supergoga Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 BYło do przewidzenia, taki pies jak trol migiem znajdzie dom. Musimy tylko zachować czujność. Ważne że pójdzie na tymczas i będzie bezpieczny przed zakusami niewłaściwych osób. Quote
ania z poznania Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Telefon dzwonił mi wczoraj do 23.41! Zainteresowanie ogromne! Czy mamy dogomaniaczki z Lublina do sprawdzenia domku? Quote
majqa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Lublin - mariee, warsawmoo, bico i to będzie na pewno zrobione na tip-top. Jeśli nie te osoby, proście, by poleciły kogoś. Quote
supergoga Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Słuchajscie, mam wrażenie że to trochę nie ma sensu. Dzwonią telefony, do mnie też, było do przewidzenia że taki pies będzie miał błyskiem dom. Nie jestem za wywożeniem go na drugi koniec Polski, jeśli w Poznaniu, okolicy, a nawet na Pomorzu odezwały się super domki. To warto robić w przypadku psa, który nie ma wilkiego zainteresowania. Ale tutaj - uważam że wywożenie Trola do Lublina mija się z sensem. Jak myślicie. Ja dzisiaj od rana miałam telefon z Kalisza w sprawie Trola. Quote
ania z poznania Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Co do Lublina-zgadzam się, lepiej mieć Trola bliżej. Myślę, że naprawdę bedzie w czym wybierać jeżeli chodzi o domki :multi:! Quote
majqa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Podałam nicki osób, co do których nie mam wątpliwości, że sprawdzą domek dobrze ale... Oczywista oczywistość, z którą nie polemizuję, należy wybrać dom o rzut beretem od Poznania, by móc go sprawdzić/ sprawdzać w przyszłości. Sama tak właśnie bym zrobiła. Ten pies to cymesik więc...nie ma obaw, znajdzie dom w Waszym rejonie. Nie mam wątpliwości. Quote
ania z poznania Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Za namiary bardzo dziękujemy, myślę, że w przyszłości skorzystamy :lol:. No dokładnie, tak jak mówisz, cymesik......:evil_lol: Quote
Energy Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Rzeczywiście śliczny maluszek, a nasz Lublin daleko:cool3: Quote
majqa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Miałam zapytanie w związku z Trolem. Poprosiłam panią o kontakt z osobą pilotującą adopcję, czyli podałam namiar na Supergogę. Niezależnie od tego, czy i co jest już dograne w sprawie Trola, może dom godzien jest uwagi i można mu zaproponować innego mikro piesia. Quote
supergoga Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Ja wysyłam wszystkim naszą ankietę. Zbieram dane - czekamy do końca kwarantanny. Dzisiaj zabrałam trola i Giganta - oba już bezpieczne. Trol w domku tymczasowym obszedł ogródek, oczywiście ozdobił go ozdobami dwojakiego rodzaju :cool3:. Jest miły bardzo. Tylko wnerwia mnie ta moda - takie akurat wszystkim w oczy wpadają, a Gigant - mnie osobiście bardziej się podobający - nikomu. Gigant tak chętnie dzisiaj szedł na smyczy ze schroniska że szok. Quote
majqa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Trafiła się też pani z Poznania zainteresowana Remkiem. Rozmawiałyśmy i przegryza się z tematem, a rozmowa była przesympatyczna. Namówiłam panią, taką mam przynajmniej nadzieję, do kontaktu z Animalią, by, jeśli odpuści temat, poprosiła Was o pomoc w znalezieniu psiaka z Waszego rejonu. Quote
marta23t Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Majga dzięki:loveu: ja już zakochana po uszy:cool3: Quote
ania z poznania Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 supergoga napisał(a): Tylko wnerwia mnie ta moda - takie akurat wszystkim w oczy wpadają, a Gigant - mnie osobiście bardziej się podobający - nikomu. Gigant tak chętnie dzisiaj szedł na smyczy ze schroniska że szok. Próbowałam kilka osób zainteresować Gigantem Orim- bez skutku, chcą yoreczka!!!! A mnie też właśnie on najbardziej porusza! Quote
