megi82 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 dzień doberek wyspani? prosimy o foteczki Quote
Yoko2009 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [URL]http://img202.imageshack.us/img202/8472/pict1493.jpg[/URL] uroczy kawaler:) Witamy i zapraszamy do nas:) Quote
iwa63 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Doti1986 napisał(a):Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: jot11 napisał(a):Dzień dobry w czwartek :multi: megi82 napisał(a):dzień doberek wyspani? prosimy o foteczki Yoko2009 napisał(a):http://img202.imageshack.us/img202/8472/pict1493.jpg uroczy kawaler:) Witamy i zapraszamy do nas:) Witamy i dziękujemy za odwiedzinki Zaraz pędzę do waszych galerii Quote
laurin Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przyszłam z rewizytą do małego przystojniaczka:loveu: Może Pańcia wstawi nowe zdjęcia:cool3: Quote
Marzena* Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy i życzymy miłych snów :loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam piątkowo :multi: Poprosimy o zdjęcia słodziaka :loveu: Tak ładnie proszę :mad::mad::mad: Quote
Juustii Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy się ślicznie w ten słoneczny piątkwy (prawie weekendowy) poranek :cool3::loveu: Quote
eve86 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy w ten zimowy wieczór i ślemy gorące pozdrowionka :loveu: Quote
iwa63 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 laurin napisał(a):Przyszłam z rewizytą do małego przystojniaczka:loveu: Może Pańcia wstawi nowe zdjęcia:cool3: Karolina&Lucky napisał(a):Witamy :multi: Viky i Ja napisał(a):Witamy i życzymy miłych snów :loveu::loveu::loveu: jot11 napisał(a):Witam piątkowo :multi: Poprosimy o zdjęcia słodziaka :loveu: Tak ładnie proszę :mad::mad::mad: Juustii napisał(a):Witamy się ślicznie w ten słoneczny piątkwy (prawie weekendowy) poranek :cool3::loveu: karkakarka napisał(a):Cześć :D Doti1986 napisał(a):Witamy piątkowo Toffisia:loveu: *kleo* napisał(a):Witamy :multi: eve86 napisał(a):Witamy w ten zimowy wieczór i ślemy gorące pozdrowionka :loveu: Witamy wszystkich miłych gości a fotki postaram się wstawić tylko muszę poszukać jakichś bo ostatnio nie miałam nastroju żeby nowe zrobić Mam trochę problemów rodzinnych typu opieka nad teściową. Kochana córunia stwierdziła że już nie będzie się mamusią opiekować i sobie poszła a nas postawiła przed faktem dokonanym,nie wiem jak to dalej będzie nawet się boję myśleć:shake: Quote
Marzena* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 iwa63 napisał(a):Witamy wszystkich miłych gości a fotki postaram się wstawić tylko muszę poszukać jakichś bo ostatnio nie miałam nastroju żeby nowe zrobić Mam trochę problemów rodzinnych typu opieka nad teściową. Kochana córunia stwierdziła że już nie będzie się mamusią opiekować i sobie poszła a nas postawiła przed faktem dokonanym,nie wiem jak to dalej będzie nawet się boję myśleć:shake: Witamy w sobotni poranek :loveu::loveu::loveu: Nie zazdroszczę Ci, moi rodzice opikują się babcią i wiem jakie to trudne :shake:. I niestety mimo, że babcia miała 4 dzieci to cały ciężar opieki spadł na mamę :angryy::angryy::angryy: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cze Tofiski:multi: o to wspolczuje opieki T:roll: Quote
iwa63 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Viky i Ja napisał(a):Witamy w sobotni poranek :loveu::loveu::loveu: Nie zazdroszczę Ci, moi rodzice opikują się babcią i wiem jakie to trudne :shake:. I niestety mimo, że babcia miała 4 dzieci to cały ciężar opieki spadł na mamę :angryy::angryy::angryy: Wydawało by się że córka się matką zaopiekuje a tu proszę po dwóch miesiącach jej sie znudziło,tym bardziej że ma warunki bo jest samotna i nie pracuje a emeryturę będzie miała za 3 lata a do tej pory była na utrzymaniu teściów i taka wdzięczność. Doti1986 napisał(a):Witamy się sobotnio:loveu: jot11 napisał(a):Witamy serdecznie sobotnio :multi: Pegaza napisał(a):Cze Tofiski:multi: o to wspolczuje opieki T:roll: Witam miłych gości i dzięki za współczucie jakoś trzeba sobie to wszystko poukładać. Teraz będę wgrywać fotki;) Quote
iwa63 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Zabawa z kulą smakulą A teraz odpoczywam A to dzisiejsze Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 http://img337.imageshack.us/img337/6407/pict1514d.jpg :loveu::loveu::loveu: Piękny ten nasz słodziak :loveu::loveu::loveu: U nas też zdjęcia :cool1: Quote
Doti1986 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy się wieczorowo:loveu: Śliczna sesja:loveu: Quote
iwa63 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się wieczorowo:loveu: Śliczna sesja:loveu: Witamy i dziękujemy [quote name='*kleo*']Witamy :p Ile zabawek macie :lol: Witamy,no ma trochę zabawek a wszystkie większe pluszaki pochowałam bo je gwałci:evil_lol: [quote name='jot11']http://img337.imageshack.us/img337/6407/pict1514d.jpg :loveu::loveu::loveu: Piękny ten nasz słodziak :loveu::loveu::loveu: U nas też zdjęcia :cool1: Cieszę się, że mały się podoba:multi: [FONT=Fixedsys]Mam pytanie[/FONT]-jak i kiedy wasze pociechy przechodziły ząbkowanie,bo wydaje mi się że u Toffisia się już zaczęło.Od kilku dni słabo je,muszę go karmić z ręki i to jeszcze w formie zabawy(rzucam mu po jednej kulce)bo potrafi nie jeść całe przedpołudnie.Wcześniej rzucał się na jedzenie a teraz taki problem Toffiś za dwa tygodnie będzie miał 5 miesięcy. I jeszcze jedno kiedy wasze psiaki zaczęły same wskakiwać na kanapę,wersalkę bo Toffiś jeszcze nie wskoczy a boję się bo jak go wezmę na łózko to nie patrzy tylko,, leci na łeb ''i boje się że może sobie coś zrobić. A banerek znowu sobie gdzieś poszedł:shake: nie wiem czemu się tak robi:shake: czy to zależy od kompa? No to dzisiaj limit pytań wyczerpałam:evil_lol: Quote
pycia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy sobotnim wieczorkiem:)Super sesja:D Co do ząbkowania to moja Czelsunia właśnie przechodzi;)połowa ząbków już wypadła,ale je normalnie. Quote
Recommended Posts