Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
(...) Wydaje mi się, że ludziom nie chce się czytać historii, kurczę mam nadzieję, że się mylę...

Różnie to bywa. Każdy tekst, każda treść ma swego odbiorcę, a nigdy nie są nim tzw. wszyscy. Skłaniam się więc ku przekonaniu, że warto robić teksty alternatywne w wymowie, to zwiększa szansę zwierzęcia.

Posted

Gonia- wysłałam Ci wtedy mój nr na pw , ale nie wiem , czy dostałaś.
Jezeli chodzi o dzieci, to nie sprawdziłam go tak oko w oko...ale jak przyszły do schronu dzieci z rodzicami, to bardzo do nich ciągnął...chciał sie witać, ale dzieci sie bały więc nie podchodziliśmy...Gonia- on jest taki łagodny, że nie wyobrazam sobie, żeby pokazał zęby...taki ciapek...chodzi , patrzy wącha, w ogóle nie ma nerwów, nie szczeka...w kojcu, posłusznie sobie leży, gdy inne psy szczekaja i hałasują...taki arystokrata...jak spotka kota , to sobie go wącha i już...nie wykazuje żadnej agresji...ja mam duże dziecko, więc na niego nie reagował nerwowo....nie wiem czy chodzi Ci o malutkie dzieci?
Znając dogi, wiem, że to psy zrównowazone...
zagrozeniem dla dziecka moze byc jego masa i wiekość, ale nie jest specjalnie zywiołowy, nie skacze, nie przewraca ludzi

Posted

Dom pod Szczecinkiem odpadł.
Pańciostwo zrozumieli, że ten wielki pies, wielki jak mały koń, to mały konik;)

Zrobili mu miejsce w stajni i przyjechali po niego z przyczepą.:diabloti::loveu:

Eliminuję domy z kojcami i psami.

Jeszcze muszę zadzwonić do Trójmiasta i Poznania.