Safii Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No i proszę jakie Troll ma powodzenie. Nawet moja siostra przedlądająć forum się w nim zakochała. I właśnie dlatego piszę. Jeśli wszystkie domki zawiodą, to proszę wziąść pod uwagę domek mojej siostry. Lokalizacja Częstochowa. Bezdzietne małżeństwo w średnim wieku. Opiekowali się już psami na DT. Między innymi Rodosem-dogiem Niemieckim zabranym ze schronu przez FFA. Ela i Miro szukają małego pieska. W Trolu się zakochali (przypomina mojego psiaka, który odszedł po 14 latach :( :( :( ......... Podaję mój adres: [email protected]. Trzymam kciuki za Trolika - oby znalazł najwspanialszy dom na świecie!!! Quote
agaga21 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ciągle pisze do mnie pani, która za wszelką cenbę chyba chcwe dostać trola bez kastracji. już kilka razy jej pisałam że kastracja jest konieczna i że proszę o kontakt telefoniczny...:roll: Quote
agaga21 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ania z poznania napisał(a):A skąd jest ta pani? nie wiem, odsyłałam ją na telefon do ciebie Quote
ania z poznania Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Potrzebuję kogoś z Koszalina do sprawdzenia domku, kogo mamy z tych okolic :lol:? Quote
Betbet Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 nie wiem czy on jeszcze aktualny...i jak do dzieci? Quote
ab-agnieszka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 I jakie decyzje cioteczki? Ja wczoraj bylam na wizycie przed adopcyjnej w Tychach dla Trola i wyszla bardzo pozytywnie. Quote
majqa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ania z poznania napisał(a):Potrzebuję kogoś z Koszalina do sprawdzenia domku, kogo mamy z tych okolic :lol:? Dziś do mnie zadzwonił ten, jak sądzę pan z Koszalina (znalazł mnie w aukcjach Animalii). Czekają wraz z żoną na wizytę przedadopcyjną, usiłują się dodzwonić do Gosi i, jak to pan określił, do pani Ani (czyli pewno do Ciebie Aniu) i to się nie udaje. Istotnie, u Gosi włącza się poczta głosowa. Ów pan chce tylko wiedzieć, na czym stoi, czy ta wizyta się odbędzie, czy ma też szukać innego psiaka i temat Trola ma uznać za zamknięty. Rozmowa z panem bardzo rzeczowa. Odpowiedzcie mi proszę, napiszcie na PW/ podajcie kontakt - numer tel. do kogoś, kto odbierze tel. od pana i porozmawia z nim. Przekażę mu ten namiar. Quote
majqa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ania z poznania napisał(a):Potrzebuję kogoś z Koszalina do sprawdzenia domku, kogo mamy z tych okolic :lol:? Pan z Koszalina podał mi namiar do osoby, jak zrozumiałam pracownika koszalińskiego schroniska, osoby mocno zaangażowanej w psie sprawy, osoby jednocześnie, która podobno wizyty przedadopcyjne robi. Warto się z nią skontaktować, by szybciej doszło do sprawdzenia domu. Przesyłam ten namiar Tobie Aniu i Supergodze na PW. Quote
agaga21 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 majqa napisał(a):Dziś do mnie zadzwonił ten, jak sądzę pan z Koszalina (znalazł mnie w aukcjach Animalii). Czekają wraz z żoną na wizytę przedadopcyjną, usiłują się dodzwonić do Gosi i, jak to pan określił, do pani Ani (czyli pewno do Ciebie Aniu) i to się nie udaje. Istotnie, u Gosi włącza się poczta głosowa. Ów pan chce tylko wiedzieć, na czym stoi, czy ta wizyta się odbędzie, czy ma też szukać innego psiaka i temat Trola ma uznać za zamknięty. Rozmowa z panem bardzo rzeczowa. Odpowiedzcie mi proszę, napiszcie na PW/ podajcie kontakt - numer tel. do kogoś, kto odbierze tel. od pana i porozmawia z nim. Przekażę mu ten namiar. do mnie też dzwonił, podałam mu kom. do supergogi bo do ani nie mógół się dodzwonić.pan wydawał się bardzo konkretny. Quote
ania z poznania Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tak, już po rozmowie, jutro dogadają się z panią Karoliną i ustalą termin wizyty :lol:. Quote
Recommended Posts