Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Jestem w takim razie wyjątkiem, tak mi to nie smakuje, ze przełknąć nie daję rady :D[/QUOTE]

a może na kiepskie jakieś trafiłaś?
no dobra, może są wyjątki ;) ja w każdym razie uwielbiam, a że jem rzadko, to uwielbiam jeszcze bardziej:evil_lol:

Posted

dzisiejsza lenuszka :loveu:
[IMG]http://i57.tinypic.com/105p0yv.jpg[/IMG]

[IMG]http://i61.tinypic.com/359bfw8.jpg[/IMG]

[IMG]http://i59.tinypic.com/nfk021.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agaga21']a może na kiepskie jakieś trafiłaś?
no dobra, może są wyjątki ;) ja w każdym razie uwielbiam, a że jem rzadko, to uwielbiam jeszcze bardziej:evil_lol:[/QUOTE]Raczej nie, bo wszyscy sie zajadali tylko ja po wzięciu kęsa jedzonka podziękowałam :D

Posted

[quote name='zerduszko']Wszystkiego najlepszego :)[/QUOTE]dziękuję :)

[quote name='furciaczek']Matko, jaka Lenka już duuuza!![/QUOTE]nooo, niedługo sama się przekonasz jak dzieci szybko rosną :eviltong:

[quote name='magdabroy'][URL]http://i61.tinypic.com/359bfw8.jpg[/URL] jaka radość :)[/QUOTE]bo mama buja się razem z nią na huśtawce :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Raczej nie, bo wszyscy sie zajadali tylko ja po wzięciu kęsa jedzonka podziękowałam :D[/QUOTE]to widać jesteś wyjątkiem ;)

[quote name='Donvitow']Sto lat " staruszko".:).[/QUOTE]dzięki :) :mad:

[quote name='dOgLoV']ślicznotka :loveu:[/QUOTE]po tatusiu.

u nas jakaś wichura się zbliża. dosłownie pół godziny temu wróciłam z etną z prawie 2-godzinnego spaceru. jejku, jak dobrze, że nas ta pogoda nie złapała gdzieś daleko od domu! karol miał sadzić drzewka ale zbiera wszystko co mogłoby odfrunąć i chyba będzie się tez ewakuował do domu.
kamil znów na zapalenie ucha i gorączkę:placz: bidulek śpi od kilku godzin :(

kocica dziś nie przyszła, za to gruby się najadł. kurcze, jak ona jutro lub w pon. sie nie pojawi, to ja nie wiem. karol we wtorek wyjeżdża na 2 dni, więc sterylka wchodzi w grę jedynie w poniedziałek lub w piątek. jeszcze na dodatek z kamilem muszę lekarza znów odwiedzić. no nic się nie układa...boję się, że znów, gdy zostanę sama w domu z dzieciakami, problemy się spiętrzą jak to zwykle bywa gdy karol wyjeżdża...

Posted

[quote name='lula2010']sto lat :-),LENKA -sliczna dziewusia :-)[/QUOTE]dzięki :)

i jak tu nie wierzyć w koci 6 zmysł? mała łajza przez cały weekend się nie pojawiła. no co za złośliwe kocisko!:angryy:

Posted

[quote name='Donvitow']
Dzisiaj kosiłem trawnik. A teraz mi podlewa nowe nasadzenia.:). Super.[/QUOTE]
zapomniałam ci na smska odpisać:oops: karol drzewa sadził od rana. pewnie pojutrze już ich nie będzie, bo etna ostatnio znów daje czadu. dziś karol stwierdził, że nie ma śliwy a ponoć była jeszcze niedawno :diabloti:

Posted

[quote name='agaga21'] dziś karol stwierdził, że nie ma śliwy a ponoć była jeszcze niedawno :diabloti:[/QUOTE]

Ja tak kiedyś zastanawiałam się nad zniknięciem jabłoni ;) Pociesza fakt że psiska przy rozbiórce drzew bawiły się przednio :razz:

Posted

[quote name='agaga21']zapomniałam ci na smska odpisać:oops: karol drzewa sadził od rana. pewnie pojutrze już ich nie będzie, bo etna ostatnio znów daje czadu. dziś karol stwierdził, że nie ma śliwy a ponoć była jeszcze niedawno :diabloti:[/QUOTE]

Kurcze musicie zabezpieczyć. Szkoda drzewek i Karola pracy.:( Trzy paliki na drzewko. Biorąc poprawkę na Etnę takie paliki średnicy 10 cm. Na górnych końcach poprzeczki od jednego palika do drugiego./ w parkach czy przy ulicach tak zabezpieczają./

Posted

[quote name='Izabela124.']Mogę zrobić :)[/QUOTE]

Porobię spanielkowi fotki i podeślę. Jest taki sympatyczny jak mało który spaniel. Mimo że ma na spacerze swoje " niuchaniowe" sprawy zawsze podejdzie się poprzytulać. Fajny naprawdę a siedzi w schronisku.:(

Posted

takie paliki to nie przeszkoda dla etny. przecież też można je zjeść.

u nas leje. kocicy jak nie było, tak nie ma i pewnie w taką pogodę się nie pokaże :( pani weterynarz nawet zaproponowała, że jak karola nie będzie a uda się ją złapać, to ona po nią przyjedzie a potem ją odwiezie. no ale nie ma paskudy :(

Posted

[quote name='furciaczek']Mam nadzieje ze w końcu przylezie kocica i uda sie sterylke zrobić zanim sie kocisko rozpakuje ehh[/QUOTE]

jutro ponoć ma nie padać. może jutro przyjdzie. rany, ile mnie to nerwów kosztuje:shake: