tula Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja nie wklejam linków do ogłoszeń Lady bo ostatnio mam strasznie dużo zwierzaków do ogłaszania(ponad 20) i nie starcza mi już czasu na ich wklejanie, ale cały czas ogłaszam sunię. Regularnie, parę razy w tygodniu odnawiam jej ogłoszenia na gumtree warszawa, adopcja psa, cafeanimal(to odnawiam codziennie) i jak starcza mi czasu to robię też ogłoszenia na innych portalach. Quote
lilith27 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 wiem wiem tula i dziękuje ogromnie zebrałam tylko linki, które są na forum również te do wątków na innych forach, kto wie......może ktoś z dogomanii będzie chciał uczestniczyć również w nich Quote
majqa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Jestem Lilith. :lol: Rozpatrzę się w wątku ale bardzo Cię proszę, jeśli możesz mi podać link do postu, gdzie wrzuciłaś swój tekst lub do ogłoszenia z tym tekstem, byłabym bardzo wdzięczna. Quote
agaga21 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 iza, jak miło cię tu widzieć!:lol: niestety sunia nie budzi specjalnego zainteresowania nawet na dogo :shake:, mam nadzieję że to się zmieni. Quote
majqa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Musi się suni udać. :lol: Rozumiem, że z tekstem Lilith były ogłoszenia, których linki są podane na 1 stronie wątku. Już sobie dodałam do ulubionych link do allegro. Na spokojnie się w nim rozpatrzę i coś z tego utworzę. Quote
lilith27 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 strasznie się ciesze że odpowiedziałaś na prośbę majqo tekst znajduje się na pierwszej stronie i raczej wszystkie informacje najważniejsze też tam są jeśli są jakieś pytania postaram się odpowiedzieć Lady jest piękną suczką ale jakoś nikt jej nie chce dostrzec nie rozumiem czemu jeśli się uda wszystko jutro może odwiedzę Lady planuje wyłapać szczeniaczki z mamusią i podwieźć je do schronu jeśli je złapię to na bank będę w schronie królewiankę wyprowadzę z boksu mam ndzieję nie zapomnieć aparatu Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Lilth, bardzo proszę rozpatrz się w tym, co poniżej i punktuj rzeczy do poprawki. Bardzo proszę podaj również mail kontaktowy, uzupełnię w tekście w wykropkowanym miejscu. Przeczesałam wątek i starałam się niczego istotnego nie pominąć. Zdumiewająco uszaty amstaff czy po prostu cudna Lady? Jakież to przejmująco smutne - śni swój sen i nie chce się z niego obudzić. Widzi w nim człowieka, dla którego warto oddychać, strzec go, trwać u jego boku pomimo, wbrew i na przekór wszelkim psikusom, jakie płata los. Chłód schroniskowego poranka wprawia jej ciało w drżenie, zmusza do uchylenia czarnych jak węgielki oczek i zmierzenia się z widokiem stali krat, zza których dobiega zew wolności i nadzieja na urzeczywistnienie marzeń sennych. Lady, młoda, w pełni zdrowa (odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana) sunia o niezwykłej urodzie, wciąż przegrywa w loterii życia. Cóż z tego, że swym wdziękiem, delikatnością, grzecznością, inteligencją, ufnym, choć i momentami bojaźliwym (jakby za sprawą przeszłych przeżyć; zwłaszcza na okoliczność krzyku i wykonywania gwałtownych ruchów) wpatrzeniem w ludzi zaskarbiła sobie łaski akurat tych, którzy nie mogą ofiarować jej najcenniejszych, najbardziej pożądanych przez nią darów - siebie i domu. Kurtyna niewiedzy skrywa przeszłość Lady. Jedyną, znaną i niepodważalną informacją jest taka, że pewnego dnia, wraz z ślepym miotem, sunieczka została wyrzucona z samochodu. Może to i zbawienne, kiedy nie ma szans sięgnąć dalej wstecz? Jeśli ktoś w ten sposób rozstał się ze swą podopieczną, spodziewać się należy, że nie widział w niej czującej i myślącej istoty, że...była dla niego niczym. Ponoć nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Pozbywszy się biedactwa jak śmiecia mimowolnie komuś innemu oddał przysługę, bowiem człowiek, który zdecyduje się otworzyć swoje serce przed Lady zyska w niej najwierniejszego przyjaciela, a i godną pozazdroszczenia ozdobę!!! Czas najwyższy, by pomóc tym dwojgu się odnaleźć, a więc i przyłożyć rękę do happy endu opisanej historii! Niech tę sunię odnajdzie nowy pan i odkryje w niej, jak sugeruje imię, damę, bo ta bez wątpienia drzemie w Lady! Osoby zainteresowane adopcją Lady (tu wskazany byłby dom bez innych zwierząt i maleńkich dzieci) proszone są o kontakt drogą mailową, pisząc na adres [email protected] lub dzwoniąc na numer 0-502660178 Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 popłakałam się [email protected] dziękuję Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Odetchnęłam z ulgą. Mail uzupełniony. Królewna :loveu: jest cudniasta, gdzieś u diabła musi być jej człowiek, to po prostu niemożliwe żeby miała się zasiedzieć w schronisku. Ja ją widzę wyłącznie w łóżeczku, z zaspaną główką wyglądającą spod kołderki. Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 wrzuciłam na pierwszą stronę tekst bardzo dziękuję czy mogę prosić o wyróżnione allegro z nowym tekstem??????? pokryję koszty ogłoszenia Quote
Energy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='majqa']Ja ją widzę wyłącznie w łóżeczku, z zaspaną główką wyglądającą spod kołderki.[/QUOTE] Oby Twoje "widzenie" się spełniło Majqa:thumbs: Quote
agaga21 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 allegro poprawiłam, jutro chyba się kończy więc nowe będzie wyróżnione jeśli chcesz. półkrwi amstaff -ka wyrzucona jak śmieć z auta (788059268) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Agago, wrzuć proszę do aukcji to ostatnie zdanie tekstu: Osoby zainteresowane adopcją Lady (tu wskazany byłby dom bez innych zwierząt i maleńkich dzieci) proszone są o kontakt drogą mailową, pisząc na adres [email protected] lub dzwoniąc na numer 0-502660178 Jest w nim podany mail kontaktowy (uważam, że warto go podać, bo część ludzi tak może zechcieć przetrzeć sobie ścieżkę informacyjną), a ponadto celowo dodałam tu informację, jaki byłby wskazany dom dla Lady (zawartość nawiasu wiadomego zdania). Quote
agaga21 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ok, pod zdjęciami jest kontakt-zawsze tak robię, że kontakt jest na samym dole ale dla ciebie mogę zmienić tą regułę:evil_lol:;) Quote
majqa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Można wobec tego na dole umieścić całość zdania. :lol: Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 lady uwolniła się z dławika i poooobiegła ale to grzeczna dziewczynka szalala wariowała ale wróciła i pozwoliła się zapiąć niunka już zaskakuje, kim jestem chyba mnie rozpoznaje cieszyła się bardzo do mnie dostałą ucho wyszła na krtóki spacer zrobiła mega kupę choć nie udały się zaraz wrzucę fotki aaa lady przytyła robi się z niej grubaska jest przyjazną dziewczynką ale mam wrażenie, że to nie jest psiak przytulak Quote
lilith27 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 śniło mi się, że nagle ktoś nowy pojawił się i napisał na wątku, że przygarnie lady Quote
Monday Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 lilith...może to był proroczy sen:razz: Śliczna jest ta lady...biało-czarna...ech, co ludzie myślą sobie o psach? Że to jakieś zabawki...że jak im się znudzą to je wywalą ??? Quote
agaga21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wyróżnione allegro: Zdumiewająco uszaty amstaff czy cudna Lady? (803189083) - Aukcje internetowe Allegro tytuł musiałam skrócić bo się nie zmieścił cały. lilith, wysyłam ci pw z numerem konta. Quote
lilith27 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 pw doszło bardzo dziękuję:loveu: Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 był dziś przymrozek pewnie jej duupka zmarzła Quote
agaga21 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='lilith27']był dziś przymrozek pewnie jej duupka zmarzła[/QUOTE] może zamówicie jej kubraczek od arjuny? koszt to 15 zł lub (chyba) 5zł+stara, nieprzemakalna kurtka Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 trzeba będzie ją wymierzyć kiedy ja do niej pojade? Quote
Recommended Posts