Juustii Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy się wtorkowo i ślicznie pozdrawiamy :loveu: Quote
eve86 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy i pozdrawiamy w ten deszczowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Viky i Carmen przesyłają buziaki cioci Iwonce i Toffisiowi :loveu::evil_lol::loveu: Quote
iwa63 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Witamy środowo wszystkich miłych gości Nie wiem jaka jest przyczyna słabego apetytu u mojego urwiska nie widzę żeby był chory bo się bawi jest żywy,ale jeść nie chce, daje mu z ręki i to zje troche i już nie chce muszę robić kilka podchodów. Jeszcze mu zmienię karmę może mu się royalek znudził ,w zeszłym tygodniu kupiłam mu nową partię -na wagę, może coś mu nie odpowiada już sama nie wiem bo dzisiaj to wszędzie oszukują a oto kilka fotek Quote
Marzena* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy ślicznego Toffisia :loveu::loveu::loveu:. Viky też nie chce jeść, dla niej to dobrze bo powinna trochę zrzucić sadełka, ale ona przestała w ogóle jeść:mad::mad::mad:. Ja jej teraz daję 2 razy dziennie odrobinę royala wymieszanego z rinti, cesarem lub animondą. Suchego nie zje wcale. Jak nie zje od razu to zabieram i daje później. Nie mogę jej zostawić bo Viky je royala dla dorosłych a Carmen Eukanubę dla szczeniąt i jak tylko miska Viky stoi bez nadzoru to młoda się do niej dobiera no a potem ostro psuje atmosferę w domu :diabloti: Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol: Quote
Princess_York Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale przystojniak :loveu: :loveu: a na ostatnim ząbki widać ;) Quote
FREDZIU Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy sie po naszej nieobecności, dziekujemy ze o nas pamietacie, Toffiś sliczy i fotki sliczne. Ja Fredzi kupiłam teraz troche royalka dla yorków i trochę eukanuba(nawiasem mówiąc idąc kupić ten pokarm sugerowałam się opiniami, że royal nie jest taki ,ze eukanuba jest tez dobra, ma wszystkie witaminy, mikroelementy i minerały, a nie wedziałam ze kosztuje tyle mniej więc sie ucieszyłam)Fredzia wcina, więc następnym razem kupie tylko eukanuba. Quote
*kleo* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://img687.imageshack.us/img687/4403/pict1539.jpg jaka mordka puchata rozczochrana :loveu: A odnośnie jedzenia - próbowałaś Acanę? Gracja nawet na sucho ją podjada, a royala nawet z puszką nie jadła zbyt chętnie. Quote
eve86 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy serdecznie środowo :loveu: Riki moze jesc tylko Royala albo Acane po innych są w domu dosc nieciekawe skarby. Fotki superowe- Toffis wygląda jak mały misiaczek :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy się popołudniowo :loveu:Toffiś to już taki kawaler może czas na zmianę banerka bo stary wprowadza w błąd na nim takie maleństwo a to już kawał chłopa:loveu: Quote
iwa63 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy ślicznego Toffisia :loveu::loveu::loveu:. Viky też nie chce jeść, dla niej to dobrze bo powinna trochę zrzucić sadełka, ale ona przestała w ogóle jeść:mad::mad::mad:. Ja jej teraz daję 2 razy dziennie odrobinę royala wymieszanego z rinti, cesarem lub animondą. Suchego nie zje wcale. Jak nie zje od razu to zabieram i daje później. Nie mogę jej zostawić bo Viky je royala dla dorosłych a Carmen Eukanubę dla szczeniąt i jak tylko miska Viky stoi bez nadzoru to młoda się do niej dobiera no a potem ostro psuje atmosferę w domu :diabloti: Pozdrawiamy cieplutko :lol::lol::lol: Witamy i dziękujemy za rady zawsze coś ciekawego można się dowiedzieć może Toffiś już nie potrzebuje tyle jedzenia co przedtem a waży 2kg myślę że teraz przystopował z jedzeniem bo zbliża się do końcowej wagi mam taką nadzieję że to może być powód jego niejedzenia albo to te ząbki:roll::roll::roll: [quote name='Princess_York']Ale przystojniak :loveu: :loveu: a na ostatnim ząbki widać ;) Witamy i dziękujemy za komplementy [quote name='FREDZIU']Witamy sie po naszej nieobecności, dziekujemy ze o nas pamietacie, Toffiś sliczy i fotki sliczne. Ja Fredzi kupiłam teraz troche royalka dla yorków i trochę eukanuba(nawiasem mówiąc idąc kupić ten pokarm sugerowałam się opiniami, że royal nie jest taki ,ze eukanuba jest tez dobra, ma wszystkie witaminy, mikroelementy i minerały, a nie wedziałam ze kosztuje tyle mniej więc sie ucieszyłam)Fredzia wcina, więc następnym razem kupie tylko eukanuba. Witamy Fredziulkę i jej pańcię Muszę jutro kupić inną karmę może eukanuba ,trochę poeksperymentuję bo trzeba ratować tego diabełka.Serek biały je mięsko same też, ale w niedużych ilościach, może staje się bardziej wybredny:diabloti: [quote name='*kleo*']http://img687.imageshack.us/img687/4403/pict1539.jpg jaka mordka puchata rozczochrana :loveu: A odnośnie jedzenia - próbowałaś Acanę? Gracja nawet na sucho ją podjada, a royala nawet z puszką nie jadła zbyt chętnie. Jutro pójdę do sklepu i kupię kilka rodzaji askanę też dzięki za radę;) Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam popoludniowo :loveu: Coco z suchej karmy "je" royala, mi Pani weterynarz odradzala eukanube ale ta szczerze to sie nie znam :roll: Quote
ewa2909 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy sie wieczorowo-deszczowo:multi:A u nas psiaki na royalku(oczywiście jedzą odwrotnie niz powinni:mad:)Aksa je dla szczeniorów a Tosiek dla dorosłych:mad:.Miseczki z karmą stoją cały czas.Razej mało co z nich ubywa:shake:.Wieczorkiem daje im tą suchą karme zalane wywarkim z gotowanego dla nich kurczaczkiem.I to niestety znika w try migi:roll:.Tośkowi to akurat nie zaszkodzi bo onchudzinka i taka malizna,ale z Aksy robi się pomału niezłe słoniątko;) Quote
Nati28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Witamy sie wieczorowo-deszczowo:multi:A u nas psiaki na royalku(oczywiście jedzą odwrotnie niz powinni:mad:)Aksa je dla szczeniorów a Tosiek dla dorosłych:mad:.Miseczki z karmą stoją cały czas.Razej mało co z nich ubywa:shake:.Wieczorkiem daje im tą suchą karme zalane wywarkim z gotowanego dla nich kurczaczkiem.I to niestety znika w try migi:roll:.Tośkowi to akurat nie zaszkodzi bo onchudzinka i taka malizna,ale z Aksy robi się pomału niezłe słoniątko;) Moj Coco tez ostatnio przytyl i zrobilo sie z nigo sloniatko i to nie male :eviltong: Quote
laurin Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witam:multi: Ale słodziaczek z Niego:loveu: http://img687.imageshack.us/img687/4403/pict1539.jpg Uszka ma cudne:loveu: A może zmień rodzaj karmy - nie chodzi mi tu o firmę ogólnie - tylko jeśli miałaś dla yorków to spróbuj tą mini dla małych ras, lub odwrotnie;) Quote
iwa63 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='eve86']Witamy serdecznie środowo :loveu: Riki moze jesc tylko Royala albo Acane po innych są w domu dosc nieciekawe skarby. Fotki superowe- Toffis wygląda jak mały misiaczek :loveu: Witamy i dziękujemy za rady jutro coś zaradzę bo dzisiaj u mojej siostry jadł karmę dla dorosłego psiaka nie pamiętam jaka nazwa więc nie chodzi tu chyba o brak apetytu tylko zmienił mu się smak.A misiaczek to z niego jest nawet powiedziałabym że niedźwiadek. [quote name='Doti1986']Witamy się popołudniowo :loveu:Toffiś to już taki kawaler może czas na zmianę banerka bo stary wprowadza w błąd na nim takie maleństwo a to już kawał chłopa:loveu: Witamy wieczornie Ja jestem za ale muszę poprosić specjalistki o pomoc :evil_lol: [quote name='Nati28']Witam popoludniowo :loveu: Coco z suchej karmy "je" royala, mi Pani weterynarz odradzala eukanube ale ta szczerze to sie nie znam :roll: Witamy wieczornie i dziekujemy [quote name='ewa2909']Witamy sie wieczorowo-deszczowo:multi:A u nas psiaki na royalku(oczywiście jedzą odwrotnie niz powinni:mad:)Aksa je dla szczeniorów a Tosiek dla dorosłych:mad:.Miseczki z karmą stoją cały czas.Razej mało co z nich ubywa:shake:.Wieczorkiem daje im tą suchą karme zalane wywarkim z gotowanego dla nich kurczaczkiem.I to niestety znika w try migi:roll:.Tośkowi to akurat nie zaszkodzi bo onchudzinka i taka malizna,ale z Aksy robi się pomału niezłe słoniątko;) Witamy wieczornie Te nasze psiaczki to takie przekorne bestyjki:diabloti: [quote name='Nati28']Moj Coco tez ostatnio przytyl i zrobilo sie z nigo sloniatko i to nie male :eviltong: Ale jak ma apetycik to fajna sprawa zawsze mozna mu zmniejszyć porcje pamietam jak było fajnie jeszcze nie zdążyłam nasypać a już w biegu zjadał [quote name='laurin']Witam:multi: Ale słodziaczek z Niego:loveu: http://img687.imageshack.us/img687/4403/pict1539.jpg Uszka ma cudne:loveu: A może zmień rodzaj karmy - nie chodzi mi tu o firmę ogólnie - tylko jeśli miałaś dla yorków to spróbuj tą mini dla małych ras, lub odwrotnie;) Witam Dzięki za komplementy i rady na pewno się przydadzą Quote
Natalia&Lola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pozdrawiamy wieczorowo maleństwo:loveu: Quote
*Jot* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć czwartkowo.Pozdrowienia ślemy :multi: Quote
Recommended Posts