Monday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Beata M napisał(a):Monday to nie była Lady. Taka podobna mi się wydała...było już ciemno:cool1: Quote
lilith27 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Lady ma czerwoną obróżkę, jakby co Quote
lilith27 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 ciotka Beatka Ty tam działasz na forum bullowatych może założysz wątek Lady? dałoby radę? Quote
lilith27 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 jutro będzie 3 miesiące jak Lady kibluje w schronie Quote
lilith27 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wiem wiem wczoraj była ładna pogoda, ale niestety nie mogłam jechać do niej myślę też o tym kubraczku tylko, że Lady zdaj się tyć szybko:shake: Quote
Energy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ale czy taki kubraczek jak namoknie to nie będzie jeszcze gorzej? Będzie musiał na niej schnąć przecież:shake: Quote
agnieszka24 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kubraczki, które szyją dziewczyny są nieprzemakalne, a do tego bardzo ciepłe :) Quote
Energy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 agnieszka24 napisał(a):Kubraczki, które szyją dziewczyny są nieprzemakalne, a do tego bardzo ciepłe :) A to dobrze, nie wiedziałam:lol: Quote
agnieszka24 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziewczyny zmierzcie Lady. Skoro teraz przybiera na wadze, to trzeba będzie wziąść kilka cm zapasu i zamówić kubraczek troszkę większy. Chętnie zasponsoruję kurteczkę dla Lady :) Potrzebne tylko są wymiary ;) Quote
lilith27 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 kochana już myśłałam, żeby jechać do second handu i wyszukać kurtkę nadającą się na kubrak problemem jednak jest z mojej strony zmierzenie suczki chodzi o to, że nie mam jak się wybrać do niej obecnie dziś pogoda pod psem....... a mąz idzie do pracy wczoraj była na przykład piękna pogoda i męża bym wyciągnęłą ze sobą ale nie niestety nie wyszło bo miałam odwiedzić szczeniaczki w innej części miasta ogromna szkoda...bo i to nie wyszło Quote
lilith27 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 ciotka Beatka się zaczaiła i porwała mnie do schroniska wieczorem:multi::multi::multi::multi: wymiary Lady: szyja 48 długość tułowaia od obroży do ogona 61 obwód klatki 74 obwód brzucha 65 Lady mnie nie poznała troszkę poszczekała na nas dała sie zapiąc na smycz potem wyrwała się obroży i uciekła łaskawie pozwoliła się złapać no i dziś pokazała, że jednak lubi się przytulić pakowała mi się na kolana jak kucnęlam do niej tuliła się troszkę pozwoliła się pogłaskać, podrapać no i zmierzyć przymilna suczka umie dać łapkę na komendę siad akurat usiadła do Beatki bardzo się cieszyła i prosiła o jedzonko no i łakoma księzniczka chciała ukraść mięska z garnka Lady postraszyła też troszkę inną suńkę, dużą wilkowatą panienkę Quote
agnieszka24 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ależ Lady jest piękna :loveu: Kubraczek zamówiony. Dziewczyny podajcie mi na PW adres do wysyłki. Quote
agaga21 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 allegro się skończyło. czy ktoś chce wyróżnić? Quote
lilith27 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 agnieszka24 napisał(a):Ależ Lady jest piękna :loveu: Kubraczek zamówiony. Dziewczyny podajcie mi na PW adres do wysyłki. o matko....... poważnie? pięknie, bardzo dziękujemy......:multi::multi::multi: kurcze ale fajnie....... ale adres do mnie...czy do schronu? agaga21 napisał(a):allegro się skończyło. czy ktoś chce wyróżnić? no cóż może w przyszłym miesiącu....może...... chwilowo słabiutko u mnie (cenzor nade mną stoi i mnie rozlicza) thx ogromne, że pamiętasz o suńce Quote
bullterrierka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 agnieszka24 napisał(a):Ależ Lady jest piękna :loveu: Kubraczek zamówiony. Dziewczyny podajcie mi na PW adres do wysyłki. BARDZO DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::loveu: agaga21 napisał(a):allegro się skończyło. czy ktoś chce wyróżnić? ja poprosze o nr konta na PW niech Księżniczka Lady będzie widoczna;) Quote
agaga21 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Beata M napisał(a): ja poprosze o nr konta na PW niech Księżniczka Lady będzie widoczna;) ok, już wysyłam pw. Quote
anhata Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mam nadzieje, ze ona tez znajdzie dom....a co u Songusia????? Quote
agaga21 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wyróżnione allegro: Zdumiewająco uszaty amstaff czy cudna Lady? (819812255) - Aukcje internetowe Allegro Quote
lilith27 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 dziękuje za allegro zdjęcie songiego jest z października gdzieś tu na wątku wklejałam Quote
agnieszka24 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziewczyny na jaki adres wysłać kubraczek dla Lady? Jest juz gotowy :multi: Jutro zrobię przelew i kubraczek niebawem powinien do was dotrzeć - potrzeba tylko adresu do wysyłki ;) Quote
agnieszka24 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 lilith27, BeataM czy któraś z Was mogłaby podac swój adres do wysyłki kubraczka dla Lady?? Nie wiem czy PW działa, więc jeżeli nie chcecie podawać swoich danych na forum to podaję swój numer 721-869-154, ewentualnie możecie podać adres na wątku kubraczkowym. Quote
Recommended Posts