bullterrierka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 agnieszka24 napisał(a):lilith27, BeataM czy któraś z Was mogłaby podac swój adres do wysyłki kubraczka dla Lady?? Nie wiem czy PW działa, więc jeżeli nie chcecie podawać swoich danych na forum to podaję swój numer 721-869-154, ewentualnie możecie podać adres na wątku kubraczkowym. Udało mi się zalogować!Cud Agnieszko bardzo Ci DZIĘKUJEMY za kubraczek dla Księżniczki. Jak tylko się u mnie pojawi listonosz z paczuszką odrazu porywam lilith27 i pędzimy do schronu! ps.gdzie są emotionki??? Quote
lilith27 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 czyli co adres swój dałaś już? tak? Quote
bullterrierka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 lilith27 napisał(a):czyli co adres swój dałaś już? tak? tak szykuj się na wyprawe do schronu Quote
Monday Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dogo działa :) :) :) Przynajmniej Lady będzie cieplej. W zimnym boksie, zero ruchu...kiedy ktoś się po nią odezwie ????? Taka śliczna obszczekiwaczka ludzi. Quote
bullterrierka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mam nadzieje,że Lady znajdzie domek na Święta Quote
lilith27 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ja myślę, że ona odstrasza ludzi tym szczekaniem i dlatego kibluje i kibluje Quote
tula Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Lady była wczoraj w Metrze i nikt nie zadzwonił? Quote
Monday Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 była :) Ale nikt nie dzwonił :( Lilith by coś napisała. Tula co z twoim małym szczeniaczkiem? Quote
tula Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Szczeniaczka w zeszłym tygodniu w poniedziałek zawiozłam do nowego domku do Wilanowa, bardzo fajna dziewczyna go adoptowała, mieszka z narzeczonym w nowym, wielkim mieszkaniu i mają juz suczkę jamniczkę, staruszkę i świnke morską. Sunia lubi szczeniaczki więc bawi sie z maluchem ( jezeli można go tak nazwać bo wyrośnie z niego spory psiak), myślę że Misiaczkowi bedzie u nich dobrze, starałam się wybrać najlepszy dom bo miałam trochę ofert. Mam z nowym domkiem kontakt. Bardzo mi przykro że nikt nie dzwonił w sprawie adopcji Lady, tak bardzo na to liczyłam, będę ja cały czas ogłaszać, do skutku. Quote
Monday Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Może tak jak z Zuzią i Łatką, ktoś sobie metro z Lady zostawił i się zastanawia... Quote
lilith27 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 dzwoniłą dzisiaj kobietka spod wrocławia własnie cos mówiłą o jakimś zdjęciu w gazecie ale pani chciała pieska do budy no i powiedziała coś jeszcze że ma już psa - samca, który im uciekł na łajdactwo psy go strasznie pogryzły no i teraz szukają nowej pupilki a do momentu kiedy czegoś nie znajdą, będa mieli tego na razie no więc powiedziałam, że lady musi być w domu a nie w budzie czy kojcu poniewaz zmarznie zimą i nie wchodzi to w grę życzylam pani powodzenia Quote
Monday Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Do momentu kiedy czegoś nie znajdą będą mieli tego... Co za kobieta....!!!!!!!!!!!!!! Oby telefonów od takich ludzi jak najmniej. Mniej nerwów będzie. Quote
tula Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja cały czas będę robić Lady ogłoszenia również na cafeanimal tylko zrobię kilka dni przerwy bo i tak znowu mi jej w ciągu paru dni nie wydrukują, ale nadal będę próbować może jeszcze raz sie uda. Quote
lilith27 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 dziękuję za wsparcie dziewczyny Quote
bullterrierka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 tula napisał(a):Szczeniaczka w zeszłym tygodniu w poniedziałek zawiozłam do nowego domku do Wilanowa, bardzo fajna dziewczyna go adoptowała, mieszka z narzeczonym w nowym, wielkim mieszkaniu i mają juz suczkę jamniczkę, staruszkę i świnke morską. Sunia lubi szczeniaczki więc bawi sie z maluchem ( jezeli można go tak nazwać bo wyrośnie z niego spory psiak), myślę że Misiaczkowi bedzie u nich dobrze, starałam się wybrać najlepszy dom bo miałam trochę ofert. Mam z nowym domkiem kontakt. Bardzo mi przykro że nikt nie dzwonił w sprawie adopcji Lady, tak bardzo na to liczyłam, będę ja cały czas ogłaszać, do skutku. Tula jeśli miałaś wiele osób chętnych na szczeniaczka może zgodzisz się pomóc wyadoptować nasze maluchy? Mamy z lilith27 sześć brzdąców i ani jednego domku a maluchy zaczynają się rozłazić,właściciel dzień w dzień pijany w trzy d**** Wczoraj coś do mnie bełgotał pod nosem,że miałam pieski zabierać a teraz on ma problem........ Quote
tula Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Beata podaj link do wątku bo jak miałam chetnych na szczeniaczka to szukałam jakiś innych ale tego wątku nie znalazłam, postaram sie poogłaszać, ale jak nie masz nic przeciwko to zrobie im wspólne ogłoszenie bo aktualnie ogłaszam 23 zwierzaki i nie wyrobie sie żeby robić każdemu osobne. Ten mój szczeniaczek był dość duży i dzwonili ludzie którzy szukali takiego własnie psiaka, wysyłałam też chetnym zdjęcie tej podrośnietej czarnej podpalanej suni z wątki załozonego przez Lilith szczeniakom z naszego schroniska, ale narazie nie mam odpowiedzi niestety. Quote
bullterrierka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/172063-6-szczeniaczkA-w-do-doA-u-w-ziemi-pA-jdzie-moA-e-jeden-chA-opak-siAE-ostaniewklejam link do naszych szczeniaczków Tula BARDZO DZIĘKUJE!!! Quote
lilith27 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 skacz królewianko a ja Ci tymczasem Troszkę zaoffuje Pomoc potrzebna Szukamy na gwałt DT, chociaz dla jednej istotki [quote name='Beata M']Byłam u maluchów.Patrze i oczom nie wierze....jeden po ulicy zapierdziela.... Niestety jaki gospodarz takie ogrodzenie,płot lichy,ogromne szpary...a maluchy się od Zorki uczą wychodzić. Spotkałam dwie dziewczynki które sobie pieski biorą do zabawy :( powiedziałam im,że piesków zabierać nie można. Że jeśli chcą mogą przychodzić,przyniesć szczeniaczkom mleka,kocyk,jedzenie dla mamy ale nie wolno ich wynosić. Chyba dotarło... Powiedziały mi,że jutro ma przyjechać jakaś pani i zabrać dwie suczki Dałam p.Andrzejowi do zrozumienia,że będę jutro z flaszką i jeśli będa wszystkie pieski flaszke dostanie ;) Co mamy robić???? Moja mama przyjmie Zorke i dwa szczeniaki na DT(Zorka zostałaby wysterylizowana) Więcej nie jest w stanie przygarnąć(ma 3 swoje psy kota i kota na DT oraz mężą-gdyby męża nie było przyjełaby wszystkie) Czy mamy zabrać Zorke i 2 szczeniaki do mamy a cztery szczeniaki do schronu :( ? Jak wybrać dwa z sześciu,które skazać na schron? Czy zostawić całą rodzinke u p.Andrzeja? http://www.dogomania.pl/threads/172063-6-szczeniaczkA-w-maA-e-kulki-szukajAE-DT-i-DS Quote
lilith27 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 spij dobrze Lady banerki Ci podlinkowałam na nowo Quote
lilith27 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 może dziś kubraczek przyjdzie Quote
agnieszka24 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziewczyny kubraczek dopiero dzisiaj zostanie wysłany. Nie wiem czemu pieniadze tak długo szły :( Wysłałam bodajże w środę, a dopiero wczoraj wpłynęły na konto.. Zawsze wchodziły na drugi dzień, nie wiem czemu tym razem tak długo to trwało.. Najważniejsze że niedługo Lady będzie miała cieplutko :) Całe szczęście, że mrozów nie było. Quote
lilith27 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 ja sobie tylko tak gadam sama do siebie na forum tak o.......żeby watek podnieść faktycznie na razie jest ciepło Quote
tula Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A ja dzisiaj widziałam Lady, troche mnie obszczekała, ale dała się pogłaskać po pyszczku przez kraty, byłam niestety bardzo krótko bo zawoziłam plakat Tinki i musiałam w=zaraz wracać bo syn mi choruje. Quote
Recommended Posts