie dzięki Anhata:) zaraz wysyłam PW:)

Posted

Lady to wysterylizowana 3 - letnia suka w typie stafforda (pół amstaffka). Jest bardzo żywa i wykazuje ogromną chęć do pracy. Bardzo lubi ćwiczyć pod okiem tresera. Po prawie rocznym pobycie w schronisku Lady przechodzi aktualnie szkolenie pod kątem posłuszeństwa. Suczka przebywa w hotelu gdzie pod okiem behawiorysty poznaje zasady savoir vivru oraz uczy się podstawowych komend. Lady jest bardzo żywym i przyjaznym psem, a nadto bardzo inteligentnym psem. Po pierwszym poznaniu okazuje wiele uwagi i sympatii. W domu zachowuje czystość.
Nowy właściciel może liczyć na pomoc (radę)*behawiorysty.

Osoby zainteresowane adopcją Lady (tu wskazany byłby dom*bez innych zwierząt i maleńkich dzieci) proszone są o kontakt drogą* mailową, pisząc na adres [email protected] lub dzwoniąc na numer 0-502660178

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6814413_lady_juz_rok_czeka_na_dom.html
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Lady,20964
http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/lady_mix_asta__szuka_domu_juz_rok_293215_13340.html
http://www.morusek.pl/ogloszenie/29151/podglad/

Posted

Patrzyłam na rozliczenie....
Na wrzesień zostało 306zł...ja z bazarku już mam 147zł....
Jeszcze deklaracje...
Czyli jakoś na wrzesień starczy.

BeataM, czy Magda nie da nam zniżki na Lady??? Proszę, podpytaj....

Posted

Monday napisał(a):
Patrzyłam na rozliczenie....
Na wrzesień zostało 306zł...ja z bazarku już mam 147zł....
Jeszcze deklaracje...
Czyli jakoś na wrzesień starczy.

BeataM, czy Magda nie da nam zniżki na Lady??? Proszę, podpytaj....

dzisiaj będę to zapytam ;)

Posted

[quote name='wiking042']Ja z bazarku też będę miał 77zł. Przypominam grzecznie o wpłacie stałych deklaracji, abym mógł zapłacić za hotel. Beata, czy Magda coś opuści? Byłoby dobrze... :roll:[/QUOTE]

rozmawiałam z Magdą
opuści na 20zł/doba

Posted

U Magdy są takie opłaty....
Ale Magda pracuje z psami, to nie jest zwykły hotel, który zajmuje się przetrzymaniem psa (ew. zapewnieniem rozrywki).
Lady zmieniła się....podobnie wcześniejsza nasza astka Sofia, przeszła niesamowitą metamorfozę, co pozwoliło znaleźć jej ekstra dom.

Czyli za wrzesień płacimy 600zł :)
Fajnie....

Ale martwi mnie ten brak telefonów o Lady...naprawdę :(