Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ładnie...wyszło na to, że "nie taki diabeł straszny jak go malują"
Czyli ruszyć z ogłoszeniami. Jak ludzie się odezwą, to mówić im jaka jest sytuacja....tylko dobrze by było najpierw posłuchać co powie osoba postronna...tylko czy taka osoba wybada jaki jest pies?
Ale się komplikuje !!!!
Czyli już sprawy finansowe wzięł górę...tak? Po co tak mataczyć? Jakby sprawę jasno postawili, że sobie nie radzą, spytali co mają zrobić, lilith zaproponowałaby szkolenie, oni by powiedzieli, że ich nie stać, ale bardzo chcą Songa mieć, tylko nie wiedzą jak to pogodzić...to byśmy się zrzucili na dogomanii i fundęli im taki kurs...pewnie z 1000zł min by kosztował, ale byśmy dali radę.
A teraz...to myślę, że to oni na tego psa nie załugują (pomimo, że też nie mam pojęcia co z nim zrobić, gdzie go zabrać :( )

Posted

Lilith ja też moge zadeklarować nie wiecej niż 10 zł miesięcznie, chyba że Sofia znajedzie domek wtedy przezucę swoją deklaracje na Songo.

Posted

Wydrukowali mi dzisiaj Lady w Metrze:) po raz oklejny, może tym razem ktos sensowny się zgłosi...
ogłoszenie Songo tez cały czas zamieszczam na cafeanimal - trzy razy na dobę.
A tak poza tematem to może administratorzy dogomanii poradzą sie jakiegoś specjalisty co zrobic żeby forum nareszcie zaczęło działać tak jak trzeba...

Posted

jestem za poprawą warunków na dogo

dzwonił Pan, ktory pytał czy Lady to ja i czy jestem blondynką z czarną myszką
Pan szukał psa na kebaby

dzwoniła pani, która ma chomika, królika i papugę
ale rozmyśliła się, że boi się stracić inwentarz żywy

dzwoniła Pani, która straciła bokserkę i mąż bardzo to przeżył
Pani musi się jednak skonsultować z mężem, bo na razie jeszcze tego nie przemyślała
to starsi ludzie, i nie wiem czy ją ogarną i poradzą sobie
ale powiedziała, że jak coś to będzie dzwonić
na pytanie czy może dzwonić w nocy o północy powiedziałam że może
Pani jest z chorzowa

Posted

Chodów nie mam niestety MMD ale czasem troszkę szczęścia:) Tylko że jak widac z tego Metra dzwonią niestety różni ludzie, ale na szczęście trafiają sie tez dobre domy więc robie te ogłoszenia i robię:) Sofia znalazła domek więc jak bedzie potrzeba to przekazuję moją deklarację 30 zł na Songo.

Posted

Zośka ma dom? Ale miło - to za przeproszeniem był wrzód na d... nie Sofia oczywiście:), tylko te jej finanse.
A szczęście to Ty masz.
Jak już coś się ustali z hotelem, to się dorzucę, ale nie wiem ile.

Posted

mmd napisał(a):
Zośka ma dom? Ale miło - to za przeproszeniem był wrzód na d... nie Sofia oczywiście:), tylko te jej finanse.
A szczęście to Ty masz.
Jak już coś się ustali z hotelem, to się dorzucę, ale nie wiem ile.

Zośka ma super dom z tego co mi pisała Beata:) a domek znalazła z tego co wiem właśnie z ogłoszeń Beaty, ludzie sprawdzeni, przyjeźdżali do Sofii w odwiedziny zanim zdecydowali się na adopcję:) Z metra wczoraj podobno dzwoniło sporo osób, ale jak to bywa dużo się nie nadawało, jeśli by się trafiły jakies konkretne osoby Beata miała przekazać Doddy.

Posted

dziękuję Milena

zebrane deklaracje

Tula 30 złotych
Vasco 10 zł
Shirraeira 5 zł

ciocia O1us zadeklarowała pieniązki (nie wiem czy stałe czy jednorazowe)
Germaine podobnie

Od malej czarnej wpłynęła mi kwota 10 złotych jednorazowo

w sprawie Lady miałam jeden telefon z zapytaniem czy jestem blondynką z czarną myszką i czy Lady oddam na kebaby

dzwoniła jakaś pani, która ma papugę, chomika i królika i raczej woli nie ryzykowac ich zjedzenia

dzwoniła Pani, która straciła jakiś czas temu bokserkę
mąż jej płakał
musi się zastanowić, musi męza spytać
to starsze małżeństwo nie wiem czy sobie z nią poradzą
ale dzieci nie mają
mogą dzwonic w nocy o północy
ps. dzwonić ewentualnie będa z chorzowa

dzwoniła dziś z pani z łodzi
nie podobała mi się
nie rozumiała co mówię
chciała psa do dziecka półrocznego
bo Lady jest ładna
i najlepiej to ją już dziś przywieźć
wyjaśniłam, że im potrzebny jest mały piesek i na 100% grzeczny

Posted

Niech mi ktos wytłumaczy jak sie robi ogłoszenia na allegro, bo ja mam tam konto ale nic nigdy nie robiłam to zrobie wyróżnione Lady, chyba że ktos mógłby zrobić a ja mu kasę na wyróżnione prześlę, bo juz tracę cierpliwość z tymi ludźmi w końcu Lady musi znaleźć domek.

Posted

No to nam się przez to całe zamieszanie pomieszało:):) To może Lilith Ty usuń swoje allegro a ja prześlę Agaga kasę na wyróżnione? Co myślicie dziewczyny?

Posted

NIE, JA NIE MYŚLAŁAm żeby usuwać, tylko jeśli lilith chce jej robić to ja po prostu następnej nie wystawię jak ta co trwa się skończy.
jak uważacie ale jesli ktos oprócz mnie też ma zamiar robić allegro to ja sie wycofuje i na miejsce lady wstawię inną psinke-jest w czym wybierać niestety

Posted

No bo ja zamieszałam z tym allegro:) ale to tak jest z nadgorliwością, gorsza od faszyzmu:evil_lol:. Ja w każdym razie podtrzymuję ofertę wyróznienia i czekam na Waszą decyzję:)

Posted

wystawiłam jej wyróżnione alegro
jeśli usunę to chyba pieniązki przepadną

Agaga21 nie wiem, ale jeśli uważasz, że chcesz wystawić innego psiaczka, to już Lady będę podtrzymywać ogłoszenie
może nauczę sie w końcu robić tak piękne ogłoszenia jak Ty
a Ty aktualnie masz dużo piesków z BB na głowie

ps. myślałam, że nie wznawiasz jej obecnie ogłoszeń

Posted

A jak sprawa z Songusiem wygląda?
Gdyby co to służę pomocą w transporcie.

Czy idzie on do Magdy? Czy Omar udało się umówić z tymi ludzmi, żeby Songa zobaczyć??

Posted

Omar nie ma miejsca. Ja nie mam pieniędzy na hotel i szkoleniowca. Zbieram deklarację na hotel. Szukam domku. Państwo na własna rękę szukają domu. Podesłałam im ksiązkę na maila, którą dostałam od cioteczki z dogo. Niech zgłębiają wiedzę na razie.

sleepingbyday złozyła deklaracje 5 zł.
dziękuję

dziękuje Magda za deklarację jeśli chodzi o transport