Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja go też mam na nk.Nawet były dwie osoby nim bardzo zainteresowane ale były to osoby pracujące od 6-17 i w tym czasie pies by przebywał sam w domu albo mające już inne zwierzęta(dwa malutkie 6kg pieski)....Sorry za offa ale znacie możoe kogoś kto ma na zbyciu wózek rehabilitacyjny dla kociaka?Mam właśnie taką 5tyg bidę z urazem kręgosłupa co za tym idzie ma niedowład tylnich łap w tym jedną połamaną.Proszę popytajcie znajomych

Posted

odwaliłam niezły numer:) przelałam kasę Dropsa na konto naszej Dosi w dt zamiast na konto pana marka. I pisze do mnie maila, że hotel nadal nie opłacony, no to ja zdziwko. Patrzę w historię i wszystko jasne:) ale już zapłaciłam i Dropsik jest bezpieczny:)

Posted

he, he, piechcia , blagam, pamietaj o mnie, bo ja najwieksza gapa z gap jestem. Rachunki oplacam zawsze po terminie bo moja zyciowa zasada to -jutro, jutro, czyli maniana :)

Posted

nasze psiaki na szczęście nie są zagrożone. Pan Marek mi napisał, że są na uboczu, a woda jet bardziej w centrum, a w Opolnie jest spokój. Ale nie mogłam się dodzwonić, co mnie strasznie przeraziło, więc chyba sa problemy z prądem i zasięgiem. Jak usłyszałam słowo Bogatynia to aż zamarłam... Jeszcze tego byłoby trzeba, do ogólnego nieszczęścia:(