Jump to content
Dogomania

GALERIIA mojego skarbeczka,cukiereczka TOFFISIA:)

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za pomoc wyszło:multi:
Jutro powklejam więcej fotek ten program jest lepszy od imageshack
A można wkleić naraz więcej fotek?
Idę już spać bo jutro nie wstanę:evil_lol:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Toffisia :loveu::loveu::loveu:
Niestety nie mam emotek więc nie mam jak przesłać urodzinkowego torcika Toffisiowi bo nie pamiętam symbolu tej emoty :(

:kwiatek: , :fala: , :stolat: (zobaczymy czy wyjdą emotki )

Posted

Doti1986 napisał(a):
Wydaje mi się że dobrą chociaż jak moja miała 5 miesięcy to ważyła 1,4kg teraz niebawem skończy 8 miesięcy i zatrzymała się na 2,0kg

Myślę, że waga jest dobra. W porównaniu z Viky waży malutko. Mój olbrzym ważył 1,4 kg jak miała 2,5 miesiąca :evil_lol: a Carmen ma 4 miesiące i waży 1,2 kg :)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Wydaje mi się że dobrą chociaż jak moja miała 5 miesięcy to ważyła 1,4kg teraz niebawem skończy 8 miesięcy i zatrzymała się na 2,0kg

Toffiś miał 3 miesiące jak ważył 1.4

Viky i Ja napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Toffisia :loveu::loveu::loveu:

Niestety nie mam emotek więc nie mam jak przesłać urodzinkowego torcika Toffisiowi bo nie pamiętam symbolu tej emoty :(

:kwiatek: , :fala: , :stolat: (zobaczymy czy wyjdą emotki )

Viky i Ja napisał(a):
Nie działają :(

Viky i Ja napisał(a):
Myślę, że waga jest dobra. W porównaniu z Viky waży malutko. Mój olbrzym ważył 1,4 kg jak miała 2,5 miesiąca :evil_lol: a Carmen ma 4 miesiące i waży 1,2 kg :)

Toffiś dziękuje za życzonka
Jestem ciekawa jaką wagę osiągnie :cool3:

Yoko2009 napisał(a):
Witamy pięknego Toffisia:) i wszystkiego dobrego życzymy :) Cudny kawaler z niego wyrósł:)

Dziękujemy za życzonka i komplementy:loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Jedne życzonka dla Was napisaliśmy to pokawiły sie w mojej galerii.(załamka)
Wszystkiego naj naj naj dla Toffisia

Tak też pomyślałam jak byłam w odwiedzinkach u was:evil_lol: nie załamuj się jakoś to bedzie:roll:
Dziękuje w imieniu Toffisia:loveu:

[quote name='dysia-u']http://i49.tinypic.com/29z1xtv.jpg

ale super kawaler.
Przez te zmiany to można przegapic nie jedną imprezke. Tak się slamazarnie lata po galeriach

Dzięki za odwiedzinki mnie tez się zdaża:roll:

Posted

Witamy Iwonkę i prześlicznego Tofisia. Zdjęcia działeczkowe prześliczne. My też ostatnie dwa weekendy na działce z Ivciem spędziliśmy i łapaliśmy resztki ładnej pogody. Pewnie już wkrótce zostanie nam czekać do wiosny, aż znów się wszystko zazieleni. Ale jesienna działeczka też ma swoje uroki. Milego dnia dla Was!

Posted

Nati28 napisał(a):
Witam serdecznie pieknego kawalera i jego Pania :)

Witamy również

Truska34 napisał(a):
Witamy Iwonkę i prześlicznego Tofisia. Zdjęcia działeczkowe prześliczne. My też ostatnie dwa weekendy na działce z Ivciem spędziliśmy i łapaliśmy resztki ładnej pogody. Pewnie już wkrótce zostanie nam czekać do wiosny, aż znów się wszystko zazieleni. Ale jesienna działeczka też ma swoje uroki. Milego dnia dla Was!

Chyba tak ale do wiosny jeszcze daleko:-(

Natalia&Lola napisał(a):
5msc i jak się wybarwia ladnie a Bondzik ma 6msc i nic nie widać siwizny....:roll: A ma być stalowo-zloty.

No chyba tak, jestem ciekawa jakie będzie miał kolorki:roll: