*Jot* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witamy w czwartek :multi: Banerek rzeczywiście uciekł :scared:,nie ma go :shake: Quote
*Jot* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hej! Własnie Twój banerek się pojawił :crazyeye: Ale na jak długo? :shake: Quote
Juustii Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witamy pięknego Toffisia :p i miłego dnia życzymy :cool3::loveu: Quote
Marzena* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Witamy ślicznego Toffisia :loveu::loveu::loveu:. My widzimy wasz banerek :multi::multi::multi:. Pewnie wrócił już ze spaceru :diabloti: Quote
Karolina. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Przyszliśmy się przywitać ;) http://img301.imageshack.us/img301/8892/pict1449.jpg Toffiś to już duży kawaler, a myślałam że to malutki szkrab :lol: Bannerek mnie zmylił ;) Pozdrawiamy :loveu: Quote
iwa63 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='jot11']Witamy w czwartek :multi: Banerek rzeczywiście uciekł :scared:,nie ma go :shake: [quote name='jot11']Hej! Własnie Twój banerek się pojawił :crazyeye: Ale na jak długo? :shake: [quote name='Doti1986']Witamy Tofficzka:loveu: [quote name='Juustii']Witamy pięknego Toffisia :p i miłego dnia życzymy :cool3::loveu: [quote name='Viky i Ja']Witamy ślicznego Toffisia :loveu::loveu::loveu:. My widzimy wasz banerek :multi::multi::multi:. Pewnie wrócił już ze spaceru :diabloti: [quote name='Karolina&Lucky']Przyszliśmy się przywitać ;) http://img301.imageshack.us/img301/8892/pict1449.jpg Toffiś to już duży kawaler, a myślałam że to malutki szkrab :lol: Bannerek mnie zmylił ;) Pozdrawiamy :loveu: Pozdrawiamy miłych gości i dziękujemy za komplementy nie wiem co z tym banerkiem raz jest a raz nie ma banerek jest jeszcze dziecinny czy wypadało by go zmienić? Quote
Marzena* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wpadłyśmy powiedzieć dobranoc :loveu: :sleep2::sleeping::sleep2::sleeping::sleep2: Quote
tigrunia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dobry dzień :multi: Wpadłam z wizytą :cool3: Quote
*Jot* Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy serdecznie Toffika i jego Panią :multi::multi::multi: Quote
iwa63 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Pegaza']Zmienic zmienic:cool3:[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Wpadłyśmy powiedzieć dobranoc :loveu: :sleep2::sleeping::sleep2::sleeping::sleep2:[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Witamy Toffika:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='tigrunia']Dobry dzień :multi: Wpadłam z wizytą :cool3:[/QUOTE] [quote name='jot11']Witamy serdecznie Toffika i jego Panią :multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Doberek piatkowy:loveu:[/QUOTE] Ja też was witam mile i serdecznie Banerek nowy by się przydał ale muszę się ładnie uśmiechnąć do najzdolniejszych koleżanek z forum,może któraś się ulituje i zrobi nam ładny banerek:loveu::loveu::loveu: Oczywiście ten obecny jest śliczny ale może już nie na czasie Quote
sandra291 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy!Dawno nas tu nie było:( wszystkie fotki super. Pozdrawiamy serdecznie:) Quote
pycia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy i zapraszamy do nas na nowe foteczki:) Quote
eve86 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witamy i pozdrawiamy! Dawno nas tu nie bylo:cool3: Quote
karkakarka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć :) Ja niestety nie robię banerków :shake: więc nie pomogę :shake: Pozdrawiam :D Quote
Nati28 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witam sobotnio :loveu: Ja tez nie umiem robic banerkow :shake: Quote
syla929 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dzien dobry:) witamy sie porannie:p i nadrabiamy zaległosci:P mozemy prosic o nowe zdjecia?:) Quote
megi82 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dzien dobry tak myśłałam,że nick,miejscowoś i psiak mi coś mówi jak dziś weszłam na yorkowy portalik-tam jestem pod 0704magda Quote
iwa63 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='sandra291']Witamy!Dawno nas tu nie było:( wszystkie fotki super. Pozdrawiamy serdecznie:)[/QUOTE] Witamy i miło nam że nas odwiedziłaś i podobają Ci się foteczki-zapraszamy częściej. [quote name='pycia']Witamy i zapraszamy do nas na nowe foteczki:)[/QUOTE] Witamy i zaraz wpadamy oglądać. [quote name='eve86']Witamy i pozdrawiamy! Dawno nas tu nie bylo:cool3:[/QUOTE] Witamy i również pozdrawiamy,szkoda że rzadko do nas wpadacie [quote name='jot11']Cześć sobotnio :multi:[/QUOTE] Czołem [quote name='matiz91']Witamy w sobotni poranek ! :loveu:[/QUOTE] A my witamy wieczorkiem [quote name='karkakarka']Cześć :) Ja niestety nie robię banerków :shake: więc nie pomogę :shake: Pozdrawiam :D[/QUOTE] Cześć,szkoda no ja też nie umie ale są jeszcze na tym świecie zdolni ludzie może się doczekamy [quote name='Nati28']Witam sobotnio :loveu: Ja tez nie umiem robic banerkow :shake:[/QUOTE] Witamy-szkoda [quote name='syla929']Dzien dobry:) witamy sie porannie:p i nadrabiamy zaległosci:P mozemy prosic o nowe zdjecia?:)[/QUOTE] Witamy i bardzo nam miło,a fotki zaraz będą na życzenie [quote name='megi82']dzien dobry tak myśłałam,że nick,miejscowoś i psiak mi coś mówi jak dziś weszłam na yorkowy portalik-tam jestem pod 0704magda[/QUOTE] Witamy,tak myślałam że nas ktoś rozpozna [quote name='Doti1986']Witamy Tofficzka:loveu:[/QUOTE] Witamy i pozdrawiamy Quote
Recommended Posts