shirrrapeira Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mogę zadeklarować 5 zł, więcej nie mam niestety. Quote
Monday Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No to ładnie...wyszło na to, że "nie taki diabeł straszny jak go malują" Czyli ruszyć z ogłoszeniami. Jak ludzie się odezwą, to mówić im jaka jest sytuacja....tylko dobrze by było najpierw posłuchać co powie osoba postronna...tylko czy taka osoba wybada jaki jest pies? Ale się komplikuje !!!! Czyli już sprawy finansowe wzięł górę...tak? Po co tak mataczyć? Jakby sprawę jasno postawili, że sobie nie radzą, spytali co mają zrobić, lilith zaproponowałaby szkolenie, oni by powiedzieli, że ich nie stać, ale bardzo chcą Songa mieć, tylko nie wiedzą jak to pogodzić...to byśmy się zrzucili na dogomanii i fundęli im taki kurs...pewnie z 1000zł min by kosztował, ale byśmy dali radę. A teraz...to myślę, że to oni na tego psa nie załugują (pomimo, że też nie mam pojęcia co z nim zrobić, gdzie go zabrać :( ) Quote
lilith27 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Podpowiadałam szkolenie, kastrację, etc.... shirrapeira dziękuję bardzo Quote
tula Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Lilith ja też moge zadeklarować nie wiecej niż 10 zł miesięcznie, chyba że Sofia znajedzie domek wtedy przezucę swoją deklaracje na Songo. Quote
LILUtosi Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Lilith spytaj jeszcze państwa czym karmią chłopaka? Quote
tula Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Wydrukowali mi dzisiaj Lady w Metrze:) po raz oklejny, może tym razem ktos sensowny się zgłosi... ogłoszenie Songo tez cały czas zamieszczam na cafeanimal - trzy razy na dobę. A tak poza tematem to może administratorzy dogomanii poradzą sie jakiegoś specjalisty co zrobic żeby forum nareszcie zaczęło działać tak jak trzeba... Quote
mmd Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Ty masz jakieś chody w tym metrze czy co? ;) Co chwilę jakiś pies tam ląduje... Quote
lilith27 Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 jestem za poprawą warunków na dogo dzwonił Pan, ktory pytał czy Lady to ja i czy jestem blondynką z czarną myszką Pan szukał psa na kebaby dzwoniła pani, która ma chomika, królika i papugę ale rozmyśliła się, że boi się stracić inwentarz żywy dzwoniła Pani, która straciła bokserkę i mąż bardzo to przeżył Pani musi się jednak skonsultować z mężem, bo na razie jeszcze tego nie przemyślała to starsi ludzie, i nie wiem czy ją ogarną i poradzą sobie ale powiedziała, że jak coś to będzie dzwonić na pytanie czy może dzwonić w nocy o północy powiedziałam że może Pani jest z chorzowa Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Chodów nie mam niestety MMD ale czasem troszkę szczęścia:) Tylko że jak widac z tego Metra dzwonią niestety różni ludzie, ale na szczęście trafiają sie tez dobre domy więc robie te ogłoszenia i robię:) Sofia znalazła domek więc jak bedzie potrzeba to przekazuję moją deklarację 30 zł na Songo. Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zośka ma dom? Ale miło - to za przeproszeniem był wrzód na d... nie Sofia oczywiście:), tylko te jej finanse. A szczęście to Ty masz. Jak już coś się ustali z hotelem, to się dorzucę, ale nie wiem ile. Quote
O1us_89 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Moja deklaracja w dalszym ciagu aktualna, jak sie cos ruszy to dawajcie:) Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 mmd napisał(a):Zośka ma dom? Ale miło - to za przeproszeniem był wrzód na d... nie Sofia oczywiście:), tylko te jej finanse. A szczęście to Ty masz. Jak już coś się ustali z hotelem, to się dorzucę, ale nie wiem ile. Zośka ma super dom z tego co mi pisała Beata:) a domek znalazła z tego co wiem właśnie z ogłoszeń Beaty, ludzie sprawdzeni, przyjeźdżali do Sofii w odwiedziny zanim zdecydowali się na adopcję:) Z metra wczoraj podobno dzwoniło sporo osób, ale jak to bywa dużo się nie nadawało, jeśli by się trafiły jakies konkretne osoby Beata miała przekazać Doddy. Quote
lilith27 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 dziękuję Milena zebrane deklaracje Tula 30 złotych Vasco 10 zł Shirraeira 5 zł ciocia O1us zadeklarowała pieniązki (nie wiem czy stałe czy jednorazowe) Germaine podobnie Od malej czarnej wpłynęła mi kwota 10 złotych jednorazowo w sprawie Lady miałam jeden telefon z zapytaniem czy jestem blondynką z czarną myszką i czy Lady oddam na kebaby dzwoniła jakaś pani, która ma papugę, chomika i królika i raczej woli nie ryzykowac ich zjedzenia dzwoniła Pani, która straciła jakiś czas temu bokserkę mąż jej płakał musi się zastanowić, musi męza spytać to starsze małżeństwo nie wiem czy sobie z nią poradzą ale dzieci nie mają mogą dzwonic w nocy o północy ps. dzwonić ewentualnie będa z chorzowa dzwoniła dziś z pani z łodzi nie podobała mi się nie rozumiała co mówię chciała psa do dziecka półrocznego bo Lady jest ładna i najlepiej to ją już dziś przywieźć wyjaśniłam, że im potrzebny jest mały piesek i na 100% grzeczny Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Niech mi ktos wytłumaczy jak sie robi ogłoszenia na allegro, bo ja mam tam konto ale nic nigdy nie robiłam to zrobie wyróżnione Lady, chyba że ktos mógłby zrobić a ja mu kasę na wyróżnione prześlę, bo juz tracę cierpliwość z tymi ludźmi w końcu Lady musi znaleźć domek. Quote
lilith27 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963146074 ogłoszenie Lady Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Prześlij mi nr konta na pW Lilith to opłacę jej wyróżnione. Quote
agaga21 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='lilith27']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963146074 ogłoszenie Ladyprzecież ja cały czas robię lady allegro. nie ma sensu powielać, to nawet jest wbrew regulaminowi, także jeśli ty jej teraz robisz to ja się wycofuję. Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No to nam się przez to całe zamieszanie pomieszało:):) To może Lilith Ty usuń swoje allegro a ja prześlę Agaga kasę na wyróżnione? Co myślicie dziewczyny? Quote
agaga21 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 NIE, JA NIE MYŚLAŁAm żeby usuwać, tylko jeśli lilith chce jej robić to ja po prostu następnej nie wystawię jak ta co trwa się skończy. jak uważacie ale jesli ktos oprócz mnie też ma zamiar robić allegro to ja sie wycofuje i na miejsce lady wstawię inną psinke-jest w czym wybierać niestety Quote
tula Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No bo ja zamieszałam z tym allegro:) ale to tak jest z nadgorliwością, gorsza od faszyzmu:evil_lol:. Ja w każdym razie podtrzymuję ofertę wyróznienia i czekam na Waszą decyzję:) Quote
lilith27 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 wystawiłam jej wyróżnione alegro jeśli usunę to chyba pieniązki przepadną Agaga21 nie wiem, ale jeśli uważasz, że chcesz wystawić innego psiaczka, to już Lady będę podtrzymywać ogłoszenie może nauczę sie w końcu robić tak piękne ogłoszenia jak Ty a Ty aktualnie masz dużo piesków z BB na głowie ps. myślałam, że nie wznawiasz jej obecnie ogłoszeń Quote
Monday Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A jak sprawa z Songusiem wygląda? Gdyby co to służę pomocą w transporcie. Czy idzie on do Magdy? Czy Omar udało się umówić z tymi ludzmi, żeby Songa zobaczyć?? Quote
tula Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 W takim razie Lilith trzymam kciuki żeby ktos z allegro zadzwonił, a jesli nie i skończy sie wyróznienie to ja zapłacę za następne:) Quote
lilith27 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Omar nie ma miejsca. Ja nie mam pieniędzy na hotel i szkoleniowca. Zbieram deklarację na hotel. Szukam domku. Państwo na własna rękę szukają domu. Podesłałam im ksiązkę na maila, którą dostałam od cioteczki z dogo. Niech zgłębiają wiedzę na razie. sleepingbyday złozyła deklaracje 5 zł. dziękuję dziękuje Magda za deklarację jeśli chodzi o transport Quote
Recommended Posts